Jump to content

Video - elektronika only

Recommended Posts

Posted

Animes: Naruto, Evangelion

Music: Neophyte - Drugs

takiego czaszkoyeba juz dawno nie slyszalem, a i video przednie (slaba jakosc niestety...)

Posted

Pendulum jak Pendulum, na swoim poziomie.

"załamię się jak kolejny zespół sprzeda się plastikowej komercji... (patrz Daft Punk)"

Zaraz przyjdzie kempa i powie, że nic dziwnego, wszak to klałnstep.

Posted

ja zobaczyłem post kroolika to chciałem to napisac, ale jak zobaczyłem nizej post ejca, to wiedziałęm, ze napisze za mnie to co chce powiedziec... ; ]

no i faktycznie kawałek jest jak najbardziej pendulumowski, jak najbardziej sredni (chociaz ja znam lepsze, dosadniejsze zwroty na jego okreslenie, ale niech Wam bedzie) no i jest plastikowy... czyli zadna nowosc własciwie jesli chodzi o ich twórczosc. przynajmniej dla mnie nie jest to zaskoczenie.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

<fajnie, że usuwacie moje posty>

Edited by Guest
Posted

No Psyko bez przesady, co ma bambus grajacy na wiadrach od budeksu do drumow ? Takich dzieciakow/ludzi jest na swiecie mnostwo, wystarczy przejsc sie po dworcach czy innych wylegarniach talentow. Posty ze wzgledu na tematyke byly offtopem i ktos wcisnal delete.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

http://pl.youtube.com/watch?v=fuQHT7nmYHU Lords of Acid - I sit on acid

kumpel stwierdził, że 9 miesięcy po tym koncercie musiało urodzic się sporo nieplanowanych dzieci ;] ogólnie fajny jest ten zespół, acid house (czy coś takiego) z gitarami i perkusją, ciekawe połączenie

Edited by Manor
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Klasyka, czyli prodiż rejw party - noł gód.

Miazga. Kiedys trzeba taka imprezke w jakims bunkrze czy fabryce zrobic. Marzenie ;].