Opublikowano 1 października 200816 l Dla tych co chcieli http://img901.mytextgraphics.com/photolava/2008/10/01/theriseofaplanetbytaenaro-4c1wgzhlp.jpeg[/ img] ..w nagrodę za nieregulaminową grafę łap turbodoładowanie /stona
Opublikowano 5 października 200816 l http://img146.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranusu3.jpg linux debian etch
Opublikowano 5 października 200816 l [klik na fotę = pełna rozdziałka] Stonek, zarzuć tapetka jak mozesz majne pulpiten: edit: gracias
Opublikowano 5 października 200816 l u mnie zrobiło się jesiennie.. Edytowane 5 października 200816 l przez hooki
Opublikowano 7 października 200816 l Jak przystało na otaku. Edytowane 8 października 200816 l przez Seigaku
Opublikowano 8 października 200816 l Niech mi ktoś, kto używa tego Stylera powie, czy istnieje możliwość żeby były na nim opcje 'wklej, kopiuj, wytnij, itp.'? Bo przeglądam devianta i nijak, żaden nie ma tych przycisków. A bez tego to ja dziękuje za ten programik. edit: dobta, wiem już że się nie da bo już bym znalazł. Jest jakiś alternatywny programik może? Edytowane 8 października 200816 l przez Gość
Opublikowano 8 października 200816 l u mnie zrobiło się jesiennie.. To jest mac, czy przerobiona winda/linux? Wygląda na maca z odpalonym finderem, ale nie widać paska programów. Automatycznie chowany?
Opublikowano 8 października 200816 l mac, a co do dock'a to tak - dock mi się sam chowa. tutaj "komplet" - dashboard, komunikator/folder/dock i puste biurko. Edytowane 8 października 200816 l przez hooki
Opublikowano 8 października 200816 l mój pierwszy raz...komentarze mile widziane pulpit pulpit 2 Zapewne to niedlugo sie zmieni ,a i Miranda nie funkcjonuje jak nalezy (taki ozdobnik) ...Nic specjalnego ,ale i tak lepiej niż miałem...a miałem bałagan na pulpicie mały Edytowane 9 października 200816 l przez Tom19
Opublikowano 9 października 200816 l Ikony u góry nie pasują no i kolor czcionki w mirandzie to jakieś nieporozumienie.
Opublikowano 9 października 200816 l od 20 maja chyba mam ten sam pulpit ;p jakos nie chce mi sie grzebac - tak jest dobrze ;D Pasek windozy z prawej strony na autoukrywaniu siedzi.
Opublikowano 9 października 200816 l No udał Ci się Ja w sumie teraz zmieniam tylko tapety/ikony. Reszta odpowiada mi w 100%
Opublikowano 9 października 200816 l A to mój PILPUT. Troche fanbojski ale co tam: Za to bardzo kiczowaty ;p Edytowane 9 października 200816 l przez Woojas
Opublikowano 9 października 200816 l od 20 maja chyba mam ten sam pulpit ;p jakos nie chce mi sie grzebac - tak jest dobrze ;D Pasek windozy z prawej strony na autoukrywaniu siedzi. Czym sobie dane dyskow wyswietlasz?
Opublikowano 10 października 200816 l Ja całkowicie zrezygnowałem z windy. Jeszcze tylko muszę znaleźć jakiś fajny pasek jak w macu i będzie ok
Opublikowano 10 października 200816 l od 20 maja chyba mam ten sam pulpit ;p jakos nie chce mi sie grzebac - tak jest dobrze ;D Pasek windozy z prawej strony na autoukrywaniu siedzi. Czym sobie dane dyskow wyswietlasz? Obstawiam że Samurize Dokładnie. Samurize.
Opublikowano 15 października 200816 l Wczoraj odkrylem Ubuntu (przesiadlem sie z mandrivy) i oto efekt kilkugodzinnej zabawy, musze popracowac nad ikonkami : Ale i tak chce MacOS . EDIT : cos mi kompresja screenow nie wyszla.
Opublikowano 16 października 200816 l Czas na zmianę. http://www.picfront.org/d/OZbYroWc/beztytuu.png
Opublikowano 21 października 200816 l Znacie jakis inny program do zmiany skinow pod XP? Jestem po reinstalce jakiegos badziewia z SP3 i niestety style XP krzyczy, ze nie bedzie wspolpracowal z tym buildem windy, a dlugo nie wysiedze na standardowej skorce. Juz nie wspominajac o problemach z czcionkami i brakiem dzwieku. Plz halp! _-_