defjam 0 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 witam moj problem wyglada nastepujaco i tyczy sie wszystkich gier(tak mi sie wydaje) w moim przypadku jade empire , wlaczylem gre zrobilem update wszystko ok ,poczatek gry i trening w nim trzeba urzyc czarnego guzika który jest na padzie od pierwszego x-a ale na 360-tce go juz nie ma wiec stoje w miejscu nie wiem jak to obejsc czy jest na to jakis sposob?? Quote
jiloo 4 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 witam moj problem wyglada nastepujaco i tyczy sie wszystkich gier(tak mi sie wydaje) w moim przypadku jade empire , wlaczylem gre zrobilem update wszystko ok ,poczatek gry i trening w nim trzeba urzyc czarnego guzika który jest na padzie od pierwszego x-a ale na 360-tce go juz nie ma wiec stoje w miejscu nie wiem jak to obejsc czy jest na to jakis sposob?? przyciski RB i LB zastapily bialy i czarny guzik. Quote
DOA 0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Siemka! Mam pytanie jako laik w tych sprawach O_o Mam X-a360 i możliwość podłączenia do internetu, a chciał bym zagrać w grę ze starego X-a, a konkretnie DOA3. Słyszałem że coś trzeba wgrać czy coś takiego, ale niestety nie mam pojęcia co mam zrobić... Bardzo był bym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za odp ;] Pozdro 4 ALL! Quote
Keymaker 25 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Włóż grę do konsoli podłączonej do internetu - wszystko samo się zrobi Quote
Guest MasterShake Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 (edited) gral ktos w silent hill 2? Kurde dzwiek jest ale obrazu brak i na component i na rgb. Wie ktos czemu? Edited April 25, 2008 by MasterShake Quote
jiloo 4 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 (edited) Siemka! Mam pytanie jako laik w tych sprawach O_o Mam X-a360 i możliwość podłączenia do internetu, a chciał bym zagrać w grę ze starego X-a, a konkretnie DOA3. Słyszałem że coś trzeba wgrać czy coś takiego, ale niestety nie mam pojęcia co mam zrobić... Bardzo był bym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za odp ;] Pozdro 4 ALL! przedewszystkim musisz miec dysk twardy, a nie podales jaka masz wersje konsoli. bez dysku nie pojdzie. gral ktos w silent hill 2? Ku.rwa dzwiek jest ale obrazu brak i na component i na rgb. Wie ktos czemu? mialem tak samo w Oddworld: Munch's Oddysee. niby dzwiek byl, ale tylko background i to jakos mega cicho. moze cos skiepscili przy emulatorze. bo gralem w inne pozycje i wszystko smigalo jak trzeba. Edited April 24, 2008 by jiloo Quote
Guest MasterShake Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pogrzebalem po necie i sh2 kiedys dzialal a teraz nie ;f . NA x wyszlo tylko inner fears czy jeszcze jakas wersja? Quote
SNESiak 4 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 zastanawiam się, czy odpalając grę z xboxa na 360 poprawia się framerate ? Powiedzmy tam gdzie jakaś gra nie domagała miejcami, czy na 360 też będzie zwalniała w tych samych miejscach ? Quote
Guest MasterShake Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 watpie, jak gralem w fable to mi tak klatkowalo ze podziekowalem. Ale moze poprawili, sprawdzalem w styczniu 2007. Quote
marek1712 1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 W większości przypadków gry chodzą jeszcze wolniej -> vide intro Dead or Alive 3. Quote
SNESiak 4 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ehh m$..... to może inaczej. Wie ktoś jak chodzi fable po tych nowych apdejtach ? Chociaż przeszedłem tą grę pare razy, nadal mnie do niej ciągne a konsoli już nie mam. Quote
KIELiCH 81 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Panowie, to jak wkońcu jest z tym Shenmue 2 ?? Bo BRADZO chciałbym znowu zagrać w to cudo, ale widząc jak zachowuje sie np. flagowe Halo 2 (jakieś zonki z niebem itp, ogólnie rozdziałka, rozciągnięcie, słabe kolory) to sie zastanawiam, a kabel VGA coś przeszkadza w Shenmue ? (bo Halo 2 nie odpalisz na VGA w multi). Jak ktoś ma jakieś doświadczenia to podzielcie się plz., bo chciałbym kupić ale nie wiem czy warto...chodzi oczywiście o kwestie techniczne (X360 + LCD + VGA + gra z X1).. Quote
KIELiCH 81 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 no właśnie o to chodziło, czy działa...poprawnie ? Quote
cureman 1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jak sprawa z Halo i HALO 2 ??? jak dzialaja?? Quote
Sebastian PL 1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 shenmue czasami klatkuje troche annimacja zwalnie ale bardzo rzadko Quote
danielskii 155 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a jak sprawa wyglada z sw kotor2? jakies problemy? Quote
Marvel 0 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ja mam shenmue na lcd+component i dziala bez zarzutu. Szkoda tylko,ze gra nie obsluguje 16;9 :< Quote
Jacobss 2 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 (edited) a jak sprawa wyglada z sw kotor2? jakies problemy? Tragedia. Przejście Peragusa to koszmar. Loadingi strasznie długi, gra klatkuje nawet jak chodzisz, bo w czasie walki to spada do SERYJNIE 5 fpsów. Do tego dźwięk jest skaszaniony i lubi często się gubić. Doszedłem do Telos (po wielu mękach) i zrezygnowałem. Wolę w to grać już na PC, tam przynajmniej lepiej chodzi. Jak mi nie wierzysz, to poczytaj oficjalne forum. Tam to ludzie mają dopiero problemy. Wolę nie wiedzieć co jest, jak się dojdzie do dalszych planet, pewnie jeszcze gorzej. Edited June 19, 2008 by Jacobss Quote
bajej 28 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Czy grę Silent Hill 2: Inner Fears odpalę na x360? Quote
miki77 16 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 http://www.xbox.com/en-us/games/backwardcompatibilitygameslist.htm Quote
bajej 28 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 sprawdzalem, tam jest tylko "restless dreams" a inner fears jest podobno tym samym tylko z inna nazwa (wersja na uk czy jakos tak). Ale czy pojdzie na pewno? Quote
Recommended Posts