Opublikowano 26 października 200816 l Jutub i Flash nie działa na PSP. Masz program który odtwarza filmy z jutuba a z flashem nie wiem.
Opublikowano 26 października 200816 l mam psp tube wyszukuje video ale nie otworzy bo nie mam flasha wlaczonego ponawiam pytanie przedstawione powyzej
Opublikowano 26 października 200816 l Jestem nowy w temacie, nie chciałem zakładać nowego tematu, wiec napisze tutaj Mam zamiar na dniach kupić PSP. Mam juz przygotowaną kasę, wystarczy tylko skoczyć do sklepu Pytanie nr. 1 Którą wersję PSP mi polecacie na dobry początek i co jeszcze dokupić na dobry początek ? Pytane nr. 2 Czy są jakieś polskie sklepy, lub europejskie gdzie mógłbym zamówić, bądź sprowadzić, typowo japońskie tytuły, np Taiko no Tatsujin ! Z góry DZIĘKUJĘ za pomoc
Opublikowano 26 października 200816 l Pytanie nr. 1 Którą wersję PSP mi polecacie na dobry początek i co jeszcze dokupić na dobry początek ? Ja bym wybierał miedzy psp slim albo poczekał jeszcze troszke i kupil psp 3k. Jezeli chcialbys dowiedziec sie na temat ich troche wiecej to link do artykulu jest na poprzedniej stronie ode mnie. Co jeszcze dokupic ? Napewno "przerobke" ; ) A dokladniej psp juz z zmienionym softem m33 + karta 2/4/8gb w zaleznosci od twoich upodoban.
Opublikowano 26 października 200816 l ktos pomoze mi ? a jesli chodzi to psp 3000 jest juz do kupienia widzialem w MM z gra fifa 09
Opublikowano 26 października 200816 l czy mozna normalnie zejsc z 5.00 M33-3 do 3.71 M-33 bo mam problem z niektorymi grami, np. Buzz sie nie odpala na moim 5.00 ale jak MS wkladam do konsoli kumpla ktory ma 3.71 M33 to dziala normlanie. jakis tutek/link mile widziany ;]
Opublikowano 26 października 200816 l wciskasz select w XMB i tam wybierasz sterownik. Potem wejdz do RM przytrzymujac R przy starcie konsolki i tam w advanced tez zmieniasz
Opublikowano 27 października 200816 l wszystko ustawione jak należy i nadal to samo. Zeby byla jasnosc - wiekszosc gier mi dziala. Z nowych to Spiderman np. ale z niektorymi jak Buzz czy Star Ocean (po wejsciu do pewnej lokacji ekran sie zaciemnia i du.pa) mam problem...
Opublikowano 1 listopada 200816 l mam pytanko. dzisiaj podłączyłem psp do kompa (USB) i po raz pierwszy odkąd mam cfw zrobiłem to z włożonym UMD. no i zamiast normalnych folderów wyświetlił mi się plik nazwany UMD9660 no i tu leży sedno: plik ten waży 800MB, tyle samo co ISO monster hunter freedom 2. a to właśnie tą grę włożyłem do napędu. czy jeśli skopiuje to na kompa a później do folderu ISO to będę mógł normalnie odpalić grę z pliku? pytam bo w przypadku monster huntera granie z ISO/UMD robi przeogromną różnicę w loadingach.
Opublikowano 1 listopada 200816 l miedzy pamieciami/napedem umd przelaczasz sie w vsh menu i jak zgrasz ten plik to to bedzie iso gry ;] tak sie wlasnie zgrywa gry na pc z psp ;]
Opublikowano 1 listopada 200816 l ;* uprzedziłeś moje następne pytanie, jak przełączyć się na powrót na tryb memory stick XD dzięki wielkie. może moja kariera łowcy potworów nie zakończy się tak prędko.
Opublikowano 2 listopada 200816 l Chciałem wgrac popsa Thse are the files needed for each firmware: 3.02-3.03: /kd/pops.prx, /kd/popsman.prx, /kd/meaudio.prx, /vsh/module/pafmini.prx 3.10-3.30: /kd/pops.prx, /kd/popsman.prx, /vsh/module/pafmini.prx 3.40-4.01: /kd/pops.prx, /kd/popsman.prx, /vsh/module/pafmini.prx, /vsh/module/libpspvmc.prx * Copy the files to /seplugins/popsloader with firmware version as suffix (e.g. popsman.prx -> popsman380.prx) * Additionally, no matter which pops you want to run, you have to get impose.prx from 4.01 and copy it to /seplugins/popsloader/ with the name impose.prx (no suffix). Nie kumam/
Opublikowano 2 listopada 200816 l nie wystarczy sam plugin potrzebujesz tez popsy z softow ;] upne nową paczke za jakis czas... ewentualnie podmien plugin popsloadera w starej paczce Edytowane 2 listopada 200816 l przez Coati
Opublikowano 2 listopada 200816 l zeby w homebreave psptube otwierały sie filmiki a nie tylko wyszukiwały ? i na stronach zeby tez działało ?
Opublikowano 3 listopada 200816 l Podłączyłem się wczoraj do USB, ściągnąłem pare demówek. Wszystkie chodziły ok poza Chains Of Olympus, który raz mi się zawiesił a drugi raz na 1/3 ekranu wyskoczyły szare pasy i też się zawiesił. Co mogło być tego przyczyną? Demo już wywaliłem bo nigdy go nie skończe jak tak dalej pójdzie. Aha i takie głupie pytanko: ściągnąłem sobie upgrade softu z oficjalnej stronki i gdzie wrzucić ten plik eboot.pbp?
Opublikowano 3 listopada 200816 l Rozumiem, że posługujesz się oryginalnym softem w konsoli, tak? Spróbuj jeszcze raz sciagnac demówke albo poszukaj na jakiejs innej stronie. Plik do update'u softu wrzucasz według ścieżki: m0:/PSP/GAME/UPDATE/eboot.pbp.
Opublikowano 4 listopada 200816 l czy ktoś z was ma "psp type b driver"?? jesli tak to prosiłbym o upload
Opublikowano 4 listopada 200816 l Poszukaj w necie RemoteJoy albo RemoteJoy Lite, jakichs tutoriali albo coś, przy którymś z nich na pewno bedziesz miał linka do tego driver'a, bo jest on niezbedny do działania programu (polecam zwłaszcza RemoteJoy Lite)
Opublikowano 7 listopada 200816 l Jak wypadają gry z PSX na PSP? Chciałem zakupić jakąś grę na PlayStation Store, ale jak tu grać skoro nie ma L2/R2?