CrazyGoSu 1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) http://forums.namcobandaigames.com/showthread.php?t=7027 feedback dla Namco, od Namco wypełnijcie, bo jak mają coś robić to muszą wiedzieć co poprawiać Edytowane 7 Listopada 2009 przez CrazyGoSu Cytuj Odnośnik do komentarza
andrzej1984 1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 jedynie co musza poprawic to ekskluzywnosc na konsole sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) przeszedlem wszystko(teorytycznie) w compani na hardzie, a jednak brakuje mi kilku postaci - bodajze 4, badz 5. ostatnia to azazel? gdzie cos przegapilem ? czy powinienem wrzucic na very-hard ??? ktory wymasteowal niech sie pochwali... plz... Edytowane 7 Listopada 2009 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
SAMEWISE 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Nie, nie powinieneś załączać very hard Jak masz po odkrywane bonusowe stage to nie wiem czemu może ci brakować aż tylu postaci. Mi za to nie chcą dać trofeum za wszystkie endingi Wysyłka w ciągu 3dni czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 trofeum nie jest za endingi tylko za galerie czyli prologue włącznie,też mialem wszystkie engindi i nie wiedziałem czemu nie ma trofeum ale wszedlem w prologue i brakowalo kilku,a dlaczego ? bo chocby jeden czy 2 endingi mogly wam sie odblokowac same i teraz musicie wejsc w arene tymi postaciami ktorymi nie macie prologue'a (nie trzeba przechodzić wszystkiego,wystarczy wejsc i przejzec prologue i wyjsc). Cytuj Odnośnik do komentarza
SAMEWISE 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) trofeum nie jest za endingi tylko za galerie czyli prologue włącznie,też mialem wszystkie engindi i nie wiedziałem czemu nie ma trofeum ale wszedlem w prologue i brakowalo kilku,a dlaczego ? bo chocby jeden czy 2 endingi mogly wam sie odblokowac same i teraz musicie wejsc w arene tymi postaciami ktorymi nie macie prologue'a (nie trzeba przechodzić wszystkiego,wystarczy wejsc i przejzec prologue i wyjsc). Ahaa... tak to wykombinowali namcoki. Gdybyś mi nie napisał to i bym się zastanawiał i marnował czas na przechodzenie jeszcze raz dziwnych rzeczy:D Thx P.s. Mi 90% endingów się samo odblokowało hehe Edytowane 7 Listopada 2009 przez SAMEWISE Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/LevelUpYourGame Polecam obadać początkującym Tekkenowcom, chłopaki nawet składnie objaśniają cały system. Dla wyjadaczy jak na razie nic nowego, jednak chłopaki z USA obiecują więcej ciekawego stuffu dot. konkretnych postaci w następnych "odcinkach". Prowadzi to m.in zwycięsca EVO 09 jeden z lepszych graczy Lawem ze Stanów - RIP. Edytowane 7 Listopada 2009 przez K'^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gveir 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 W kampanii po przejściu całego scenariusza odblokowuje się poziom Devil Jin'a i możliwość zmiany poziomu trudności - który tyczy się tylko Scenario. I żeby dostać poziom Mokujin'a, trza przejść poziom Leo na Hard; a dla odblokowania poziomu Yoshka jest potrzebne wejście do poziomu Steve'a na Hard i pokonania faceta w słomianym kapeluszu (spadnie od razu po wejściu do poziomu) i zebranie mapy którą zostawi - wtedy wychodzisz na mapę świata i od razu dostajesz jego lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) [quote name=K'' date='07 listopad 2009 - 21:45 ' timestamp='1257626702' post='1994773] http://www.youtube.com/LevelUpYourGame Polecam obadać początkującym Tekkenowcom, chłopaki nawet składnie objaśniają cały system. Dla wyjadaczy jak na razie nic nowego, jednak chłopaki z USA obiecują więcej ciekawego stuffu dot. konkretnych postaci w następnych "odcinkach". Prowadzi to m.in zwycięsca EVO 09 jeden z lepszych graczy Lawem ze Stanów - RIP. fajnie ze cos takiego robia. chociarz szkoda ze zdecydowali sie na wersje "live" bez scenariusza. gdyby nagrali sekwencje z gry wczesniej a potem dodali tylko komentarz i zatrzymywali w kluczowych momentach jak B! byloby to bardziej zrozumiale (cos jak w filmikach "combo breakdown"). ale trzeba byc wdziecznym i za tyle pracy ile wlozyli. bede ogladal. oby nie kazali czekac za dlugo na kolejne czesci i oby nie lecieli od najsilniejszych postaci do najslabszych tylko zastosowali jakis random. Edytowane 8 Listopada 2009 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Jonny2003 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jedynie co musza poprawic to ekskluzywnosc na konsole sony Fanboj Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 A jaka postać polecacie do story mode "kampanii " by łatwo przejść? Grałem larsem ale utknołem na poziomie z bucem .... Cytuj Odnośnik do komentarza
