Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

nie jest żle w pucharach mamy Lecha, Raków, Jagę i chyba Legię? Każda z tych drużyn ma już doświadczenie więc można by się spodziewać dobrego wyniku, czy po prostu nałykałem się hopium?

W sumie nie wiem czy ktoś policzył ale Jaga rozegrała 56 meczów i jest na 3 miejscu . Chodzi mi o relacje rozegranych meczy do miejsca

Edytowane przez Kaczi

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 808,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

No mamy najmocniejszy zestaw pucharowy, to nie ulega wątpliwości. Mam nadzieję, że tego nie zmarnujemy. Jak już ma ktoś odpaść, to przynajmniej z kimś godnym. Minimum to Lech i Legia w Lidze Konferencji, zobaczymy co pokaże Jaga i Raków.

Opublikowano

Kolejne utrzymanie się Wisły w pierwszej lidze kaz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie ten Widzew się buduje na nowy sezon. I dobrze, kolejne mocne drużyny nam w tej lidze potrzebne. No i wreszcie jest szansa, że pójdzie większa kasa na transfery, a co za tym idzie, będą do nas przychodzić lepsi zawodnicy lub ew. ci najlepsi będą bardziej chętni do pozostania.

Opublikowano

mi się podoba że zaczyna być u nas coś takiego jak rynek wewnętrzny i grajki które potrafią kopnąć prosto piłkę nie spierdalają od razu na zachód

Opublikowano
W dniu 12.06.2025 o 14:02, Figuś napisał(a):

@Tokar jak tam ci się widzi prężenie mułów przez Widzew?

No póki co jest wpytę, ale zobaczymy kogo zakontraktują na szpicę. Stępiński nawet jeżeli wypali, to nie wiem czy jest gwarancją czegokolwiek. To byłby super zakup za czasów Stamira, a w obecnych realiach za niewiele większy pieniądz można mieć kogoś lepszego niż solidny napadzior z ligi cypryjskiej.

Poza tym nie tylko my się zbroimy. Motor z nowym właścicielem też nie oszczędza, a w Zabrzu i Katowicach patologia na całego z miastami rzucającymi chorymi pieniędzmi w kluby. Szczególnie Górnik z burdelem organizacyjnym i milionem trupów w szafie wożący się na rynku transferowym jak alfons to przegięcie.

Opublikowano

No właśnie potwierdzili, że Stępiński nie wypali, ciekawe jaki plan B będzie.

Opublikowano

chuj wie, patrząc na to jak Nikolicius funkcjonuje raczej na pewno jest inna opcja niż Stępiński, nawet ten Rodado z Wisły wydaje mi się dużo lepsza opcją.

poza tym po wejściu Dobrzyckiego wiara w narodzie jest duża

wczoraj też było spotkanie Feredzyna projektanta stadionu z kibicami o którym było cicho i są trzy opcje rozbudowy stadionu do 28-30k koszt okolice 200 baniek ale wiadomo że to melodia przyszłości, jeśli w ogóle

Opublikowano

Do Rodado jestem sceptycznie nastawiony, tak samo jak średnio mnie jara Baena. Na poziomie 1 ligi już niejeden kozaczył żeby się później odbić od ex. Było nawet 2 takich placków hiszpańskich po sąsiedzku. Jednemu nawet udało się przez chwile zrobić w chuja jakiegoś menago i pójść posiedzieć na ławce w Belgii, ale szybko zaliczył zwrot do nadawcy i wylądował z powrotem w zagrzybiałym kurwidole, gdzie jako klubowa legenda pozdrawiał kibiców środkowym palcem.

Opublikowano

Stępiński mógłby się sprawdzić, ale uważam, że Rodado w gazie byłby zdecydowanie lepszym nabytkiem.