Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

black eyed peas - pump it

ale to w 4 czesci bylo, to jest remix z podkladem z filmu pupl fiction

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zna ktoś tytuł tej piosenki?

Opublikowano

ale chodzi mi o te co byla na poczatku taxi 3 to jest czesc z azjatami co sie przebierali za św. mikolajowta muzyka byla jak ten taksówkarz zawozil sylwestra stalone

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=k6EJZtQjiYA

problem. dam se łeb urwać że ten podkład słyszałem gdzieś indziej. i teraz tak - kojarzę że był to francuski rap i chodził jakiś białas po ulicy ( klip czarno biały ). ujęcia są podobne jak te w Requiem dla snu kiedy kamera jest przyczepiona na sztywnym statywie i pokazuję Twoja twarz. na bank były takie ujęcia. Piosenka stara ma z 6 lat jak nic mi się wydaję. Może więcej. Jakiś czas wydawało mi się że to inna piosenka ale znalazłem "Selektę" Śliwki i to nie to :)

Więc chłopaki pomocy :)

Opublikowano

MGMT - Kids

A ta której szukam się niby blue sky nazywa ale i tak nie mogę znaleźć, być może ktoś mnie w błąd wprowadził.

Edytowane przez Carleone

Opublikowano
  • Autor

MGMT - Kids

A ta której szukam się niby blue sky nazywa ale i tak nie mogę znaleźć, być może ktoś mnie w błąd wprowadził.

Opublikowano

Szukam piosenki w której grupa młodzieży (chyba murzynów w białych koszulach tańczy po szkole?? czy jakoś tak). O ile pamiętam fragment tekstu to leciał jakoś tak "Baby if you shake(??) coś tam coś tam". Z góry dzięki!

Opublikowano

Szukam tytułu tego kawałka:

I nigdzie, cholera, znaleźć nie mogę. Do Neversoftu napisałem email, brak odpowiedzi (no ale czego innego się spodziewać).

Opublikowano

MGMT - Kids

Dziękuje majkesie ;)

Opublikowano

Jak nazywa się taka piosenka co leciała jakiś czas temu na Vivie, co w teledysku są klocki Lego? To było coś w stylu techno.

Opublikowano
Jak nazywa się taka piosenka co leciała jakiś czas temu na Vivie, co w teledysku są klocki Lego? To było coś w stylu techno.

Freefall

Opublikowano

Aaaa, wlasnie, nie spojrzałem wczesniej nawet ; ) Dzieki za zwrocenie uwagi!

Opublikowano

Witam poszukuje tego utworu

Jest to niby jakiś miks z filmu "Piraci z Karaibów". Szukałem ale nie moge znaleść. Dzięki za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam piosenki, ale nie wiem co by tu napisać abyście mogli mi pomóc, wiem, że w refrenie idzie coś w rodzaju "what I am,(is?) what I know(show?)", wiem, że głos kobiecy i muzyka jakby coś w rodzaju filmów kryminalnych, trochę przygnębiająca. Naprawdę nie wiem <_< Wybaczcie. To jest chyba nowa piosenka.

Dobra mam.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

szukam piosenki ale nie znam tekstu tylko znam teledysk.chodzi o hip-hop spiewa czarny raper w teledysku jest cos ze przed policją ucieka i ten raper ma aparat na zębach pomożecie???