Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dostępność

Czy poprawiła się dostępność PE w twojej okolicy ? 336 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy poprawiła się dostępność PE w twojej okolicy ?

• Tak, jest łatwiej kupic PE
      130
    • Nie zauważyłem aby coś się zmieniło
      206

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 16,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zaliczylem dzisiaj po kilka kioskow i salonow prasowych w gdyni i gdansku, nigdzie nie mieli nowego extrima, specjalnie zostawilem psp w domu zeby w drodze na uczelnie poczytac nowy numer a tu wielki

• U mnie w centrum wioski( ok. 500 mieszkańców) nie ma w żadnym z wszystkich dwóch sklepów, skandal. A tak poważnie, nigdy nie miałem problemu z kupnem.

Opublikowano

W wlkp. nie ma was chyba w żadnej Żabce. A obok siebie mam 2 kolportery w jednym są moze ze 2 egz. psx natomiast drugi dostaje psx z opóźnieniem. prenumerata to zbawienie

Opublikowano

Ja mam blisko domu kiosk, w którym sprzedają PE, więc problemu nie ma, zawsze wstaję nieco wcześniej, by wyjść po czasopismo. Ale to chyba jedyne źródło Extrima w Siedlcach, a przynajmniej nie rozglądałem się w sklepiku ruchu w centrum miasta. W innych kioskach na próźno szukać.

Opublikowano

zaliczylem dzisiaj po kilka kioskow i salonow prasowych w gdyni i gdansku, nigdzie nie mieli nowego extrima, specjalnie zostawilem psp w domu zeby w drodze na uczelnie poczytac nowy numer a tu wielki CH

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Zawsze w moim mieście nie było problemów z dostaniem gazety ( w dniu premiery ) a teraz chodzę po kioskach i nigdzie nie potrafię znaleźć : (

Opublikowano

Ja mieszkam w Dąbrowie Górniczej i zawsze u mnie na osiedlu był PE tylko w jednym sklepie. Ale ten sklep zrezygnował z prasy i teraz na osiedlu nie ma w ogóle PE. Jak jade do reala to tam też nie mają (jest tylko konkurencyjne czasopismo). Musze jeździć do centrum i tam szukać. Szkoda :(

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

a ja dalej nie mam nowego numeru, co biorąc pod uwagę fakt że mieszkam w Krakowie to jest już lekką kpiną :/ odwiedziłem ok 20 kiosków. wiadomo że w empiku na pewno będzie ale z dostaniem konkurencji nie miałem nigdy takiego problemu...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie jest straszan lipa z dostepnością - gorzej niż z zielonym ;)

Po gazetę musze jechać w prawdzie nie aż tak daleko, bo albo 15km do miasteczka, albo z 7km na stacje paliw to jednak ilosć numerów nie powala - jeden do trzech na kilka tysięcy ludzi. Zaraz jadę po zakup, moze sie uda, moze nie, bo trocheza późno sie obudziłem. Ewentualie będe misał sienad prenumerata zastanowic.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
u mnie zero problemów. mam 2 kolportery i w każdym jest. w kiosku osiedlowym także więc luz. Starachowice, woj. świętokrzyskie

PE byl swego czasu przymusowo drukowany w Starachowicach. Jakos druku kiepska ale jak widac kolportarz bardzo dobry :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mieszkam w Zakopanem. To trochę specyficzna miejscowość, jeśli chodzi o sprzedaż wszelaką (wszystko zależy od sezonu), ale akurat PE mamy tu jak śniegu (a właściwie to nawet więcej, bo tego ostatnio brakuje ^_^ )

Opublikowano

potwierdzam, w ciągu 11 lat istnienia gazety może ze 3 razy miałem problem z jej kupnem (zdarzyło się, że cepry wykupiły ;) )

ps. Grzesiu wyjrzyj za okno- śnieg wrócił.

Opublikowano

Przepraszam, że nie na temat: taki śnieg to żaden śnieg :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Za bardzo nie wiedziałem gdzie o tym napisać, ale na jednej stronie znalazłem linki do numerów PSX Extreme:

Wiem że to nie legalne, ale czy Wy jako redakcja możecie coś z tym robić?

Dziwię się, że ludzie żałują nawet tych głupich 8zł na gazetę.

Edytowane przez Dark AlexX

Opublikowano

Dziwisz sie po takiej stronce X360iso :P. Takie zycie, nie ze wszystkim da sie wygrac z sila internetu. Swoja droga ktos sobie przejzy gazetke przez pdfa ale czytac mu sie odeche bo jest nie wygodnie, wiec moze sobie zakupi, siadze na tronie i poczyta

Edytowane przez signap

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie przypominam sobie abym miał kiedykolwiek problemy z kupnem. A czytam od 10-11 lat, czyli gdzieś od 1999r.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie było było i się zmyło.. Nigdzie nie ma od już długiego czasu...

Bartoszyce warm-maz.

Opublikowano

W żadnym kiosku w mieście nie ma. Znaleźć można jedynie w okolicznym Empiku (jakieś 3km od centrum).

Bytom.

Opublikowano

u mnie w mieścinie( Kowary, jakieś 15 tyś. mieszkańców), w jednym kiosku jest a w drugim nie ma i tak co miesiąc, także wiem do którego isć po psxextreme a do którego po konkurencje( bo tez nie w każdym)

Edytowane przez Jameroo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie w centrum wioski( ok. 500 mieszkańców) nie ma w żadnym z wszystkich dwóch sklepów, skandal. A tak poważnie, nigdy nie miałem problemu z kupnem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Fenix, od kiedy mieszkam w Pszowie (woj, Śląskie, okolice Rybnika, Wodzisławia Śląskiego), to nigdzie nie ma PSXE. Dostarczany jest do jednego Kolportera, ale w sztuce jednej, która zawsze jest rezerwowana. Można coś z tym zrobić? Parę razy obchodziłem całe te za(pipi)e i nigdzie nie ma.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Odgornie? Byc moze. Szybciej jednak uda Wam/Ci sie spowodowac, aby numer byl dostepny. Wystarczy, ze ktos z danego kiosku wystapi do oddzialu o nadzielanie mu PE. Powinno poskutkowac.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ojjjjjj słabo się staracie.

Od kiedy kupuję Wasze czasopismo - zawsze jest problem z jego dostępnością, mimo ,że mieszkam w większym mieście.

Najnowszego numeru nie mogę nigdzie dostać - obszedłem cały Bytom, wszystkie sklepy gdzie jest prasa i nic. Zarówno w dzień 'premiery' jak i kilka dni 'po' nigdzie Waszego pisma niema.

A siedzibę macie w Katowicach - 15 minut drogi od Bytomia a Wasze czasopismo już tutaj nie dochodzi. Ciekawe jak sytuacja wygląda w innych miastach.

U mnie problem jest tylko z PSXE, inne czasopisma bez problemu można kupić w każdym sklepie z prasą.