Opublikowano 11 maja 200816 l @El Loco Choco mój, z tą panną lepsiejszy Hehe nie watpie...qrcze pioro...moje serce krwawi :> Jak moglas??
Opublikowano 11 maja 200816 l Fajne te ikonki a cala reszta standardowa... aha gdyby ktos mial tą tapete w lepszej jakosci to chetnie przygarne
Opublikowano 11 maja 200816 l Zmień styl windy i wywal gg a powiem że nawet nawet @coati Ten winamp [bleee] to chyba się trzyma pod startem żeby to ładnie wyglądało
Opublikowano 12 maja 200816 l Grigori - to jest standardowy z windowsa MX [tzn jest wykrywany jako standardowy, a podpisany poprostu 'neon'] Stona - to tak ma byc! ustawialem ten pasek winampa 15min! no! ale i tak przesiadam sie na foo wiec juz niedlugo maly update http://infobot.pl/r/tMH - lekko zmodyfikowana tapeta
Opublikowano 12 maja 200816 l Jestem dopiero w trakcie tworzenia, ale mam nadzieje, że doradzicie mi jak mogę to upiększyć
Opublikowano 14 maja 200816 l Jestem dopiero w trakcie tworzenia, ale mam nadzieje, że doradzicie mi jak mogę to upiększyć [ obrazek ] Zmień ikony w docku , to na początek. @greah Nie mógł bym mieć takiej tapety. Nie lubię jak mam na pulpicie za dużo szczegółów
Opublikowano 18 maja 200816 l Jest jakis sposob, zeby pasek startu w XP ,zmienic na cos innego albo ,zeby nie rzucalo sie tak (pipi) w oczy? Niby mam ten uxtheme patcher, ale nic nie dziala Kiedys dzialalo, a teraz nie wiem o co chodzi.
Opublikowano 18 maja 200816 l Chłopaki, poratujcie jakimiś fajnymi ikonami B/W, albo sprzedajcie sposób na konwersje z *.png - tyle żeby nie traciły na jakości, bo jak traktuje je irfanem to wychodzi paść ;/
Opublikowano 19 maja 200816 l Jest jakis sposob, zeby pasek startu w XP ,zmienic na cos innego albo ,zeby nie rzucalo sie tak (pipi) w oczy? Niby mam ten uxtheme patcher, ale nic nie dziala Kiedys dzialalo, a teraz nie wiem o co chodzi. Masz SP3 ? Chłopaki, poratujcie jakimiś fajnymi ikonami B/W, albo sprzedajcie sposób na konwersje z *.png - tyle żeby nie traciły na jakości, bo jak traktuje je irfanem to wychodzi paść ;/ Chodzi Ci o jakie ikony? Do plików np. .jpeg , .mp3 , .avi ? Czy ikony np. Mój komputer , HDD , FireFox ??
Opublikowano 19 maja 200816 l Jest jakis sposob, zeby pasek startu w XP ,zmienic na cos innego albo ,zeby nie rzucalo sie tak (pipi) w oczy? Niby mam ten uxtheme patcher, ale nic nie dziala Kiedys dzialalo, a teraz nie wiem o co chodzi. Może zainstaluj BlackBoxa, fajne rzezy można z nim wyczyniać ; )
Opublikowano 19 maja 200816 l @Stona, usiłuje zmienić wszystkie, tak żeby cala winda była czarno-biała, ale znalezienie i dopasowanie ikon to mordęga, jak już są jakieś fajne to w *.png którego w windzie nie użyje, a jak już pisałem konwersja do *.ico powoduje ze wyglądają paskudnie. No chyba, ze jest jakiś soft który pozwoli viscie użyć png ?
Opublikowano 20 maja 200816 l @ Greah - tworzysz sobie background pod każdą tapetę czy można zrobic taką przeźroczystość w foo ?
Opublikowano 22 maja 200816 l img mozesz zapodac tapetke? http://polawat.deviantart.com/art/Lurkers-31661504
Opublikowano 25 maja 200816 l nie gadaj, misiek jest fajny @Dark Serge Tło pod każdą tapetę. Trwa to góra 10 sekund a efekty są całkiem niezłe.
Opublikowano 25 maja 200816 l Wiecie, po prostu nie chce mi się/nie mam ochoty bawić się w jakieś bajerzaste dodatki. Wszystko co trzeba mam pod ręką . Tapeta to rzecz jasna już kwestia gustu.