Bażant 0 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie nie nie... niemożliwe, Namco strzeliło by sobie samobója :-P Ale kto wie, ping-pongi mają nawalone pod kopułami ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Co prawda zrobił bym se moku na wypasie typu df 2 kaza; elek; takellll marduka; 1,2,1 julki b 1 steva i wuchte innych dobrych rzeczy ale to już by była zupełnie inna gra dla mnie Ej, ale to by było fajne, tzn. powinni dać taki bonusowy tryb w którym customizowało by się postać (nawet niech by to był model mokujina) dając jej pod każdą komendę wybrany cios od różnych postaci. Na turniejach obok singli i SBO byłyby zawody takich pimped postaci Zabieram się za pisanie petycji do namco. Chociaż nie, bo miałbym dylemat czy wybrać b+1 stiwa czy fęga Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mmmmmmmm... w sumie to nie taki zły pomysł Marduk: D/P+3,d+1, 2,d/p+3,1,2,VTSc,1, iSW byłoby zjawiskowe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qghx3Avu0Fk - nowy zwiastun. Cholera, ja już chcę w to zagrać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Tundra 0 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Będąc dokładnym to nie jest zwiastun tylko teaser : ) Jest mała różnica Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No faktycznie jest różnica, jedno jest po polsku drugie po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No faktycznie jest różnica, jedno jest po polsku drugie po angielsku. Okrutny jesteś... Wracając do tematu, Baek dostał cansel do flamingo db3,3~f nareszcie, ile trzeba było czekać i patrzyć jak ten cios ewoluował. Powinien to już mieć w t5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 LOL Oblukałem ten zwiastunek i wszystko fajnie tylko widok anny z RPG na ramieniu przypomina mi trochę MGS'a Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Nowe obrazy z gry. "LASER!" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qghx3Avu0Fk - nowy zwiastun. Cholera, ja już chcę w to zagrać ;p 25-sekunda jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Tu lepsza jakosc - jest tez w HD. http://www.gametrailers.com/game/1673.html Chyba najlepszy trailer jak do tej pory. edit: trailer zapewne dedykowany otwarciu nowej strony tekkena by namco: http://tekken.namco.com/ polecam, tresci niewiele, ale tak ladnej strony tekkena jeszcze nie bylo . Edytowane 5 Lutego 2009 przez solo/ng Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 http://www.youtube.com/profile?user=geesen...amp;view=videos Nowe fajty na dżojboksie Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Naprawdę fajnie rozbudowali Fenga i nawet przyjemnie się ogląda jego walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Naprawdę fajnie rozbudowali Fenga i nawet przyjemnie się ogląda jego walki. Ja czekam na walki... bardziej rozbudowanych postaci ...4:54 Item move fenga... WTF is that ?? Edytowane 12 Lutego 2009 przez Bażant Cytuj Odnośnik do komentarza
Bati 1 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no co... długiego ma kija ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Tekken z dnia na dzień mnei zaskakuje, dziś na Di zrobiłem Henrykiem TP na karę, pierwszy siadł a on drugiego zablokował. Hmmm... Di ty nOOb-farcie Cytuj Odnośnik do komentarza
KRYSTA-GG- 0 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Tekken z dnia na dzień mnei zaskakuje, dziś na Di zrobiłem Henrykiem TP na karę, pierwszy siadł a on drugiego zablokował. Hmmm... Di ty nOOb-farcie to grubo pojechaliście tegoż dnia. Widziałem co nieco w kwestii 'naturalnych ciosów', ale czegoś takiego jeszcze nie uraczyłem NAJS! ostatnie tierlisty BR'a to skandal, a niby z racjonalnego źródła. Nie za bardzo mi sie chce wierzyć w Kaza low-tier'a, słabszego od DJ'a na dodatek Edytowane 13 Lutego 2009 przez KRYSTA-GG- Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Możesz wrzucić tu tę listę? to grubo pojechaliście tegoż dnia. Widziałem co nieco w kwestii 'naturalnych ciosów', ale czegoś takiego jeszcze nie uraczyłem NAJS! Bo nie jesteś z Areny Tak to byś jeszcze zobaczył drugi cios z TP trafiający za plecy, ale i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) statnie tierlisty BR'a to skandal, a niby z racjonalnego źródła. Nie za bardzo mi sie chce wierzyć w Kaza low-tier'a, słabszego od DJ'a na dodatek S - steve A - lars, lili, lee, law B - asuka, ak, eddy, ganryu, ling, julia, jin, dj, hwo, feng, bryan, bruce, hei, baek, marduk, roger C - anna, alisa, kaz, king, bears, christie, jack, drag, nina, paul, bob, lei, leo, wang D - zaf, mig, yoshi, raven S - steve A - Lars, Lili, Lee, Law B - Kaz, Eddy, ganryu, ak, jin, hwo, bryan, Bruce, Hei, Marduk, Roger C - Baek, Christie, Asuka, Ling, DJ, Julia, Anna, alisa, king D - Jack, nina, paul, bob, Lei, Leo, wang, miguel E - zaf, yoshi, raven, Drag, Bears O te Ci chodzi ?? No cóż... w jednym i drugim moje 2 postacie są w B klasie. Z tego co widać, czołówka się nie zmienia Moja opinia jest taka: Hei >> all Ganryu >> all nOObs, tylko wielka szkoda że mu znerfowali df2 :-( "couple of corrections ... DJ's ws2 is now 15 fr. bf21 is -12." <---- nienawidzę DJa i bardzo dobrze mu tak :-P Prawdziwe mishimy to tylko Kaz i Hei :-P Edytowane 13 Lutego 2009 przez Bażant Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No Jin - a więc i Devil Jin - jest Kazama, a nie Mishima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No patrzac po starym to Mishima powinien byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No Jin - a więc i Devil Jin - jest Kazama, a nie Mishima. A może byś tak wyszedł na dwój i posłuchał jak szybko trawa rośnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 S - steve A - lars, lili, lee, law B - asuka, ak, eddy, ganryu, ling, julia, jin, dj, hwo, feng, bryan, bruce, hei, baek, marduk, roger C - anna, alisa, kaz, king, bears, christie, jack, drag, nina, paul, bob, lei, leo, wang D - zaf, mig, yoshi, raven S - steve A - Lars, Lili, Lee, Law B - Kaz, Eddy, ganryu, ak, jin, hwo, bryan, Bruce, Hei, Marduk, Roger C - Baek, Christie, Asuka, Ling, DJ, Julia, Anna, alisa, king D - Jack, nina, paul, bob, Lei, Leo, wang, miguel E - zaf, yoshi, raven, Drag, Bears Wżyciu nie widziałem gorszych tier list :wtf: . Co za bezsens. Pewnie z Filipin i Fiji. :nerd: Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Może sporządzone przez jakąś utopie manualną. Chyba że jakiś patch był i teraz się tak pozmieniało, ale jeszcze nie widziałem walki, w której Hei pokazywał jakąś słabość... Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) statnie tierlisty BR'a to skandal, a niby z racjonalnego źródła. Nie za bardzo mi sie chce wierzyć w Kaza low-tier'a, słabszego od DJ'a na dodatek S - steve A - lars, lili, lee, law S - steve A - Lars, Lili, Lee, Law Oby tak było Tylko El Stefanno mi nie pasuje jako toptier. Edytowane 13 Lutego 2009 przez Krakers Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi