Skocz do zawartości

Muzyka w anime

Featured Replies

Opublikowano

Szukam ostu do Kara no Kyoukai. Mógłby ktoś pomóc? Na galbadii nie ma, na kh insider tysz.

Edit: Chodzi mi głównie o kawałki chóralne albo instrumentale. Takie coś jak na początku 4 odcinka.

Edit2: Początek 4 odc -> http://www.youtube.com/watch?v=W1uJuGMW6IM&feature=related

Edytowane przez estel

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Path jest boskie, jeden z lepszych utworów jakie kiedykolwiek słyszałem w anime ... i jeszcze odpala się w TAKIM momencie :) samo anime również bardzo dobre, ale zapewne nie dla wszystkich

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drugi opening z Death note (chory ale wymiata)

Opening z Claymore

1-wszy opening z Darker than black

Opublikowano

Asterisk to mam nawet pełną wersję w mp3 , bardzo fajny utwór, tak samo Naruto Shippuuden - heroes come back

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

OST z Hellsinga (13-to odcinkowego) jest imo zaje.bisty :D

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Najlepsze OST z tego co słyszałem:

Cowboy Bebob- jazz w kosmosie, oh yeah!

Death Note- Na początku nuta z tego serialu mi się nie podobała, ale przywykłem, ba , nawet polubiłem po pewnym czasie. A jak już wyszedł drugi op, to już było mega git.

Samuraii Champloo- opening, ending, i beaty podczas walk- wszystko jasne. Najlepszy Hip-Hop jaki słyszał

Hellsing TV- tylko i wyłącznie z uwagi na muze z openingu, kasuje wszystko, najlepszy kawałek z anime jaki w życiu słyszałem.

Edytowane przez jan95kes

• 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Przypomniałem sobie Cowboy Bebop i wkręcił mi się ten numer z mojego ulubionego odcinka.

http://youtu.be/gEDWfD2VEQI

Edytowane przez Guernica

• 1 rok później...
Opublikowano

up -- WOW!!!

----------------------------------

też fajne.

^.-

Edytowane przez kazuyoshi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

@kazuyoshi przypomniał mi o:

Sam animiec jest niestety przykładem koncertowo skopanej roboty...

• 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Musze tu wrzucic, kompozytor naprawde dał w tym anime z siebie wszystko, co utwór to miazga :obama: