Skocz do zawartości

Linki do Waszych ulubionych teledysków

Featured Replies

• Odpowiedzi 427
  • Wyświetleń 77,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Weezer Pork and Beans -genialne wideo ze znanymi meme,świata internetu.

Opublikowano

squarepusher - i wish that you could talk. fantastyczny amatorski klip, w sumie to chyba najlepszy jaki widziałem.

Opublikowano

Wyje'bane to. Nie znam się na twórczości Czaka oraz samego Death więc mam pytanie czy reszta jest podobna do tego kawałka?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Masz gdzieś te płyty? Byle nie rapidshare,bo te sam znalzłem ale musze czekać sto lat.

Opublikowano

Wyje'bane to. Nie znam się na twórczości Czaka oraz samego Death więc mam pytanie czy reszta jest podobna do tego kawałka?

oj zdecydowanie warto się zapoznać. Nie wiem czy to death metalem można nazwać. Jeżeli tak, to jest to death metal całkiem inny od typowego łojenia, perełka po prostu. A jak Death to i Atheist warto zgłębić ;]

sorry za spam, ale jak nie znasz to słuchnij Bartek http://pl.youtube.com/watch?v=gYIabMvpoj0

a dzisiaj widziałem pare płyt Death w empiku i tylko jakimś cudem powstrzymałem się od kupna wszystkiego jak leci.

Opublikowano

Jeśli Death i Atheist, to Cynic i Pestilence.

Techniczny death metal, tak się przyjęło, acz podobnie jak Manor uważam, że taka metka nie oddaje muzyki tych zespołów.

Ile u nich progresji, jazzu czy innego fusion, głowa mała. Etykieta "brutal" wyrzucona do śmietnika, finezja i błyskotliwość

ta sama (jeśli nie większa) i całkiem inna muzyka niż takich kompleksowych mocarstw jak Cryptopsy, Nile czy Gorguts.

Acha, ten teledysk lubię, zabawny jest. A i pioseneczka przyjemna.

Opublikowano

Dzięki Golab za linka,Royal i Manor,dzięki za sugestie obczaje to co sugerujecie (zwłaszcza Cynic).

Pendulum Slam - rozwala mnie jak ten grubas zaczyna tanczyć;]

http://youtube.com/watch?v=ABqh9N-Mw5E

@farmer czym się jaram?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak sie pojawi nowe chrome division to wam dam znac, tej. Bartezoo juz sie chyba jara ;] No hrołm diwiżyn.

Edytowane przez FARMEROS

Opublikowano

Greenskeepers - Lotion

Kawałek zrobiony z wycinków Milczenia Owiec :twisted:

"It rubs the lotion on its skin

or else it gets the hose again" <nutki>

Sztana kur.wa ;d

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

mothra - death walks slowely

klip z jajem, podobnie jak ten do "technological death". nowa płyta na jesień!

Opublikowano

^ track wiadomo, wypas, ale serio, wokalista wyglada jak dziewczyna. Dziwnie sie to oglada i slucha tego growlu.

Opublikowano

bo to na potrzeby teledysku tylko wzieli jakichs szczylów, to nie są oni ;]

Opublikowano

o masz, skoro tak to zwracam honor panu spiewakowi.