Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seria Phoenix Wright

Featured Replies

Opublikowano

Słońce, stresuj, widzę dziwny się zrobiłeś. 

PS : Dobrze , że nie łazi już tutaj za mną ta oszołomka

Maya

Fanatykiem jak tutaj wielu Wrighta również nie jestem, naprawdę idealnie grało mi się tylko

Milesem w TaT

Nowa postać dla mnie więc to nic szczególnego , również wali tępe miny i mądralińskie teksty w myślach jak Wrighto. Fajne, naturalne powroty wielu osób, w TaT były zbyt wymuszone a co za tym idzie sztuczne. Dobra, nie gadam już o tym póki nie ukończę. Mam tą niepotrzebną manię pisania nim przejdę. 

PS : Chyba większej cienizny niż

młoda Karma

nie może być.

Edytowane przez Sebastian Ś.

• Odpowiedzi 290
  • Wyświetleń 92,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie mozna ingerowac w historie,gra opiera sie na tekstowej przygodowce z elementami logicznymi w mega za(pipi)istym klimacie ktory wywala kapcie z nog i sprawia ze kot wali kloce do kibla a nie na dyw

• Przejdz cala czesc pierwsza to dasz 10/10. Tutaj im dalej tym lepiej

• http://www.youtube.com/watch?v=4u1QXu4dLhY <3 forever

Opublikowano

Chooj , przeszedłem. Muszę odszczekać kilka kwestii i przyznać wam rację. Z drugiej strony nie jestem jakoś wgnieciony w fotel. Niezła część, porównywalna z jedynką.  

Widzisz Seba, jeszcze bądą z Ciebie ludzie.  :yes:

Przyjdzie czas że odpalisz Infinite na hardkorowym 1999 mode, przesłuchasz wszystkie znalezione audiologi i za pkt. honoru postawisz sobie rozkminie wszystkich interpretacji końcówki do końca. I wtedy zrozumiesz geniusz i tej produkcji.  8) 

Opublikowano

Już w 3 temacie prześladują mnie za tego Bioshocka ; d Strach już gdziekolwiek napisać ; d ; )

By nie odbiegać od tematu za bardzo, moja lista ulubionych oskarżycieli, bez AJ jeszcze ale możecie podawać z niego,  jakie są wasze typy ? :

1. Stary Karma 

2. Miles E.

4. Godot ( mam nadzieje , że już wisi ; )

5. Payne ; d

6. Młoda Karma ( straszna z nią zwicha jest ; d )

Opublikowano

Nie, nie. Ja tylko ewangelizuje.  8)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Faktycznie ten

Gavin

to szkopska nudna pała ale reszta póki co to pierwsza klasa. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok, w końcu pękł Apollo. Coś długo zeszło, ciągle coś innego mnie odrywało od gry.
Najbardziej "równa" część ale jednocześnie bez takich wybitnych spraw jak Karma, Gant czy Shelly ( ostatnia w TaT mnie nie rusza za bardzo ).

Najbardziej mi się spodobało , że sprawy są w miarę "realistyczne" jak na taką "japońszczyznę" oczywiście a jakieś "duszki" i denerwujące dla mnie postaci jak Maya , Buzzy i inne wyparowały.
Dochodzenia poza salą sądową również jakby najmniej nudne i przeciągnięte jak zdarzało się w poprzednich częściach.

Ponownie moje oceny :

Phoenix Wright: Ace Attorney : 8,5/10 ( podwyższam ! )

Phoenix Wright: Justice for All : 7/10 ( aż 2 słabe sprawy )

Phoenix Wright: Trials and Tribulations : 7,5/10 ( ponownie, 2 słabe sprawy a cała intryga nie do końca do mnie trafia, duszki i postaci których nie trawię do końca na pierwszym planie )

Apollo Justice: Ace Attorney : 8/10 ( wszystkie sprawy na dobrym, porównywalnym poziomie, nowy główny bohater mnie nie razi, Gavin może i słaby ale i tak lepszy niż młoda Karma, muza lepsza niż w TaT a i pewien powrót do motywów z "jedynki", grafa podpasiona a nowe rozwiązania ok )

Opublikowano

A tak btw nie mogę pojąc dlaczego nie wyszła pełnoprawna gra z bycia oskarżycielem + oczywiście sprawy sądowe. A teraz "znowu" tłuką PW. Taki pomysł, druga strona barykady i nic. 

Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth "kiedyś" pograłem trochę i z rozbawieniem to porzuciłem. Tak zmarnować taki potencjał. Może niedługo do tego wrócę. 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ha wreszcie dorwałem ace attorney 2, 3 i 4 ktoś na allegro sprzedawał wszystkie 3 w cenie z wysyłką nie przekraczającą 200 zł :) To po pierwszym ace attorney sprawdzę jak się mają kontynuacje :)

Opublikowano

Wyższy poziom autyzmu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

heh skończyłem dziś w robocie Justice fo all i cholernie średnie wiem że Trials lepsze ale muszę sobie zrobić przerwę od phoenixa po 2 części :)

Opublikowano

Uwielbiam ten motyw podczas "ujawnienia" się pewnego jegomościa :

Szkoda , że w TaT wykorzystywali go już, moim zdaniem, zbyt "na pałę".

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

A100045441110.jpg

HNGHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Edytowane przez ragus

Opublikowano

I tak pewnie u nas nie wyjdzie, albo wyjdzie tylko w cyfrowej wersji.

Opublikowano

Na iOS 4 dolce. Dziękuję, dobranoc

Opublikowano

No, i se graj z zacinającą się animacją XD

Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Gdzie i kiedy? Nie zauważyłem ani razu, przeszedłem wszystkie 3 części

Opublikowano

Animacje postaci. Nie wiem, może iPad 3 jest za słaby na phoenixa. Na nowego niestety mnie nie stać.

Zresztą o czym tu gadać o boże, no fajnie, 4 dolary. Ale na półeczce sobie nie postawię. A z chęcią to zrobię. I jeszcze ten brelok z Godotem <3.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tak jak Ace Attorney 5 postawiłeś?

Opublikowano

Ja zamówiłem tanio japońca bo nie mogłem patrzeć na taki ubytek w kolekcji. :/

Opublikowano

Tak jak Ace Attorney 5 postawiłeś?

Tak jak postawię japońca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ciekawy remix , oczami wyobrazni widze cos takiego jako intro/outro do serialu/anime pierwszej jakosci jesli takowy kiedys powstanie <3

btw

R20LuDw.png

Edytowane przez erix

Opublikowano

Zaje.bista okładka.

Btw. gram sobie właśnie w Dual Destinies (3 sprawa, swoją drogą baaaaardzo dobra) i jak zwykle tłumaczenie angielskie jest z jajem. Oto perełka z przed chwili xD:

jEcphKJ6fQHV6.jpg

w spolierze screenshot z rozmowy z pewną osobą, raczej żaden z tego spoiler, ale jeżeli ktoś jest bardzo ostrożny, to niech nie klika