Opublikowano 11 kwietnia 200817 l Deus Ex, zarówno Single, jak i Multi. Poza tym nie gram zbyt dużo na PC, chyba, że na jakimś emulatorze do starszych konsol.
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l CS: Source (znowu xD ) HOMM 3 Aquaria Puzzle Quest Syberia Weird Worlds: RtIS
Opublikowano 14 kwietnia 200817 l UT3 - widac ze wrocili do starego UT'99, szybkosc i frajna - narazie boty ale pierwsze wrazenie b. pozytywne
Opublikowano 14 kwietnia 200817 l Assassin's Creed Rainbow Six Vegas 2 i troszke w Spellforce: Shadow of Phoenix
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l assassin's creed, po długiej bitwie z czymś yebniętym przy sterach od karty dźwiękowej, nareszcie...
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Zainwestowalem w Test Drive Unlimited + Megapack i sobie jezdze off i on-line, zaleznie od nastroju. Kapitalna gra, tylko troche polskie dialogi mnie wkurzaja, zwlaszcza ta skrzeczaca aktorka podkladajaca glosy pod modelki.
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Ja na kompie gram tylko we Fallout-y 1,2 inne gry mnie raczej nie interesują na pc. Pograłbym moze jeszcze w JA 1,2 oraz 2,5 ale z tego co wiem chyba nie ma już nikogo kto ma prawa do tych gier na bank nie idzie ich kupić nawet przez stronę autorów
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l ej słuchajcie mam prośbę. jako że ostatnio się "lekko" rozpieprzyłem się na jednośladzie tak więc siedzę w domu. na konsolkę na razie nie mam co grać ( czekam na GTAIV :P ) a na kompa nic nie mam. i pytanie do Was -> Help Szukam czegoś lajtowego. Nie chce strzelanek czy wyścigów. Coś typu Rome Total War... albo coś w ogóle typowo ekonomicznego. CivIV już ograłem Ale chce coś podobnego. Może być bez wojny Może byc jakies same zarządzanie. Nie wiem. Jakiś dziwny klimat mnie chwycił. Albo w ostateczności wyścigi ale jakieś ciekawe czyli nie NFS - to jest dobre dla dzieci ( Live For Speed mam ). Z nudów czasami zapnę w SLR Redline ( kosmos straszny ) bo można fajnie grzebać w silniku albo w ogóle jakiś pomysł na grę ... nie wiem HELP:P
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l SimCity 4. Jeśli lubisz ekonomię. Jeśli gra Cię wciągnie to nie ma przebacz. Ja przegrałem kilka miesięcy Anno 1701. Ekonomia z domieszką wojny i super widoczkami na tropikalne wysepki. Też bajerek. Settlers 6 Ekonomia + wojna + cztery pory roku , okraszone super graficzką i fajnymi misjami.
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Transport Tycoon Deluxe stare ale diabelnie jare nawet grafika daje rade, a grywalnosc po tych 13 latach nadal na najwyzszym poziomie. no i gra zajmuje kilkanascie mega ;]
Opublikowano 19 kwietnia 200817 l Skończyłem wczoraj Max Payne, dzisiaj może zabiorę się za MP2. Świetna seria, chociaż szkoda, że nie ma w niej większego zróżnicowania i po pewnym czasie może stać się monotonna.
Opublikowano 20 kwietnia 200817 l Do tej pory loilem sobie w CoD 4, dobilem do 39 levelu i dzisiaj zrobilem sobie odtworzenie obrazu parycji z samym windowsem, gre mam na d:\ Wlaczam gre a tam piekny komunikat, ze mi zresetowalo range i statysyke... No ch uj by to strzelil. Jest jakis sposob zeby szybko do tego wrocic czy znowu mam mlucic w to 2tyg od poczatku ?
Opublikowano 20 kwietnia 200817 l http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_4.shtml tutaj masz jakies toolsy ew poszukaj w google poprzez "cod4 55 level"
Opublikowano 20 kwietnia 200817 l "Jakies toolsy" sa bezuzyteczne. Cos tam pomoglo ale teraz mam 55 lvl i wszystko juz poodkrywane. Ale lepsze to niz nic Edytowane 20 kwietnia 200817 l przez Yacek