January 5, 200818 yr w JAK 2 RENEGADE jest bilbordy reklamujące jednego z konkurencyjnych platformerow na ps2.wie ktos o czy mowa?? latwe:)
July 21, 200817 yr To może ja reaktywuje quiz... Jak nazywała się kultowa platformówka z Atari 2600, gdzie w 2004 r. powstał sequel tej gry ale dla wersji PS2, X'a i GC?
July 29, 200817 yr Jak nazywał się bohater gry z PSX który używał energetycznej rękawicy do miotania wrogów?
August 11, 200817 yr Widać nie aż tak proste Damos. Tak tylko zajrzałem do tematu, nie chce mi się myśleć nad pytaniem, więc zadam odrazu jakieś głupie typu: z iloma bossami walczymy w R&C1?
July 31, 201114 yr Posucha to może ja zadam...Jaka lokacja z Jak 2: Renegade pojawia się w grze Jak and Daxter: The Lost Frontier?
February 20, 201213 yr Crash Bandicoot: Mind over Mutant na PS2 A co do odpowiedzi fristajlo to nie ta lokacja. Dla podpowiedzi dodam że lokacja pojawia się w jednej z cut scenek i jest to lokacja z drugiej odsłony Jak'a na PS2. Pytanie wciąż aktualne...
February 20, 201213 yr Jest to Krimzon guard fortress,a dokładniej pomieszczenie w którym na Jaku przeprowadzano eksperymenty z użyciem dark eco,w Zaginionej Granicy pojawia się to samo pomieszczenie.
February 20, 201213 yr Hmmm,dobra to też coś o Jaku & Daxterze,a mianowicie o pierwszej części.W jakiej lokacji można było spotkać bliźniaczą wersję finałowego robota?
February 21, 201213 yr Tak...z tym,że ja się pytałem o pierwszą część,a ty podałeś trzecią. No i Precursor robot z jedynki był większy od tego z trójki,a ten z kolei nie był finałowym bossem. Czyli w jakiej miejscówce w jedynce , możemy spotkać takiego samego precursor robota,co ten który pełni rolę final bossa?
February 21, 201213 yr Acha, to chodzi o Spider cave, z której robota preniesiono do Guy & Maya's Citadel Hall