Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano

Lee dostał nową wybitkę - d/f+3+4 (chyba) - wygląda na ok. 16 klatek - 2-hitowy NC. Wygląda komicznie, ale może być użyteczne ;)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 367,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Eeeee, żeby nie było, ja tu żadnych fejkowych kont nie mam. Cały dzień mnie w chacie nie było, więc nie mogłem nic napisać.

Btw, Tekken BR jest bardzo fajny, ale z powiększeniem tego paska lekko przegięli. Ze 5-10 % powinien pójść w dół. Nie jest to jakiś duży minus, ale jak widzę, że jakiś Jack odpali 3 bezpieczne midy i zada nimi prawie dwa razy więcej niż juggiel najmocniejszej postaci, Heihachiego, to jest to wg mnie dość głupie :o.

Czekam, aż zamaksymalizują te juggle, chcę wiedzieć ile będe zadawał damage moimi postaciami ;d.

W ogóle zauważyłem, że w tej grze najlepiej mają spamerskie postacie, jak Roger, Steve, Lili i inne gUwna. Niby mishimy są najmocniejsze, ale te szczyle tyle tych ciosów zadają (jeszcze bez opóźnień) i one nawet nieźle kroją, że ja nie wiem w tej chwili jak z tym grać.

Bardzo dobrą postacią zrobił się Miguel, myślę, że będzie to najmocniejsza postać z nowych (mówię nowe z T6, nie tylko BR).

Opublikowano
Dobra, olać typa co potrafi tylko nawrzucać przez neta, bo się boi pokazać na żywo, denerwują mnie tacy "w-gębie-mocni"...

A wracając do sprawy...K****RWAAA ja chce już tego Tekkena!!! Nie dość że gra brzmi i wygląda kozacko, to jeszcze gama nowych zagrań i możliwości przyprawia o gorączkę - a nowe postaci są naprawdę wypas (no może oprócz Boba, ale czy tylko mnie on wkurza? :))! Ja osobiście na stopro będę grał Zafiną, a to za sprawą jej unikatowego stylu walki(STANCES!) - animacja ruchów rzuciła mnie na kolana, w walce prezentuje się wybornie! No i co z tego że pewnie jakiś mid-tier ostatecznie z niej będzie? Hehe, w poprzednie części też nie grałem topami! :P

Nie miałem okazji przyjrzeć się wcześniej szeroko komentowanej postaci jaką jest Alisa, ale po zobaczeniu

stwierdzam że to postać co najmniej ciekawa i w walce skuteczna - silna, mobilna, z "Turbo-podcinką" ;), a "rzut z głową" za(pipi)iaszczy(szczególnie animacja wyrwania), no i strzela projectile'ami (item move?, to chyba jej ręce, btw?)!

Zazdroszczę Buforom, którzy mieli już okazje pograć chociaż te kilka godzin...Dobra idę dalej wysyłać listy z pogróżkami do NamCock. :D

Aha, customizacja w tej grze powala na kolana...

DAWAĆ MI TO JUŻ!

To jeszcze raz nasze walki na zaostrzenie apetytu :P

http://pl.youtube.com/watch?v=R0snUeptT-Q

http://pl.youtube.com/watch?v=jawIC-f0Oo4&...re=channel_page

A Tekken 6 BR ma jedna wade i to duza.Kociaki sa turniejowe ;/ Oby steve/lars/kaz/jin sie wku.rwil i urwal im te lby z maskami do t7 bo strasznie ich niecierpimy ^_^

Opublikowano
Dobra, olać typa co potrafi tylko nawrzucać przez neta, bo się boi pokazać na żywo, denerwują mnie tacy "w-gębie-mocni"...

A wracając do sprawy...K****RWAAA ja chce już tego Tekkena!!! Nie dość że gra brzmi i wygląda kozacko, to jeszcze gama nowych zagrań i możliwości przyprawia o gorączkę - a nowe postaci są naprawdę wypas (no może oprócz Boba, ale czy tylko mnie on wkurza? :))! Ja osobiście na stopro będę grał Zafiną, a to za sprawą jej unikatowego stylu walki(STANCES!) - animacja ruchów rzuciła mnie na kolana, w walce prezentuje się wybornie! No i co z tego że pewnie jakiś mid-tier ostatecznie z niej będzie? Hehe, w poprzednie części też nie grałem topami! :P

Nie miałem okazji przyjrzeć się wcześniej szeroko komentowanej postaci jaką jest Alisa, ale po zobaczeniu

stwierdzam że to postać co najmniej ciekawa i w walce skuteczna - silna, mobilna, z "Turbo-podcinką" ;), a "rzut z głową" za(pipi)iaszczy(szczególnie animacja wyrwania), no i strzela projectile'ami (item move?, to chyba jej ręce, btw?)!

Zazdroszczę Buforom, którzy mieli już okazje pograć chociaż te kilka godzin...Dobra idę dalej wysyłać listy z pogróżkami do NamCock. :D

Aha, customizacja w tej grze powala na kolana...

DAWAĆ MI TO JUŻ!

To jeszcze raz nasze walki na zaostrzenie apetytu :P

http://pl.youtube.com/watch?v=R0snUeptT-Q

http://pl.youtube.com/watch?v=jawIC-f0Oo4&...re=channel_page

A Tekken 6 BR ma jedna wade i to duza.Kociaki sa turniejowe ;/ Oby steve/lars/kaz/jin sie wku.rwil i urwal im te lby z maskami do t7 bo strasznie ich niecierpimy ^_^

Ehh Devil musisz nam takiego smaka robić xD?. Btw. czy ktoś wie może ile w BR taunt Bryan'a daje klatek na + ? i ile ma f,b+2 ?

Opublikowano
Ehh Devil musisz nam takiego smaka robić xD?. Btw. czy ktoś wie może ile w BR taunt Bryan'a daje klatek na + ? i ile ma f,b+2 ?

Taunt +15, animacja f,b+2 13 klatek czyli możesz zrobić najszybciej w 14. Czyli masz tolerancję 2 klatek na wsadzenie f,b+2

Opublikowano

A zawsze myślałem, że tolerancja określa poziom błędu, czyli o ile możesz się pomylić.

Taunt ma +15, f,b+2 ma 13, robisz w 14 najszybciej, więc toleracja to jedna klatka animacji.

Bryan i tak jest bez tego mocny - wystarczy taunt i ta trzyhitówka, która jest nc :)

Opublikowano
Bryan i tak jest bez tego mocny - wystarczy taunt i ta trzyhitówka, która jest nc :)

Większy dmg kroi chyba Taunt~1+2,2 no i prostsze :P

P.S. Tolerancja to to jest dokładnie to samo co napisałem, albo idealnie trafisz albo się spóźnisz 1 klatkę. Granica błędu 1 klatki :P

Opublikowano

Tolerancja to to, o ile można się pomylić, a to, o czym piszesz, to okno, w którym można daną rzecz zrobić, żeby siadła. Brak tolerancji = idealny timing. Mashter dobrze pisze.

Opublikowano

Jak chcesz to rozstrzygniemy to beer-matchem o paczkę żelek Haribo zaraz po wyjściu tego Tekkena na konsole. Pasi?

Można gdzieś znaleźć informację na temat autorów muzyki w BR?

Opublikowano
Jak chcesz to rozstrzygniemy to beer-matchem o paczkę żelek Haribo zaraz po wyjściu tego Tekkena na konsole. Pasi?

Niech rozstrzygnie sąd Boży :P

Opublikowano

Kiedy w końcu dokładny termin premiery T6BR ???

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz co do klatek Brytusia ;d

btw. skąd takową informacje wzieliście ?

Edytowane przez Pitrex

Opublikowano

Od tygodnia siedzę na Filipinach gram w Tekkana6 BR, wciągam ryż nosem a wieczorem zawsze mam nieletnią prostytutkę :P

Serio to z obserwacji co siedzi, jak nie wsadzisz już b+4 czy 3+4 co mają po 16 klatek a wejdzie Ci 15 klatkowe f+2,1,3 to logicznie ma +15. No i Z dyskusji na Za(pipi)atsu :P

Opublikowano

To ja już sam nie wiem jak to jest z tauntem, teraz widziałem jak gość wsadził taunt~b+4. Więc albo taunt ma +15 i b+4 ma 15 klatek lub taunt ma +16 przy 16 klatkowym kolanku. Np. 5:36

.
Opublikowano

customizacja edka w 2giej walce... omfgwtflol ?

Opublikowano
To ja już sam nie wiem jak to jest z tauntem, teraz widziałem jak gość wsadził taunt~b+4. Więc albo taunt ma +15 i b+4 ma 15 klatek lub taunt ma +16 przy 16 klatkowym kolanku. Np. 5:36
..

Wydaje mnie sie ze jest tak jak w DR,taunt=+16,b+4=16 i trzeba bylo spiac poslady zeby to zasadzic......z kolei w t6 b+4 mialo chyba 15 klatek bo widzialem jak ludzie sadzili to bez najmniejszego problemu.

Opublikowano

W DR wsadzić 3+4 po tauncie nie było trudne, a już b+4 to nie była taka łatwa sprawa, mimo, że ciosy trwają tyle samo w tej części. Czyli pewnie zrobili b+4 łatwiejsze.

Opublikowano
Wydaje mnie sie ze jest tak jak w DR,taunt=+16,b+4=16

Właśnie, niech mi ktoś powie dokładnie o co z tym chodzi... taunt~b,f+2 jest dużo prostsze od taunt~b+4. Nie wiem, czy to b+4 trzeba wcisnąć przed trafieniem taunta czy jak...

Np. z taunt~f,b+2 sprawa wygląda tak, niby 13 klatek itd. ale przy tauncie wychodzi f,n,b+2 gdzie f to taunt cansel. Czyli samo f,n,b+2 ma 15 klatek przy tauncie. Gdyby jak każdy powtarza f,b+2 miało 13 klatek przy tauncie było by proste jak 1,4.

z kolei w t6 b+4 mialo chyba 15 klatek bo widzialem jak ludzie sadzili to bez najmniejszego problemu.

Z tego co czytałem to też był hard, tylko ludzie się na to strasznie napalili bo Bryan miał po tym prawie overkilla. Taunt~b+4, f,b+2 W! 4,3, b+3,1+2 B! f+2,1,3 :-*

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

f,b+2 - ANIMACJA trwa 13 klatek, a do tego trzeba doliczyć 2 klatki na wykonanie ciosu. 13+2+15. Taunt daje +15 więc wszystko się zgadza.

Opublikowano
f,b+2 - ANIMACJA trwa 13 klatek, a do tego trzeba doliczyć 2 klatki na wykonanie ciosu. 13+2+15. Taunt daje +15 więc wszystko się zgadza.

ojjj wcześnie rano, chyba coś pokopałeś. Animacja ma 13 klatek, ale w polu wykonuje się w 14 a przy tauncie najszybciej w 15.

W T6BR animacja f,b+2 ma 14 klatek, więc w polu działa jako 15+ .Doszedłem do wniosku że przy +16 taunt, będzie się wykonywało f,n,b+2 czyli w 16 klatek. 0 tolerancji... ohhhh fajny JF :P Powodzenia dziewczęta, to będzie dużo cięższe niż taunt~b+4 czy powszechnie doceniane CH D/F+2 ewgf Kaza... :-/

Edytowane przez Bażant