Opublikowano 11 marca 201510 l mam jeszcze jedno pytanie co zrobić żeby wysłać piniatę na pomóc drugiej? jak np. salamangosa do słonia? (mam już salamango tylko nwm jak go wysłać) i ogólnie fajnie że ktokolwiek jeszcze wszedł na ten temat a po co chcesz wysłac salamandre do slonia? (tym bardziej ze nie masz słonia) wiekszosci zwierząt nie namówisz do podejscia do innego gatunku (chyba ze w grze maja jakies powiązanie np" jak swinia i łabedz (i tajemniczy dom)) Edytowane 11 marca 201510 l przez ash77
Opublikowano 11 marca 201510 l mam jeszcze jedno pytanie co zrobić żeby wysłać piniatę na pomóc drugiej? jak np. salamangosa do słonia? (mam już salamango tylko nwm jak go wysłać) i ogólnie fajnie że ktokolwiek jeszcze wszedł na ten temat a po co chcesz wysłac salamandre do slonia? (tym bardziej ze nie masz słonia) wiekszosci zwierząt nie namówisz do podejscia do innego gatunku (chyba ze w grze maja jakies powiązanie np" jak swinia i łabedz (i tajemniczy dom)) właśnie o to chodzi że nie mam słonia.....hmmmm...np. odblokował/pojawił mi się niedźwiedź ale te sługusy pestera zablokowali jemu drogę do mnie wielką kłodą i jak wezmę ten dziennik w którym mam zapisane wszystko czego się dowiedziałam o piniatach to tam pisze że aby jemu pomóc muszę mieć 3 pszczoły.No i ja mam te 3 pszczoły ale one nie chcą do niego lecieć i jemu tam pomóc (możliwe że grasz w inną wersje tej gry niż ja i dlatego może nie masz takiego zadania)
Opublikowano 12 marca 201510 l nie ma czegos takiego jak inna wersja chyba ze ja mówie o jedynce a ty o TIP teraz co napisze wszystko dotyczy VP1 co do słonia Wymagania – pojawienie się: Jesteśmy na 36 poziomie lub wyższym.Wymagania – odwiedziny: W ogrodzie jest 16 jeżyn, 16 kolb kukurydzy, 16 owoców agrestu lub 16 małpich orzechów.Wymagania – zamieszkanie: Zjadł 4 jeżyny, 4 kolby kukurydzy, 4 owoce agrestu i 4 małpie orzechy. niedzwiedz Wymagania – pojawienie się: Jesteśmy na 30 poziomie lub wyższym.Wymagania – odwiedziny: W ogrodzie są 3 szyszki lub 3 słoiki miodu.Wymagania – zamieszkanie: Zjadł 2 słoiki miodu i 8 szyszek. niektóre podpowiedzi z ksiązki należy brac lekko z przymrużeniem oka i trzeba uważac by ogólnie bylo miejsce dla nowoprzybyłych (najlepiej 1/4 terenu trzymac pustą dla nowego gatunku)
Opublikowano 14 marca 201510 l sorki nie mogłam wcześniej odpisać bo mi coś komputer się zaciął.....ogólnie to dzięki za odpowiedź ale ja gram w Viva Pinata TIP......... i znalazłam już jak wysłać tą piniatę do drugiej...dzięki Edytowane 16 marca 201510 l przez BiałaKotełka