Opublikowano 5 stycznia 200817 l w JAK 2 RENEGADE jest bilbordy reklamujące jednego z konkurencyjnych platformerow na ps2.wie ktos o czy mowa?? latwe:)
Opublikowano 21 lipca 200816 l To może ja reaktywuje quiz... Jak nazywała się kultowa platformówka z Atari 2600, gdzie w 2004 r. powstał sequel tej gry ale dla wersji PS2, X'a i GC?
Opublikowano 29 lipca 200816 l Jak nazywał się bohater gry z PSX który używał energetycznej rękawicy do miotania wrogów?
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Widać nie aż tak proste Damos. Tak tylko zajrzałem do tematu, nie chce mi się myśleć nad pytaniem, więc zadam odrazu jakieś głupie typu: z iloma bossami walczymy w R&C1?
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l ok, ale moze nie dawajcie takich pytan, bo spoilery nie sa raczej mile widziane
Opublikowano 31 lipca 201113 l Posucha to może ja zadam...Jaka lokacja z Jak 2: Renegade pojawia się w grze Jak and Daxter: The Lost Frontier?
Opublikowano 15 stycznia 201213 l Ok,to może ja ,w której części Crasha ,można było kopać pod ziemią?
Opublikowano 20 lutego 201213 l Crash Bandicoot: Mind over Mutant na PS2 A co do odpowiedzi fristajlo to nie ta lokacja. Dla podpowiedzi dodam że lokacja pojawia się w jednej z cut scenek i jest to lokacja z drugiej odsłony Jak'a na PS2. Pytanie wciąż aktualne...
Opublikowano 20 lutego 201213 l Jest to Krimzon guard fortress,a dokładniej pomieszczenie w którym na Jaku przeprowadzano eksperymenty z użyciem dark eco,w Zaginionej Granicy pojawia się to samo pomieszczenie.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Hmmm,dobra to też coś o Jaku & Daxterze,a mianowicie o pierwszej części.W jakiej lokacji można było spotkać bliźniaczą wersję finałowego robota?
Opublikowano 21 lutego 201213 l Tak...z tym,że ja się pytałem o pierwszą część,a ty podałeś trzecią. No i Precursor robot z jedynki był większy od tego z trójki,a ten z kolei nie był finałowym bossem. Czyli w jakiej miejscówce w jedynce , możemy spotkać takiego samego precursor robota,co ten który pełni rolę final bossa?
Opublikowano 21 lutego 201213 l Acha, to chodzi o Spider cave, z której robota preniesiono do Guy & Maya's Citadel Hall