Opublikowano 11 lipca 201014 l a mnie meczyostatnio utwor jakis hit house ktory ostatnio non stop leci na jakis imprezach, w cluach i zapewne bedzie na sunrise
Opublikowano 11 lipca 201014 l no wlasnie w tym jest problem, nie wiem jak opisac ten utwor, troche przypomina mi Pjanoo
Opublikowano 12 lipca 201014 l Do drugiej piosenki nie widzialem teledysku. Poczatek: jakas babka cos mowi,tudziez spiewa, potem od razu niezle wejscie ( na 95% to Jay-Z). Dosyc ciezki beat ma. Podbijam, bo jeszcze nie znalazlem.
Opublikowano 12 lipca 201014 l ??? http://square.wrzuta.pl/audio/3omFA0VsE93/co_to Members of Mayday - 10 in 01 (Paul van Dyk remix)
Opublikowano 12 lipca 201014 l Dzięki, tak myslałem że to MoM, ale zanim bym znalazł to... Łap plusa.
Opublikowano 16 lipca 201014 l Co to za songacz? Zna ktoś? Co to za typ muzyki w ogóle ? Prawdopodobnie Motorway to heaven
Opublikowano 18 lipca 201014 l http://vimeo.com/10540060 Co to za songacz? Zna ktoś? Co to za typ muzyki w ogóle ? Prawdopodobnie Motorway to heaven wiadomo by who?
Opublikowano 19 lipca 201014 l pjona kawalek w ktorym ludek idzie przez miasto ale pokazane sa tylko butki biale ?
Opublikowano 20 lipca 201014 l Dawno temu byl gdzies temat, w ktorym ludzie podawali tytuly/linki swoich ulubionych kawalkow. Przejrzalem forum i cos nie moge tego topicu znalzc, bylbym wdzieczny za namiary.
Opublikowano 20 lipca 201014 l Taki popowy kawałek gdzie babka powtarza w kółko w refrenie "just a lie"(chyba), śpiewa jakiś kolo i trochę ona. leciało na kresce jak leżałem nad wodą i nawet wpadło w ucho.
Opublikowano 21 lipca 201014 l Wystarczyło to wpisać w gógle ;D http://stefa.mhm.wrzuta.pl/audio/46Bh6aYn8tv/moby_-_disco_lies
Opublikowano 21 lipca 201014 l Od dłuższego czasu po głowie chodzi mi nieemitowany już teledysk. Samą muzyke ciężko opisać, bo w sumie jest bardzo płytka, ale przy tym skoczna i ładnie wpada w ucho. Może mieć z 3-4 lata. Teledysk wyglądał tak, że na wakacyjnym obozie spotykają się nerdy z fajnymi laskami. Nerdy są najczęściej ubrane w żółte koszulki, za krótkie spodenki itp. Pod koniec teledysku widzimy imprezę, na której jeden z nerdów zakłada ciemne okulary, zaczepia dziewczynę, wkłada gumę do żucia do ust, po czym zaczyna ją całować. To samo jakiś inny nerd robi z opiekunką. Refren jest śpiewany akapela chyba. Błagam ,pomóżcie. To mi spać nie daje. Dam plusa. Albo dam 3 plusy! 3 PLUSY (pipi)U!!
Opublikowano 22 lipca 201014 l Od dłuższego czasu po głowie chodzi mi nieemitowany już teledysk. Samą muzyke ciężko opisać, bo w sumie jest bardzo płytka, ale przy tym skoczna i ładnie wpada w ucho. Może mieć z 3-4 lata. Teledysk wyglądał tak, że na wakacyjnym obozie spotykają się nerdy z fajnymi laskami. Nerdy są najczęściej ubrane w żółte koszulki, za krótkie spodenki itp. Pod koniec teledysku widzimy imprezę, na której jeden z nerdów zakłada ciemne okulary, zaczepia dziewczynę, wkłada gumę do żucia do ust, po czym zaczyna ją całować. To samo jakiś inny nerd robi z opiekunką. Refren jest śpiewany akapela chyba. Błagam ,pomóżcie. To mi spać nie daje. Dam plusa. Albo dam 3 plusy! 3 PLUSY (pipi)U!! hellogoodbye - here in your arms Tak na marginesie bieda straszna xd
Opublikowano 22 lipca 201014 l 0:52 z czego to jest kawałek, właściwie to chyba jest jakiś remiks znanego utworu, ale nie mogę skojarzyć
Opublikowano 25 lipca 201014 l 0:52 z czego to jest kawałek, właściwie to chyba jest jakiś remiks znanego utworu, ale nie mogę skojarzyć http://www.youtube.com/watch?v=_YvTte-RV4g Edytowane 25 lipca 201014 l przez Stranger
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Szukam takiego starszego utworu , możliwe że końcówka lat 80/początek 90 , w którym to młoda para , czyli przystojny facet i śliczna laska całują się namiętnie na plaży , na lądzie i w wodzie. Wydawało mi sie jeszcze niedawno że to był ''Wonderful life'' w innej wersji , ale nie jestem pewien , na YouTube szukałem pod tym hasłem i wychodzi na to że to nie ten utwór. Edytowane 7 sierpnia 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Poszukuje spokojnej piosenki, pewnego staruszka. Nie pamiętam niestety jak on się nazywa. Wiem jedynie, że był dobrym znajomym Elvisa (możliwe, że z nim śpiewał) a na teledysku poszukiwanej piosenki gra na fortepianie, a sam utwór jest tak jakby rozliczeniem (spowiedzią) z całego życia. Świta Wam coś? Piosenka jest w miare nowa