Opublikowano 6 czerwca 201212 l Jakiś test drive? Piszę tylko po to, żeby coś ruszyło, bo to na pewno nie jest test drive : p Ty byś czegoś takiego nie dał
Opublikowano 6 czerwca 201212 l A to nie NFS: Porsche Unleashed? Edytowane 6 czerwca 201212 l przez Andreal
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Nie, to nie NFS:P Jakiś test drive? Piszę tylko po to, żeby coś ruszyło, bo to na pewno nie jest test drive : p Ty byś czegoś takiego nie dał Pewnie bym nie dał. Albo pomyślałbym, że będziecie pewni, że tego nie dam i nikt nie napisze, że chodzi o TD i dałbym, miałbym ubaw po pachy Jednak po chwili zastanowiłbym się czy nikt mnie nie rozgryzie i może zmieniłbym zdanie... Sam nie wiem... NIe, to nie TD
Opublikowano 10 czerwca 201212 l hehe screen z taką grafiką pasował mi tylko do serii Burnout. No to może coś łatwego.
Opublikowano 10 czerwca 201212 l za łatwe- GTA:SA potem coś dodam nowego Edytowane 10 czerwca 201212 l przez PRQc
Opublikowano 10 czerwca 201212 l http://www.gamersgallery.com/gallery/watermark.php?file=23389 obrazek otwiera się za pomocą przeglądarki, nie trzeba pobierać.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l OK, pora odkorkować temat Victorious Boxers: Ippo's Road to Glory Oddaje. Na raz następny obiecuje, że sam coś zadam
Opublikowano 28 czerwca 201212 l to raczej na pewno jest jakiś ben 10, ale jaki to nie wiem... z tego co widzę na gamerankings to są 4 : p
Opublikowano 28 czerwca 201212 l <W tle leci melodyjka z Jamesa Bonda> Never Say Na Pewno To nie jest żaden Ben 10
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Brawo! Zadajesz Nie, nie grałem w takie coś, "samo" się znalazło na potrzeby quizu
Opublikowano 28 czerwca 201212 l podejrzewam ze to jakieś (pipi), bo byś nie wrzucił dobrej kopanki... Red Card Soccer? xD czy tam football
Opublikowano 28 czerwca 201212 l NIe, Red Card Soccer tez nie. Jeśli ktoś grał to powinien raczej szybko zgadnąć.