Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wygląd waszego pulpitu

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 263,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Fajne te ikonki ;):P

a cala reszta standardowa... aha gdyby ktos mial tą tapete w lepszej jakosci to chetnie przygarne :)

pulpamf6.th.jpg

Opublikowano
desktop01yv6.th.jpg

desktop02fw5.th.jpg

Zmień styl windy i wywal gg a powiem że nawet nawet ;)

@coati

Ten winamp [bleee] to chyba się trzyma pod startem żeby to ładnie wyglądało ;)

Opublikowano

Grigori - to jest standardowy z windowsa MX :) [tzn jest wykrywany jako standardowy, a podpisany poprostu 'neon']

Stona - to tak ma byc! ustawialem ten pasek winampa 15min! no! ale i tak przesiadam sie na foo wiec juz niedlugo ;)

maly update http://infobot.pl/r/tMH - lekko zmodyfikowana tapeta

Opublikowano

Jestem dopiero w trakcie tworzenia, ale mam nadzieje, że doradzicie mi jak mogę to upiększyć :)

pulpitpv6.th.jpg

Opublikowano

poprzedni tapet po prawie miesiącu rezydowania poszedł w odstawkę

desk14052008eq5.th.jpg

Opublikowano
Jestem dopiero w trakcie tworzenia, ale mam nadzieje, że doradzicie mi jak mogę to upiększyć :)

[ obrazek ]

Zmień ikony w docku , to na początek.

@greah

Nie mógł bym mieć takiej tapety. Nie lubię jak mam na pulpicie za dużo szczegółów ;)

Opublikowano

Jest jakis sposob, zeby pasek startu w XP ,zmienic na cos innego albo ,zeby nie rzucalo sie tak (pipi) w oczy? Niby mam ten uxtheme patcher, ale nic nie dziala :/ Kiedys dzialalo, a teraz nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

Chłopaki, poratujcie jakimiś fajnymi ikonami B/W, albo sprzedajcie sposób na konwersje z *.png - tyle żeby nie traciły na jakości, bo jak traktuje je irfanem to wychodzi paść ;/

Opublikowano
Jest jakis sposob, zeby pasek startu w XP ,zmienic na cos innego albo ,zeby nie rzucalo sie tak (pipi) w oczy? Niby mam ten uxtheme patcher, ale nic nie dziala :/ Kiedys dzialalo, a teraz nie wiem o co chodzi.

Masz SP3 ?

Chłopaki, poratujcie jakimiś fajnymi ikonami B/W, albo sprzedajcie sposób na konwersje z *.png - tyle żeby nie traciły na jakości, bo jak traktuje je irfanem to wychodzi paść ;/

Chodzi Ci o jakie ikony? Do plików np. .jpeg , .mp3 , .avi ? Czy ikony np. Mój komputer , HDD , FireFox ??

Opublikowano

Może zainstaluj BlackBoxa, fajne rzezy można z nim wyczyniać ; )

Opublikowano

@Stona, usiłuje zmienić wszystkie, tak żeby cala winda była czarno-biała, ale znalezienie i dopasowanie ikon to mordęga, jak już są jakieś fajne to w *.png którego w windzie nie użyje, a jak już pisałem konwersja do *.ico powoduje ze wyglądają paskudnie. No chyba, ze jest jakiś soft który pozwoli viscie użyć png ?

Opublikowano

WindowBlinds ?

Opublikowano

37773274rl1.th.jpg

Trza było zrobić porządki na koniec roku... szkolnego.

Opublikowano

Noł ofens ale w pracy mam lepszy pulpit na kompie :D

Opublikowano

nie gadaj, misiek jest fajny

@Dark Serge

Tło pod każdą tapetę. Trwa to góra 10 sekund a efekty są całkiem niezłe.

Opublikowano

Wiecie, po prostu nie chce mi się/nie mam ochoty bawić się w jakieś bajerzaste dodatki. Wszystko co trzeba mam pod ręką :). Tapeta to rzecz jasna już kwestia gustu.

Opublikowano

bluedeskwu4.th.jpg

Chyba czas na zmiany... :F