Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS2 będzie mieć HDTV!

Featured Replies

Opublikowano

Piszę z zapytaniem - Czy kupowanie Xplodera z kablem component do HD 40' , do gier z serii SMT (np Persona) ma sens ?, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mniej więcej wyglądałby wtedy obraz ? (jeżeli będzie to wyglądało lepiej od podłączonego zwykłym AV w zmienionych ustawienaich obrazu do 4:3, to biorę w ciemno).

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wszystkie gry są podobno kompatybilne z tym wynalazkiem. Jak będzie wyglądać to nie wiem, ale pewnie upscalling jest lepszy niż ten, który zapewni Ci telewizor. Ale za tą cenę? Eeee...

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam wszystkich to mój pierwszy post na forum , Extrema się troszkę czytało najbardziej na przełomie psx/ps2 czy vs dreamcast laugh.gif(xkloc na chaci był).później troszkę miłość z latami przygasła.Ale już 3 dzień jestem szczęśliwym posiadaczem ps2 która zagości do późnej strarosci .Powiedzmy że się coś przywitałem na marginesie to mega fan Silent hilla.Wracając do tematu mam pytanie , jeśli dobrze rozumie to mogę zakupić kabel z Ps3 i będzie działał z ps2?jeszcze jakieś foto który to bo wiele dziś w sklepie widziałem, jak ktoś ma czas .Czytałem gdzieś listę gier w 480p i formacie 16:9 wiec myślę że warto

Edytowane przez ZeberkoPL

Opublikowano

Napisz to po Polsku. Ja np. nie wiem co to jest "kabel z Ps3". Po za tym aby mieć 720p/1080i to sam kabel nie wystarczy.

Edytowane przez Berion