Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Przecie pisze pod spodem, że Driftwood - Anything Goes :confused: o popatrz jednak jest napisane, a jak wczoraj na wrzute wrzucałem zeby sie zapytac tutaj na forum, co to za kawalek to nie bylo napisane, niesamowite, co to za rzeczy dzieją sie przez noc dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 @ czort, dokładnie o to, dzięki plusik wystawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Piosenka, leci teraz w radio wydaje mi sie, że taka troche rapowana a refren to cover "what is love, baby don't hurt me no more". Cytuj Odnośnik do komentarza
Raziel81 20 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 (edytowane) Piosenka, leci teraz w radio wydaje mi sie, że taka troche rapowana a refren to cover "what is love, baby don't hurt me no more". Eminem Feat. Lil Wayne - No Love http://www.youtube.com/watch?v=UbQhKxxrq04&ob=av2n Lepszy oryginał Haddway - What Is Love http://www.youtube.com/watch?v=GeEuFWLt3WU lub jej odświeżona wersja Edytowane 19 Października 2010 przez Raziel81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Dzięki, oryginał oczywiście znałem ale cover też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) Zapomniałem jak sie nazywa ta piosenka, więc prosze was o pomoc. W teledysku gość (wokalista) jest na imprezie, nachlany i idzie z kamerą w rękach. Wokół wszędzie zadyma, chleją itp. dokładnie już nie pamiętam. Chyba brytyjski zespół. Dzięki z góry! Żeby ułatwić, ta kamera najwięcej kameruje jego morde, on w tym samym czasie śpiewa, takie troche monotonne... Edytowane 20 Października 2010 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 @spyker sprawdź The Streets - Blinded By The Lights 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Oooo, właśnie, o to chodziło. Dzięki ziom, plusik wędruje! Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam. Szukam teledysków Guns n' Roses , chciałbym aby były w formacie AVI , w dobrej rozdziałce, bo na you tube jakość ich po skopiowaniu na dysk twardy jest żałosna a chciałbym sobie ponagrywać na PS3. Możecie zapodać jakimś linkiem skad mógłbym je pościagać, najlepiej w paczkach .rar . Please...od tego zależy mój podryw , bo laska napaliła sie , ze będziemy słuchać muzy ''Gunsów'' 8)^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Wiele lat temu kiedy wszedł na PSOne tekken 3 powstał teledysk z udziałem gwiazd tej gry. Z tego co pamiętam wykonawcami byli francuzi, jakaś babka z kolesiem, refren był jakąś wyliczanką liter czy cuś. Ktoś wie co to za teledysk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) Potrzebuję nazwy kolesia, który wykonuje muzę w tym stylu !! Z tego co pamiętam często występował w cylindrze, kapeluszu i miał teledysk z poruszającymi się meblami, ścianami itp. Down: Tak to ten zespół, masz plusa Edytowane 8 Listopada 2010 przez Wiolku Cytuj Odnośnik do komentarza
Keczup 5 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) Potrzebuję nazwy kolesia, który wykonuje muzę w tym stylu !! Z tego co pamiętam często występował w cylindrze, kapeluszu i miał teledysk z poruszającymi się meblami, ścianami itp. Zapewne chodzi Ci o Jamiroquai. A teledysk z ruszającymi się meblami i ścianami to Virtual Insanity. Edytowane 8 Listopada 2010 przez Keczup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jak sie nazywa ten nowy rockowy numer z bardzo tworczym refrenem "lalalalalalalala lalalalalalal alalalalalla"? w radiu roxy czesto leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Bede cholernie wdzieczny za utwor w tle Cytuj Odnośnik do komentarza
Keczup 5 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Bede cholernie wdzieczny za utwor w tle http://vimeo.com/15985004 Stare jak świat, ale bardzo dobre. Robert Miles - Children Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Co to za utwór? (ten który leci od początku filmiku, a kończy się w 4:55) Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranger 37 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Co to za utwór? (ten który leci od początku filmiku, a kończy się w 4:55) Orbital - Halcyon On and On 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) KLIK Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Labik Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranger 37 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie wiem jak innym,ale mi ten plejer nie działa pod Operą/Firefoxem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 nie wiem co to za plejer byl, automatycznie mi sie tak zrobilo po wklejeniu linka juz poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Szukam piosenki, której teledysk wygląda tak: Budzi się koleś na kacu i biegnie do kościoła, w międzyczasie ma flashbacki z wcześniejszej nocy, na końcu okazuje się, że to ksiądz był. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) a ja szukam piosenki, gdzie typiara na samym początku nawija przez taki czarny telefon i wszystko słychać jak jakby przez spiker na lotnisku nawijała i potem dalej zaczyna leciec teldysk, pamiętam ze ma pomalowane usta na czerwono i czarne włosy chyba z jakąś czapką Edytowane 22 Grudnia 2010 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie jakaś lady gaga - telephone skocz do 3:00 tam zaczyna napierdzielać przez phona Cytuj Odnośnik do komentarza
agg509 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) sluchajcie szukam piosenki, amerykańskiej, taka grupa chlopakow spiewa. na teledysku jest bal maskowy. taki punk-rok mozna chyba powiedziec...btw, oni cos tam o balu wlasnie spiewaja. Edytowane 27 Grudnia 2010 przez agg509 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi