Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

Przecie pisze pod spodem, że Driftwood - Anything Goes :confused:

o popatrz jednak jest napisane, a jak wczoraj na wrzute wrzucałem zeby sie zapytac tutaj na forum, co to za kawalek to nie bylo napisane, niesamowite, co to za rzeczy dzieją sie przez noc ;)

dzięki

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

@ czort, dokładnie o to, dzięki plusik wystawiony.

Opublikowano

Piosenka, leci teraz w radio wydaje mi sie, że taka troche rapowana a refren to cover "what is love, baby don't hurt me no more".

Opublikowano

Piosenka, leci teraz w radio wydaje mi sie, że taka troche rapowana a refren to cover "what is love, baby don't hurt me no more".

Eminem Feat. Lil Wayne - No Love

http://www.youtube.com/watch?v=UbQhKxxrq04&ob=av2n

Lepszy oryginał Haddway - What Is Love

http://www.youtube.com/watch?v=GeEuFWLt3WU

lub jej odświeżona wersja

Edytowane przez Raziel81

Opublikowano

Zapomniałem jak sie nazywa ta piosenka, więc prosze was o pomoc. W teledysku gość (wokalista) jest na imprezie, nachlany i idzie z kamerą w rękach. Wokół wszędzie zadyma, chleją itp. dokładnie już nie pamiętam. Chyba brytyjski zespół. Dzięki z góry! Żeby ułatwić, ta kamera najwięcej kameruje jego morde, on w tym samym czasie śpiewa, takie troche monotonne...

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

Oooo, właśnie, o to chodziło. Dzięki ziom, plusik wędruje! :D

Opublikowano

Witam.

Szukam teledysków Guns n' Roses , chciałbym aby były w formacie AVI , w dobrej rozdziałce, bo na you tube jakość ich po skopiowaniu na dysk twardy jest żałosna a chciałbym sobie ponagrywać na PS3.

Możecie zapodać jakimś linkiem skad mógłbym je pościagać, najlepiej w paczkach .rar .

Please...od tego zależy mój podryw , bo laska napaliła sie , ze będziemy słuchać muzy ''Gunsów'' 8)^_^:wub:

Opublikowano

Wiele lat temu kiedy wszedł na PSOne tekken 3 powstał teledysk z udziałem gwiazd tej gry. Z tego co pamiętam wykonawcami byli francuzi, jakaś babka z kolesiem, refren był jakąś wyliczanką liter czy cuś. Ktoś wie co to za teledysk?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję nazwy kolesia, który wykonuje muzę w tym stylu

!! Z tego co pamiętam często występował w cylindrze, kapeluszu i miał teledysk z poruszającymi się meblami, ścianami itp.

Down: Tak to ten zespół, masz plusa :)

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Potrzebuję nazwy kolesia, który wykonuje muzę w tym stylu

!! Z tego co pamiętam często występował w cylindrze, kapeluszu i miał teledysk z poruszającymi się meblami, ścianami itp.

Zapewne chodzi Ci o Jamiroquai. A teledysk z ruszającymi się meblami i ścianami to Virtual Insanity.

Edytowane przez Keczup

Opublikowano

Jak sie nazywa ten nowy rockowy numer z bardzo tworczym refrenem "lalalalalalalala lalalalalalal alalalalalla"? w radiu roxy czesto leci.

Opublikowano

Bede cholernie wdzieczny za utwor w tle

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co to za utwór? (ten który leci od początku filmiku, a kończy się w 4:55)

Opublikowano

Co to za utwór? (ten który leci od początku filmiku, a kończy się w 4:55)

Orbital - Halcyon On and On

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jak innym,ale mi ten plejer nie działa pod Operą/Firefoxem.

Opublikowano

nie wiem co to za plejer byl, automatycznie mi sie tak zrobilo po wklejeniu linka

juz poprawione

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam piosenki, której teledysk wygląda tak: Budzi się koleś na kacu i biegnie do kościoła, w międzyczasie ma flashbacki z wcześniejszej nocy, na końcu okazuje się, że to ksiądz był.

Opublikowano

a ja szukam piosenki, gdzie typiara na samym początku nawija przez taki czarny telefon i wszystko słychać jak jakby przez spiker na lotnisku nawijała i potem dalej zaczyna leciec teldysk, pamiętam ze ma pomalowane usta na czerwono i czarne włosy chyba z jakąś czapką :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

nie jakaś lady gaga - telephone

skocz do 3:00 tam zaczyna napierdzielać przez phona :)

Opublikowano

sluchajcie szukam piosenki, amerykańskiej, taka grupa chlopakow spiewa. na teledysku jest bal maskowy. taki punk-rok mozna chyba powiedziec...btw, oni cos tam o balu wlasnie spiewaja.

Edytowane przez agg509