Opublikowano 6 października 200816 l fata. a tak serio to imo wszystko jedno.. prawdopodobnie i tak sprzedasz konsole po 2-3mies, a w koncu konsole kupuje sie dla gier c'nie?
Opublikowano 7 października 200816 l google wie Ja właśnie tak ściągnąłem. Ale ogólnie to syf jest, zwykłe app w html'u.
Opublikowano 7 października 200816 l A możesz podać jakieś strony, bo ściągnąłem 2 Visty i żadna nie działa
Opublikowano 7 października 200816 l Wpisujesz w google psp vista i pierwszy link. działa na 100% bo sprawdziłem http://www.google.pl/search?q=psp+vista&am...lient=firefox-a
Opublikowano 8 października 200816 l Czy do grania przez wifi potrzebne sa orginalne gry? Wszystko laczy sie itd git, tylko przed sama 'gra' trace polaczenie, w fifie jak i w nfs'ie.
Opublikowano 8 października 200816 l Znajdź "lepszą" wersję gry, a najlepiej graj na oryginale, a nie kopii zapasowej.
Opublikowano 8 października 200816 l Może źle ją uruchamiasz? Włącza się ją w przeglądarce, podając odpowiednią ścieżkę dostępu. Sam katalog musisz wrzucić na roota karty.
Opublikowano 9 października 200816 l Gdzie moge kupic oryginalną baterie do PSP? ew. ktora podrobka dziala dobrze? Da się na viście stworzyc karte z pandorą żeby odpalic custom firmaware z hardmodowanej baterii? Wciąz mi to nie działa na XPku a cos słyszalem ze z Visty niebardzo.
Opublikowano 14 października 200816 l Jak zrobie jutro upa do 5.0 to luzem bede mogł zdowngrade'owac do 4.01(mam juz baterie pandory, pod koniec tyg. powinienem dostac karte i robie downa)
Opublikowano 15 października 200816 l Dobra, mam juz CFW. Teraz pytanko do was, jakas dobra strona traktująca o CFW, dobre programy itp. Aha, jak właczyc to menu w ktorym mozna zmieniac wszystkie opcje itepe? Edytowane 15 października 200816 l przez Mikes
Opublikowano 15 października 200816 l A temat z poradnikami to co -_-... najpierw by się poszukało, potem prosiło.
Opublikowano 15 października 200816 l Autor polecił by ktos emulator snesa na psp? znalazlem sam w necie kilka ale nie wiem ktory jest dobry/najlepszy , ani jak je uruchamiac itp dla ulatwienia podam przykladowa stornke gdzie sa emulatory, ale nei wiem ktory wybrac http://psp-news.dcemu.co.uk/ edit przy oakzji (tez tam są) ktory emulator GBA jest najlepszy? Edytowane 15 października 200816 l przez Yano
Opublikowano 15 października 200816 l UnOficiall GB SP Kai 07 jakoś tak ten mi jedynie działał na 4.01 - jeśli chodzi o GBA.
Opublikowano 15 października 200816 l Autor hej ostanio pytalem o baterie i podobno granie podczas ładowania psuje baterie nawet bardziej niz ładowanie zbyt długo, ale jesli tak to czemu w grach sugerują granie na ładowarce ? w MH jest opcja zjadająca prąd i obok niej napis ze jesli sie ją właczy to lepiej grac na ładowarce bo bateria szybko sie wyczerpie
Opublikowano 16 października 200816 l ich nie obchodzi czy z(pipi)isz sobie baterie czy nie ;] ich obchodzi to, jak bardzo jestes zadowolony z ich gry...
Opublikowano 16 października 200816 l Autor dzieki a snes? Edytowane 16 października 200816 l przez Yano
Opublikowano 16 października 200816 l sciagnij pierwsze 3 lepsze z neta i porownaj wygode obslugi ;] bo i tak wiekszosc ma niemal 100% kompatybilnosc oraz full fps
Opublikowano 16 października 200816 l Autor no dobra mam juz oba XD btw wdizalem emulator DSa na psp , wie ktos czy to cos ma sens? bo na pcta nie dorwalem dobrze dzialajacego emu dsa, to co dopiero na psp;p (tak mi sie wydaje;p)
Opublikowano 17 października 200816 l Sciagnałem sobie PSXowe spyro, sam eboot, wrzucam do psp/game/spyro/eboot.pbp ale nie chodzi, corrupted data. Czemu tak?
Opublikowano 17 października 200816 l Widocznie jest jakaś trefna kopia eboot'a sprawdź PM za jakiś czas ;]