Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

w JAK 2 RENEGADE jest bilbordy reklamujące jednego z konkurencyjnych platformerow na ps2.wie ktos o czy mowa?? :( latwe:)

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 60 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

To może ja reaktywuje quiz...

Jak nazywała się kultowa platformówka z Atari 2600, gdzie w 2004 r. powstał sequel tej gry ale dla wersji PS2, X'a i GC?

Opublikowano

Jak nazywał się bohater gry z PSX który używał energetycznej rękawicy do miotania wrogów?

Opublikowano

Proste.

Imię ojca Jak'a z serii Jak and Daxter.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widać nie aż tak proste ;)

Damos. Tak tylko zajrzałem do tematu, nie chce mi się myśleć nad pytaniem, więc zadam odrazu jakieś głupie typu:

z iloma bossami walczymy w R&C1?

Opublikowano

ok, ale moze nie dawajcie takich pytan, bo spoilery nie sa raczej mile widziane

Opublikowano

W każdym quizie pojawiają się spojlery, takie ryzyko :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Z pięcioma?

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Posucha to może ja zadam...Jaka lokacja z Jak 2: Renegade pojawia się w grze Jak and Daxter: The Lost Frontier?

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ok,to może ja ,w której części Crasha ,można było kopać pod ziemią?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Crash Bandicoot: Mind over Mutant na PS2

A co do odpowiedzi fristajlo to nie ta lokacja. Dla podpowiedzi dodam że lokacja pojawia się w jednej z cut scenek i jest to lokacja z drugiej odsłony Jak'a na PS2.

Pytanie wciąż aktualne...

Opublikowano

Jest to Krimzon guard fortress,a dokładniej pomieszczenie w którym na Jaku przeprowadzano eksperymenty z użyciem dark eco,w Zaginionej Granicy pojawia się to samo pomieszczenie.

Opublikowano

Hmmm,dobra to też coś o Jaku & Daxterze,a mianowicie o pierwszej części.W jakiej lokacji można było spotkać bliźniaczą wersję finałowego robota?

Opublikowano

Tak...z tym,że ja się pytałem o pierwszą część,a ty podałeś trzecią. No i Precursor robot z jedynki był większy od tego z trójki,a ten z kolei nie był finałowym bossem.

Czyli w jakiej miejscówce w jedynce , możemy spotkać takiego samego precursor robota,co ten który pełni rolę final bossa?

Opublikowano

Acha, to chodzi o Spider cave, z której robota preniesiono do Guy & Maya's Citadel Hall

Opublikowano

Tak,zadajesz.

I jeszcze taka ciekawostka ,to były dwa różne roboty :)