Opublikowano 28 września 200816 l mnie sama koncepcja rozbawiła, ale ja mam dziś wyjątkowo dobry humor. :-)
Opublikowano 29 września 200816 l Widział ktoś już Top Gear Australia? Podobno totalna klapa, kalka bez żadnych nowych, unikalnych dla drugiej strony świata pomysłów.
Opublikowano 29 września 200816 l ja obejrzalem. totalne dno. zero poczucia humoru ani razu sie nie usmiechnolem. to jest jeszcze gorsze niz sam "5th gear" cale studio jest identyczne, wszystko jest tak jak w top gear nawet stig. z wyjątkiem wiadomo kogo <_<
Opublikowano 29 września 200816 l http://pl.youtube.com/watch?v=sIzlmr3VuF8 - super że oglądałem Top Gear w oryginale - tłumaczenie jest tragiczne - a ich wersja "korkociągu" mnie po prostu rozwaliła...
Opublikowano 30 września 200816 l tak samo dał po tyłku tłumacz w odcinku z wanami, jak hammond zrobił "scandinavian flick" co wg pana tłumacza znaczy "skandynawskie salto".
Opublikowano 1 października 200816 l "According to James May in Unofficial Fan Interview, the next series of Top Gear will be returning the 2nd or 3rd week of October. Source: http://www.finalgear.com/news/2008/07/29/t...-october/" Edytowane 1 października 200816 l przez hooki
Opublikowano 1 października 200816 l No jednak nie do końca hooki. "Top Gear Probably Back November 2nd, Not October" http://www.finalgear.com/news/2008/09/29/t...nd-not-october/
Opublikowano 3 października 200816 l Polecam australijską edycję Top Gear. Szczególnie wszystkim tym, którzy nie potrafią "strawić" Clarksona ;-). Edytowane 3 października 200816 l przez Mick_MotoGP
Opublikowano 8 października 200816 l A ja odradzam, jest wyjatkowo dretwa. Obejrzalem pierwsze dwa odcinki dwa razy i poprostu nie da sie tego jakos sensownie podsumowac bo ten wynalazek w ogole nie zapada w pamieci. Dla mnie to watch&forget z durnymi prowadzacymi i tym ich kretynskim torem wyscigowym. Tor to poprostu zal. Glowny prowadzacy strasznie sie spuszcza nad przejazdem stiga a widz sie zastanawia czy przypadkiem odcinek nie jest rozsynchronizowany w dzwieku i obrazie bo podczas przejazdu nic sie nie dzieje. Wiecej emocji dostarczylo mi poranne sranie na czas aby zdazyc do pracy niz przejazdy po tym torze.
Opublikowano 3 listopada 200816 l nie musimy juz cierpiec, ja wytrzymalem 5 odcinkow TG Australia. i oto nadchodzi wybawienie. Top Gear znow nadaje :] 12 sezon jest juz w sieci
Opublikowano 3 listopada 200816 l w zapowiedzi serii było widać znów troche widowiskowych akcji i motywów. 1szy odcinek niezły, co robią tir'owcy? zmieniają biegi i mordują prostytutki. hehehehe
Opublikowano 3 listopada 200816 l Dobre uderzenie na początek sezonu ale widze ze cala seria bedzie jak poprzednia, cos sie jednak utwardzilo w mojej glowie a to schemat <_< no nic czekam na wielkie uderzenie. Wygląda mi na to ze po raz trzeci powróci na tor Veyron, byc moze tym razem wersja Cabrio :o // niech go szybciej przetestują bo mysle o kupnie. <_<
Opublikowano 3 listopada 200816 l Owy schemat nie podoba mi sie, glownie ze wzgledu na w wiekszosci beznadziejne Challenges (Jeremy, Richard and James are going to buy a ... for less than...). Na dodatek SIRPC jest raczej zbednym dodatkiem, przynajmniej dla ludzi spoza UK, ktorzy nie sa zaznajomieni z tamtejszym showbiznesem. Od dawna chcialbym wiecej testow, testow i testow.
Opublikowano 3 listopada 200816 l A co Wy macie do schematów, skoro humor nadal pozostaje na najwyższym poziomie?
Opublikowano 3 listopada 200816 l Na dodatek SIRPC jest raczej zbednym dodatkiem, przynajmniej dla ludzi spoza UK, ktorzy nie sa zaznajomieni z tamtejszym showbiznesem.I to jest minus brytyjskiego programu tworzonego przez BBC dla Brytyjczyków w jaki sposób?
Opublikowano 10 listopada 200816 l I to jest minus brytyjskiego programu tworzonego przez BBC dla Brytyjczyków w jaki sposób? To jest minus dla mnie.
Opublikowano 11 listopada 200816 l Ja bym tam chcial zeby w kazdym odcinku jezdzili do chameryki mimo "zakazu robienia programu rozrywkowego" dali rade.
Opublikowano 11 listopada 200816 l ten odcinek nie byl taki dobry jak poprzedni w USA. tym razem wialo lekko nudą <_<
Opublikowano 11 listopada 200816 l oglądałem dzisiaj drugi raz z kumplem. we dwóch się nam to lepiej ogląda, są jaja i jest beka zawsze. a jak corvettą bokiem szedł te dwa zakręty to miałem gęsią skórkę..
Opublikowano 11 listopada 200816 l jesli to wogole byl on clarkson jest za stary na takie stunty ale efektownie to wygladalo na publicznej kretej gorskiej drodze :]
Opublikowano 25 listopada 200816 l dobry odcinek. zonda pokazała, veyron ssie (no chyba że jeździmy tylko na prostej), ciekawy wyścig a w newsach za clarksonem fajna laska - czego chcieć więcej. hehe
Opublikowano 30 listopada 200816 l Jesli chodzi o Veyrona to kazdy bardziej kumaty osobnik wiedzial, ze wielki i malozwinny klocek nie przyjedzie pierwszy.
Opublikowano 30 listopada 200816 l ja akurat bylem bardzo mocno zaskoczony, spodziewalem sie czasu w granicach 1.15, a tu taka porażka no i dlaczego ten model mial tylko 980 koni