SAMEWISE 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 A jaka postać polecacie do story mode "kampanii " by łatwo przejść? Grałem larsem ale utknołem na poziomie z bucem .... Ja akurat przeszedłem wszystko łącznie z Nightmare Train Kazuyą i nie wyobrażam sobie lepszej postaci^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
blaugrana20 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Lars u/f+3 oraz b+1+2 , dzieki tym ciosom przeszlem gre:) Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja utknalem w lv, gdzie na koncu walczymy z alisa. Musialem wylaczyc gre, bo odchodzilem od zmyslow. Jaka ona jest tania i przegieta Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 nałuż sobie jakieś fajne przedmioty i jedziesz z nią jak z.. najlepiej +40 do ataku . i jakieś zamrożenia eentualnie większy life bar. Co do przedmiotów niedostępnych normalnie, grałem wczoraj do 2 nad ranem i udało mi się odblokować 3 nowe przedmioty dla Xiao, kowbojski kapelusz, metalową obręcz i miecz samurajski do boku, większość rzeczy nabiłem na night mare train, ale trza kombinowć z różnymi planszami i najlepiej nałożyć sobie coś co zwiększa częstotliwość wypadania przedmiotów i zwiększa kasę, przy odpowiednim ustawieniu w planszy z mokujinem dostawałem 50 tys za worek z kasą i 2 miliony za przejście całej planszy. I teraz pytanie jak można odblokować inny kolor rage, w trzecim stroju Xiao jest taka opcja ale narazie niedostępna ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Hobbith 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 W super ruletce trzeba trafić na ten item. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinjitsu80 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A jaka postać polecacie do story mode "kampanii " by łatwo przejść? Grałem larsem ale utknołem na poziomie z bucem .... Ja akurat przeszedłem wszystko łącznie z Nightmare Train Kazuyą i nie wyobrażam sobie lepszej postaci^^ Ja z kolei, ukonczylem Nightmare Train grajac Alisa (CPU kierowal Larsem). Poniewaz caly scenario mode gralem ta para (tzn Larsem) to mialem pozbierane dobre itemy dla tej dwojki (HP+200-300, defense +8 lub +9, Attack +60-70%, oraz jakies dodatkowe ataki (fire/thunder). Grajac trzymalem sie za plecami Larsa - CPU zalatwial demony a ja pomagalem zza jego plecow. Jak tylko pojawil sie Jin to jak moi poprzednicy w tym watku uzylem gatling gun aby go zrzucic z pociagu. Cytuj Odnośnik do komentarza
XFrizenX 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A ja przeszedlem cale scenario bez itemow jakichkolwiek bo dopiero na forum sie dowiedzialem ze one cos daja Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Mamy juz Tekken 6 PS3 w cenie 169zl - jezeli ktos jeszcze nie kupil - zachecam, mamy ok 50 sztuk w tej cenie. http://icomp.pl/produkty.php?sid=konsole_gry-599 Edytowane 9 Listopada 2009 przez solo/ng Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuum88 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Jest jakis spis wszystkich item movesow danymi postaciami ? Gdzie sie podzialy te shotguny, kurczaki i inne bzdurowate itemy :o Co daje ten "Luck" na ruletce ;> Edit:znalezioned.. tylko co z ta ruletka :o Edytowane 9 Listopada 2009 przez Zuum88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jest jakis spis wszystkich item movesow danymi postaciami ? Gdzie sie podzialy te shotguny, kurczaki i inne bzdurowate itemy :o Co daje ten "Luck" na ruletce ;> Kurczaki ma Bruce a shotguna Bryan Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Spisu nie ma,za to ktoś się natrudził i zrobił Edytowane 9 Listopada 2009 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
SAMEWISE 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Napiszcie mi lepiej gdzie zgubiłem 1 bądz 2 trophy... mam 92% wszystkich. Przechodzę po kolei na hardzie ale jakoś nic mi nie wpada Edytowane 9 Listopada 2009 przez SAMEWISE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Spisu nie ma,za to ktoś się natrudził i zrobił http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken6/system_special.php Cytuj Odnośnik do komentarza
shinjitsu80 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Napiszcie mi lepiej gdzie zgubiłem 1 bądz 2 trophy... mam 92% wszystkich. Przechodzę po kolei na hardzie ale jakoś nic mi nie wpada Pewnie nie obejrzales prologu dla Kuma / Panda i nie wpadlo ci trofeum za odblokowanie calej galerii. Trzeba wejsc do galerii i najpier obejrzec prolog dla Kuma, wyjsc a pozniej jeszcze raz dla Panda. Powinno pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi