Skocz do zawartości

Video - elektronika only

Featured Replies

Opublikowano

Animes: Naruto, Evangelion

Music: Neophyte - Drugs

takiego czaszkoyeba juz dawno nie slyszalem, a i video przednie (slaba jakosc niestety...)

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 20 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O stary, ale to ma moc. Jest takie jakby dołujące i w oogle, nie polecam odpalać tego na bombie, bo mi np. zrobilo sie smutno :|

• Okie from Muskogee
    Okie from Muskogee

http://www.youtube.com/watch?v=tCCfMvy6NKk&feature=plcp&list=FLGUkBpeg4AhTEyyDHY4jXDA     I coś na dłuższą nasiadówkę:     http://www.youtube.com/watch?v=cS5MvQaWbm4&feature=plcp&amp

Opublikowano

Pendulum - Granite

Ofiśjalne wideło

łopcy sią wród naś !

Klip może być ale numer taki.... średni?.... za lekko, załamię się jak kolejny zespół sprzeda się plastikowej komercji... (patrz Daft Punk)

Opublikowano

Pendulum jak Pendulum, na swoim poziomie.

"załamię się jak kolejny zespół sprzeda się plastikowej komercji... (patrz Daft Punk)"

Zaraz przyjdzie kempa i powie, że nic dziwnego, wszak to klałnstep.

Opublikowano

ja zobaczyłem post kroolika to chciałem to napisac, ale jak zobaczyłem nizej post ejca, to wiedziałęm, ze napisze za mnie to co chce powiedziec... ; ]

no i faktycznie kawałek jest jak najbardziej pendulumowski, jak najbardziej sredni (chociaz ja znam lepsze, dosadniejsze zwroty na jego okreslenie, ale niech Wam bedzie) no i jest plastikowy... czyli zadna nowosc własciwie jesli chodzi o ich twórczosc. przynajmniej dla mnie nie jest to zaskoczenie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

<fajnie, że usuwacie moje posty>

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No Psyko bez przesady, co ma bambus grajacy na wiadrach od budeksu do drumow ? Takich dzieciakow/ludzi jest na swiecie mnostwo, wystarczy przejsc sie po dworcach czy innych wylegarniach talentow. Posty ze wzgledu na tematyke byly offtopem i ktos wcisnal delete.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Genialne ! Teraz tylko musze to sobie jakos zgrac na hadeka i bedzie fajnie.

Opublikowano

srednie jest xD mi sie bardziej podobalo video z jakiegos maydaya z remiksem fasolek w tle ;l szkoda ze juz tego nie idzie na necie dorwac ;[

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://pl.youtube.com/watch?v=fuQHT7nmYHU Lords of Acid - I sit on acid

kumpel stwierdził, że 9 miesięcy po tym koncercie musiało urodzic się sporo nieplanowanych dzieci ;] ogólnie fajny jest ten zespół, acid house (czy coś takiego) z gitarami i perkusją, ciekawe połączenie

Edytowane przez Manor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta trojka z teledysku chyba musiala wpasc kiedys do kadzi z LSD, albo do basenu nawet :D . Sam kawalek niczego sobie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Metalheadz Documentary

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klasyka, czyli prodiż rejw party - noł gód.

Miazga. Kiedys trzeba taka imprezke w jakims bunkrze czy fabryce zrobic. Marzenie ;].

Opublikowano

Było nie było, nie ważne. Śliczny schiz ;-)