Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

fata.

a tak serio to imo wszystko jedno.. prawdopodobnie i tak sprzedasz konsole po 2-3mies, a w koncu konsole kupuje sie dla gier c'nie?

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 344,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

A możesz podać jakieś strony, bo ściągnąłem 2 Visty i żadna nie działa :(

Opublikowano

Czy do grania przez wifi potrzebne sa orginalne gry? Wszystko laczy sie itd git, tylko przed sama 'gra' trace polaczenie, w fifie jak i w nfs'ie.

Opublikowano

Znajdź "lepszą" wersję gry, a najlepiej graj na oryginale, a nie kopii zapasowej.

Opublikowano

Może źle ją uruchamiasz? Włącza się ją w przeglądarce, podając odpowiednią ścieżkę dostępu. Sam katalog musisz wrzucić na roota karty.

Opublikowano

Gdzie moge kupic oryginalną baterie do PSP? ew. ktora podrobka dziala dobrze?

Da się na viście stworzyc karte z pandorą żeby odpalic custom firmaware z hardmodowanej baterii? Wciąz mi to nie działa na XPku a cos słyszalem ze z Visty niebardzo.

Opublikowano

Jak zrobie jutro upa do 5.0 to luzem bede mogł zdowngrade'owac do 4.01(mam juz baterie pandory, pod koniec tyg. powinienem dostac karte i robie downa)

Opublikowano

Dobra, mam juz CFW. Teraz pytanko do was, jakas dobra strona traktująca o CFW, dobre programy itp.

Aha, jak właczyc to menu w ktorym mozna zmieniac wszystkie opcje itepe?

Edytowane przez Mikes

Opublikowano
  • Autor

polecił by ktos emulator snesa na psp? znalazlem sam w necie kilka ale nie wiem ktory jest dobry/najlepszy , ani jak je uruchamiac itp

dla ulatwienia podam przykladowa stornke gdzie sa emulatory, ale nei wiem ktory wybrac

http://psp-news.dcemu.co.uk/

edit przy oakzji (tez tam są) ktory emulator GBA jest najlepszy?

Edytowane przez Yano

Opublikowano
  • Autor

hej ostanio pytalem o baterie i podobno granie podczas ładowania psuje baterie nawet bardziej niz ładowanie zbyt długo, ale jesli tak to czemu w grach sugerują granie na ładowarce ? w MH jest opcja zjadająca prąd i obok niej napis ze jesli sie ją właczy to lepiej grac na ładowarce bo bateria szybko sie wyczerpie

Opublikowano

ich nie obchodzi czy z(pipi)isz sobie baterie czy nie ;] ich obchodzi to, jak bardzo jestes zadowolony z ich gry...

Opublikowano
  • Autor

dzieki :)

a snes? :P

Edytowane przez Yano

Opublikowano

sciagnij pierwsze 3 lepsze z neta i porownaj wygode obslugi ;] bo i tak wiekszosc ma niemal 100% kompatybilnosc oraz full fps

Opublikowano
  • Autor

no dobra mam juz oba XD

btw wdizalem emulator DSa na psp , wie ktos czy to cos ma sens? bo na pcta nie dorwalem dobrze dzialajacego emu dsa, to co dopiero na psp;p (tak mi sie wydaje;p)

Opublikowano

dobrze ci sie wydaje ;]

te emulatory to tylko ciekawostki

Opublikowano

Sciagnałem sobie PSXowe spyro, sam eboot, wrzucam do psp/game/spyro/eboot.pbp ale nie chodzi, corrupted data. Czemu tak?

Opublikowano

Widocznie jest jakaś trefna kopia eboot'a

sprawdź PM za jakiś czas ;]