Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

To Audiosurf nie jest darmowy? Ściągnąłem wersję bez cracka/seriala, waży jakieś 400 MB, więc to chyba nie demo.

Na oficjalnej stronie piszą, że jakiegoś steama trza mieć - co to jest?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 350,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Byla kiedys o tym mowa na forum. Sciagasz klienta z tej strony . Placisz za giery przez neta i wtedy masz mozliwosc legalnego sciagniecia ich na kompa.

Nie pamiętam ile kosztuje audiosurf.

Opublikowano

Tak szczerze to muszę przyznać, że PS2 u mnie kurzy się w szafce, a blaszak pracuję pełną parą ;) Nie dziwota w sumie skoro ujeżdzam naraz Bioshocka, Gears of War, Call of Duty 4 i nowego Medala :P

Ale za dużo tch fpsów, chba odświeżę sobie na jakiś czas Plejaka, co by samotny się nie czuł :]

Opublikowano
To Audiosurf nie jest darmowy? Ściągnąłem wersję bez cracka/seriala, waży jakieś 400 MB, więc to chyba nie demo.

jest tez mozliwosc zaciągnięcia ripa (na pebie czy tam darkwarezie sie znajduje, 2 party na RS mnie skusiły ;)), to jest standalone i nawet można założyć swoje konto i dzielić się wynikami z innymi graczami, jak w oryginale ;)

ale ja chyba zakupię tą grę legalnie, jest... genialna, chce coś dobrego zrobić dla twórców :P

Opublikowano
Nie pamiętam ile kosztuje audiosurf.

Marne 10$. Warto się wypłacić, bo gra jest kolejnym po Vib Ribbon, Rub i DDR/Stepmanii kamieniem milowym gier muzycznych. Obecnie jest odrobinę niedopracowana ale znając scenę niedługo ulegnie to zmianie

System Valve. Początkowo służył do CS i hl-podobnych; teraz jest na nim masa świeżych pomysłów jak Audiosurf czy Darwinia
Opublikowano

Jeśli chodzi o Assassin's Creed to trzeba czekać na premierę bo to co jest teraz na necie to jakaś beta chyba-spróbujcie wjechać do Jerozolimy to będziecie wiedzieć o czym mówię.

A żeby nie było offtopu to teraz gram w Gears of War:D No i jeszcze grałem w AC, ale to tylko do czasu wjazdu do tej nieszczęsnej Jerozolimy.

Edytowane przez pawel3569

Opublikowano

Gierki klaustrofobiczne - na początku ferii przeszedłem F.E.A.R., potem Doom 3 (teraz męczę D3 na Veteranie), pokończę dodatki do F.E.A.R. i chyba po raz drugi przejdę Prey :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To, co ostatnio kupiłem, czyli:

The Orange Box

Tomb Raider: Anniversary

Resident Evil 4

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Tony Hawk's American Wasteland

Z tym, że najbardziej w Orange Boxa i THAW, nie będe przecież we wszystko naraz grać <_< Później dobiorę się do TR:A i GRAW2, a na koniec RE4 :D W międzyczasie oczywiście RACE 07, FM08 i PES08, ale tego już nie liczę, bo w to gram stale :D

Opublikowano

Po półrocznej przerwie spowodowanej wku.rwieniem na jedną misje w Warzone 2100, wrociłem i po pierwszym podejsciu przelazłem ;] brnę wiec dalej

A do tego Stronghold

Opublikowano

Warhammer 40k: DOW - powróciłem do tego zacnego RTS'a, mimo że razi mnie kanciasta grafika i nie cierpię tego klimatu (bo ta gra po prostu świetna jest :D)

NHL 08 z ojcem przez LANa, zabawa jest zaje'bista <_<

Opublikowano

Też Warhammer 40k z tym, że Soulstorm. No i GHIII...na klawiaturze <_<

Opublikowano

NavyField - online

Battlefield 2 - online

Cywilizacja 4 - single

sporadycznie Crysis i MoH:Airborne

Opublikowano

Barbarian invasion z darth modem i muzyczka i dźwiekami z IbFD, miód:)

Opublikowano

Czy zeby w to grać przez sieć nie trzeba było mieć tej pierwszej części ?

Opublikowano
Czy zeby w to grać przez sieć nie trzeba było mieć tej pierwszej części ?

Wszystkie dodatki są "Stand alone" i co z tym idzie można ciorać przez net. Jest mały haczyk - mając np. sam "Dark crusade" przez neta można grać tylko dwoma nowymi rasami.

Edit - a na kompie męczę Enemy Territory i czasem jakiś film ;]

Edytowane przez Agent_Man

Opublikowano

Tzn. jak chciałeś grać frakcjami z poprzedniej części to tak.

Owego klasyka kupiłem w listopadzie, trochę się na razie pokurzył, ale dorwałem DC ;].

A na soulstorma to po prostu na razie mnie nie stać :).

Opublikowano

Największe hity :)

Max Payne, Mafia i trackmania united.