Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Ciagle W:ET (ta gra sie nie starzeje i nie nudzi), a niedawno zainstalowalem ponownie UT2004. Eh, nie ma to jak zabawa flakiem...

Nie wiem jak ty, ale mi ciężko było znaleźć było serwer bez botów, w ogole jakikolwiek serwer z żywymi ludźmi. wszystkie apdejty, pacze, (pipi)ze zrobiłem i nic. teraz przez rok już gra sie kurzy na półce. ty nie masz takich problemów, czy robisz sobie ustawki z ludzmi poprostu ?

Gram juz prawie 5lat w ET i tylko na modzie ET pro ver.3.2.6 z patchem 2.60b (czyli najnowszym)do ET. Co sie tyczy serwerow to mam pare ulubionych na ktorych czesto bywam i na pustki nie narzekam.

Tu masz pare IP do serwerow:

Crimson-Soldiers

78.47.103.66:27960

Crimson-Soldiers

Rzadziej odwiedzany, ale glownie sluzy nam do robienia roznych specjalnych eventow. Jak np. tylko zimowe mapki, letnie, wieczor z baserace itp

78.47.103.67:27960

Hirnot

188.40.88.103:27960

Hirnlos

188.40.88.104:27960

Demolition Center

195.242.215.120:27960

Zawsze rowniez mozesz poszukac innych serwerow na Splatterladder:

http://et.splatterladder.com/?mod=serverlist&gamemod=etpro&order=player

Milego fragowania.

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Kur.wa, ET to był giera, aż sobie zaciągnę znowu i poinstaluję <ok>.

need a medic.

Opublikowano

W ferie jest troszkę czasu na granie po siecie to właśnie się Counter-Strike ze Stema ściąga i pragnę także zobaczyć, czemu wszyscy tak to Enemy Territory wychwalają.

Aktualnie Borderlands.

Opublikowano

Tylko żebyś się nie zdziwił tym ET. Ta gra ma chyba z 10 lat ;)

Opublikowano

Nic się nie postarzała <3.

Tylko chu.jowo że tak dużo serwerów z xp save jest i mało klasycznych kampanii z 6 podstawowymi mapami : (.

Nie mogę mojego kochanego fuel dump trafić ; /.

Opublikowano

Nic się nie postarzała <3.

Tylko chu.jowo że tak dużo serwerów z xp save jest i mało klasycznych kampanii z 6 podstawowymi mapami : (.

Nie mogę mojego kochanego fuel dump trafić ; /.

Akurat jesli chodzi o Fuel Dump, to moge polecic serwer Crimson-Soldiers (78.47.103.66:27960), 10 rund FD only xp save.

Serwer nalezy do community o tej samej nazwie. Dzialamy juz od przeszlo 5 lat i nie narzekamy na zainteresowanie. Za najlepszych czasow mielismy 3 serwery pelne ludzi. Aktualnie czasem sa pustki, ale w wiekszosci przypadkow jest nadal dosc gwarno na serwie. Okazjonalnie organizujemy tez rozne eventy na naszym trzecim serwerze ale o tym mozna sie dowiedziec na naszym forum, ktorego link znajduje sie w mojej mniejszej sygnaturce.

A tak przy okazji to w tym roku ET skonczy 7 lat od kiedy zostalo wypuszczone na rynek, w dodatku zupelnie za darmo.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Tylko żebyś się nie zdziwił tym ET. Ta gra ma chyba z 10 lat ;)

No przeca, że wiem :). Darmowy multiplayer mod do RTCW, wydany właśnie 7 lat temu. Bodajże pierwsza gra w którą tak dobrze zaimplementowano podział na klasy, ale może się mylę.

Doszedł Fallout 3, niby Oblivion na Pustkowiach, ale jak zobaczyłem Megatonę, przypomniał mi się Stary Obóz z Gothica i się zakochałem :).

Opublikowano

Wróciłem do Combat Arms ^_^

Opublikowano

Battlefield:BC2 Beta

ech, TF2 poszedł w odstawkę ;)

Opublikowano

Mass Effect 2 :wub:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mass Effect 2

Gram na karcie graficznej, której gra według twórców nie obsługuje, har har har !!!!1!one!! (gf 7300 gt).Do tego w pełni komfortowo.

Opublikowano

Fahrenheit albo Indigo Prophecy. jedna z najlepszych przygodowek w jakie grałem.

Opublikowano

Właśnie kurier dostarczył Bioshocka 2, znikam na tydzień :D

EDIT: Aktywacja o północy :/

Edytowane przez ako

Opublikowano

Po skończeniu krótkiego Call of Duty Modern Warfare 2 przyszedł czas na Battlefield:BC2 Beta :thumbsup:

Opublikowano

Yessss, Bioshock 2 aktywowany, i po godzinie grania stwierdzam z całą pewnością - ta gra jest wielka. Jaram się jak małe dziecko ;)

Do zobaczenia w multi jak tylko skończę single. Raz. Dwa. No może 3 razy :D

Opublikowano

Po skończeniu krótkiego Call of Duty Modern Warfare 2 przyszedł czas na Battlefield:BC2 Beta :thumbsup:

Skad wziac cd key do tego aby to dzialalo ? EA rozdaje czy trzeba innej metody ?

Opublikowano

Polecam przejrzenie topicu o grze. Zapewne tam kryje się odpowiedź!!

[pro tip]

szukaj adresu strony na której są klucze

[/pro tip]

Opublikowano

Antologie dawn of war'a dorwalem. Uwielbiam to uniwersum ^^

Opublikowano

Po apgrejdzie PeCeta nadrabiam zaległości, Dirt 2, GTA IV (O MAMO! :D JAK SIĘ JARAM TĄ GRĄ, SZOK) a za niedługo NFS Shift ;D