Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 832,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

legia-drukujo.exe nawet na forum, można się było tego spodziewać :kekw:

No cóż, szkoda trochę, że za późno się zebrali do odrabiania strat, jednak 2:0 to niebezpieczny wynik.

Opublikowano

Jakie odrabianie strat? karny z dupy, czerwo też z dupy bo pierwsza kartka za karny. Z Widzewem blond kurewka przyjmuje ręką i spoko akcja trwa dalej z której jest gol.

Trudno, już się stało. Mieliśmy ten mecz zamknąć szybciej bo okazji na 3:0 było aż nadto i to mimo tylu kontuzji. W Zabrzu będzie ciekawy rewanż.

Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Strzał w łeb z liścia, no w ogóle nie przewinienie, w ogóle xd Jensen podarował Legii remis, zachowując się jak idiota, takie są fakty.

A co do przepisów o rękach - polecam jednak zapoznać się, bardzo to pomaga przy oglądaniu piłki nożnej.

Opublikowano

Tak, na stopklatce wyglądało jakby mu wypłacił liścia tylko dobrze wiemy jak to wyglądało w naturalnym ruchu. Ledwo go dotknął a jeden z większych chamów tej ligi pada jak rażony piorunem. Zresztą po co ja się produkuję. Wszyscy związani z Legią zawsze wszystko będą widzieć po swojemu

Poldi was wyjaśnił już drugi raz a w Zabrzu jeszcze poprawi.

Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jaki mecz, taki gol. Strasznie się to oglądało, ale najważniejsze, że minionki amiki skasowane i lecimy dalej kurwa tutaj. Teraz trzeba Płockowi uświadomić, że się zesrał przez sen.

Opublikowano

W 75 minucie przywalił taki deszcz że transmisja na canal+ mi się zesrała. Sobie obejrze gola w powtórce.

Opublikowano
Teraz, Sep napisał:

W 75 minucie przywalił taki deszcz że transmisja na canal+ mi się zesrała. Sobie obejrze gola w powtórce.

Opublikowano

Carlitos, morda kochana :banderas:Jest wicelider, ale nadal niedosyt.

Opublikowano

Ależ piękne brameczki dzisiaj dla Widzewa padają :banderas:

Opublikowano

Dobrze Widzew, grajcie pod Legię :nosacz3:

Opublikowano

Dużo fajniejszy mecz i lepsza atmosferka niż na meczu z Legią. Dwa spotkania których nienawidzę derby i Legią zawsze jakieś negatywne spięcie jest i w drużynie i na trybunach.

Dzisiaj niuńki pragmatycznie, piękna gra była na początku rundy, a trzeba punkciki zbierać teraz, Stal chyba już się wyszumiała i będzie zbierać coraz częściej oklep. Kurwa szkoda tych punktów z Pogonią i Lechią.

nie sposób się z tym panem nie zgodzić :)

Opublikowano

No i potężny lider obudził się z osraną dupą. Fałszywy mesjasz ekstraklasy wyjaśniony :czezky:

Opublikowano

FbT-wqlXwAMtbNh?format=jpg&name=large

"Dokonałem 6 stycznia aborcji. Nie powiem w którym miesiącu ciąży byłem."

Spoiler

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Tymoteusz "gaz gaz głowa w dół wrzuta chuj kurwa nie udało się" Puchacz ps. Sowa bliski powrotu do Lecha Poznań na wypożyczenie :kekw:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Objawienie w Ekstraklasie Nadzieja na wielką piłkÄ™ Powrót do Polski Odbicie się od poważnej piłki w jednej top 5 lig N Europie Próba odbudowy w słabszej lidze w Europie”

Opublikowano

:kekw:

Opublikowano

Nie ma to jak rozjebać sobie morale i spompować się przed ligą :banana: Trzeba było przy tym 3:0 odpuścić.