Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spis posiadaczy SEGI DREAMCAST

Featured Replies

Opublikowano

Tez mam Dreamcasta od niedawna, do tego 5 gier, w tym Shenmue w stanie niemal idealnym. Sprzet rowniez w bardzo dobrej kondycji. Moze wrzuce potem jakies zdjecie, chociaz pewnie mi sie nie bedzie chcialo, tym bardziej ze temat martwy i malo kogo juz niestety obchodzi ta konsola.

Edit: Abo...

WP_20170701_00_01_26_Pro.jpg

WP_20170701_09_30_16_Pro.jpg

Edytowane przez amarok

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 91,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Wstawiam fotki mojej kolekcji Jeszcze wiele brakuje ale wszystko jest na dobrej drodze

• Ostatnio kupiłem chyba z szóstą sztuke po odwyku dwu letnim od posiadania makarona. Kupiłem białego ideała z Padem, a następnie dokupiłem 3 nowe vibry 2 nowe pady kabel Vga i czincz i 6 Nówek w foli m

• W końcu po wielu latach dorwałem swojego DC w stanie idealnym. Pierwszego pozbyłem się w 2003 roku na rzecz PS2. Obecnie posiadam wersję z oryginalnym boxem padem z VMU i Jumpem. Gier nie będę pisał b

Opublikowano

Piękny zestaw.

Ja również jestem świeżym posiadaczem Dreamcasta, trafiła mi się sztuka w dobrej cenie (150zl) + NOWE akcesoria ( Pad i VMU ) za ok. 110zł.

Niestety laser mocno zajechany, na początku problemy z odczytem -> podkręciłem go trochę -> zaczął czytać oryginały -> coś się z(pipi)ało i teraz ino czyta kopię Chu Chu Rocket :( 

Planuje wsadzić laser z PC, a za jakiś czas dokupić GDEMU :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój drugi DC :) Pierwszego pozbyłem sie jakoś w 2011, ale laser był już padnięty wiec na dobre wyszło :)

Ten egzemplarz jest w dobrym stanie może dobrym-. Mam 3 pady wiec jakby ktoś chciał (pograć nie kupić!) to zapraszam skopie tyłek :) Oficjalnie od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem makarona :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W końcu po wielu latach dorwałem swojego DC w stanie idealnym. Pierwszego pozbyłem się w 2003 roku na rzecz PS2. Obecnie posiadam wersję z oryginalnym boxem padem z VMU i Jumpem. Gier nie będę pisał bo za dużo tego :) już niedługo będzie tego setka :)

Opublikowano

@djdarco5 wrzuc jakies foty jak masz czas, ciepliwosc i sile , szczegolnie gierek, poprawisz ludziom humor w tym nedznym padolku lez

Opublikowano

Padam na kolana i modlę się do tego ołtarzyka codziennie od dzisiaj !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 17.01.2018 o 16:32, ciwa22 napisał:

Djdarco5, wymarzony ołtarzyk wszystkich czcicieli Segi. Mikrofon masz z Seamanem?

Nie. Z Planet Ring