CoATI 1 050 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mam pytanie co do połączenia z siecią: Czy takie urządzenie wystarczy: http://allegro.pl/item368006313_asmax_usb_...gw_24_nowa.html ??? Posiadam Neostrade 512 i zwykły modem ADSL(USB) ten co oni dodają do pudełka przy kupnie. Chciałbym zapytac czy nie będę miał problemów nawet na starszym komputerze (jakim jest mój) z podłączeniem PSP bez większego ingerowania w Hardware? PS. Sorry za te 2 posty pod rząd, nie wiem wogóle jak to możliwe chyba z pośpiechu bo umyślnie tego nie zrobiłem... Pozdrawiam da sie. problemow z pc raczej nie bedzie... ale sama konfiguracja dla zielonego moze byc problematyczna. na tym forum w dziale pc jest opisane jak ustawic wszystkie dns'y/maski/ip/etc... Da się coś zrobic z zapomnianym hasłem do gier? ke? zapomniales hasla do psp? pytasz o gre spakowana rarem? [+20%] zgubiles czerwona karteczke? zapomniales haslo do psn? Cytuj Odnośnik do komentarza
8800 GTS 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 DO kontroli rodzicielskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 teraz nie pamietam gdzie to haslo sie zapisuje, a sprawdzac mi sie nie chce... wlacz psp bez karty jak masz cfw to zrob format f1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Może głupie pytanie, ale jak się formatuje karte MS w PSP? Nigdy nie formatowałem (nie miałem problemów) więc poprostu nie wiem :o Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 PSP ma opcje formatowania karty i najlepiej własnie w psp to robić Cytuj Odnośnik do komentarza
8800 GTS 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 coati-moglbys to sprawdzic?bylbym Ci wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 coati-moglbys to sprawdzic?bylbym Ci wdzieczny opcje-security setings-change password-parental control level Cytuj Odnośnik do komentarza
8800 GTS 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 ale hasla nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 ale hasla nie znam To skopiuj to co potrzebne z memorki na dysk, a później ją sformatuj . Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 pozostaje sprawdzanie hasel kombinacji niema wiele lub przywracanie domyslnych ustawien ( ale tu juz lepiej niech wypowie sie ktos bardziej obeznany w temacie :)np moderator tego forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Wejdz w RM wybierz opcje Advanced Format Flash1 and Restore Settings, powinno dac rade Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 ustawiales haslo sam czy masz standardowe? w palowych konsolach jest 0000 lub 1234 ntsc maja 9999 [ja mam] haslo zapisuje sie w flashu nie na memorce wiec format nic nie da. imo tylko format f1 lub wprowadzenie kodu serwisowego [gdzies na necie powinna byc lista] Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zastanawia mnie czy jest możliwość przesyłania plików (kopii zapasowych, saveów, muzyki) z kompa na PSP przez WiFi? Wiecie coś może na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Chciałem się dzisiaj połączyć z Internetem w szkole, ale nie udało się. Nie wiem, do czego się podłączałem, ale była to skrzynka marki Linksys z trzema antenkami. Moc sygnału wynosiła 100%, a ustawienia połączenia standardowo były takie: Pole "WPA Key" zostawiłem puste i wyskakiwała tylko wiadomość, że konsola łączy się z routerem. Co tam trzeba wpisać? Kiedy zmieniłem "security settings" na "none", pojawiła się informacja, że IP jest ustalane, po czym info, że czas na łączenie został przekroczony i tyle Internet widziałem. Jakieś porady? Edytowane 2 Czerwca 2008 przez Grzehoo Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 jak nie znasz hasla to nic nie zrobisz. zobacz na obudowie, moze ktos tam go zapisal/przykleil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Za wysoko to powiesili. No nic, zapytam jutro o hasło, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Założę się, że i ty się hasła nie dowiesz. Ja mam w budzie na każdym piętrze router, a hasła za huja nie chcą zdradzić. Fajnie by se było z kumplami wejść do internetu w szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zastanawia mnie czy jest możliwość przesyłania plików (kopii zapasowych, saveów, muzyki) z kompa na PSP przez WiFi? Wiecie coś może na ten temat? iRShell i NetHost, plugin HostCore i jego NetHost (te propozycje nie dla n00bów - czasami bywają problemy z konfiguracją), Datel WiFi Max ma to też w swoim oprogramowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
KLM 0 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mam kilka pytań: Opłaca się kupić PSP w Anglii? Jakie są mniej więcej ceny? Czy w sklepach sprzedają używane? I co z gwarancją? PS. Slim mnie nie interesuje, stara PSP mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
8800 GTS 0 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Ponawiam pytanie czlowieku jakie pytanie!? to o parental control? pfffffffff.... odpowiedz juz dostales. nawet nie napisales czy masz CFW czy zwykly FW. Jesli masz zwykly to ratuje cie raczej tylko pandora lub kod serwisowy ale tego poszukaj sobie sam na necie :F ... 5min sam na sam z googlem nie boli - Coati Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
xiii-13 0 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Pewnie głupie pytanie, ale cóż Da się użyć PSP jako karty wifi w kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jak myślicie, ile by mnie na dzień dzisiejszy kosztowało: - PSP Slim&Lite nówka - karta pamięci 4 GB lub 8 GB Zaczynam ciułać na PSP i chce wiedzieć, na ile się przygotować . Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 zobacz na allegro :Wizard: Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Potter, nie wizard :potter:. Mnie allegro średnio interesuje, przy sumach większych niż 200 zł boję sie o zawartość przesyłki. A karciochy pamięciochy często podrabiane są. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ok 800 zl za konsole z kartą czworka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi