Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seria Kingdom Hearts

Featured Replies

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 93,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na D23 15 lipca nowy trailer a tymczasem     Ojenusie jak to wygląda  

• No to na działeczce na grzybobraniu już się gry nie skończy, bo zakonczenie trzeba targać z neta. (pipi)ac wspolczesne granie.

• Kingdom Hearts Re:coded i Kingdom Hearts 358/2 warte uwagi? To jakieś spinoffy czy powiązane z główną serią? Mogę je dość tanio wyrwać i się zastanawiam.

Opublikowano

No to miłego grania po japońsku xD

Opublikowano

już się w serii pogubiłem: przeszedłem 1,2 i tą na gba (zapomniałem tytułu), o ile jestem do tyłu??

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Do tyłu jesteś o DeeSowe "358/2 Days" i PeeSpekowe"Birth by Sleep". Czyli w sumie trochę jesteś.

Opublikowano

Pewnie przez to że nigdy tą konsolą się nie interesowałem :P stąd nie kumam :) a czy w którejś wersji jest grywalna moja ulubiona postać czyli Axel :thumbsup: ??Coś mi się kojarzy że w którejś z nich się roxasem gra stąd jestem ciekaw...

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Tak, w Daysach, ale niestety nie w głównym trybie fabularnym (ten jest zarezerwowany wyłącznie dla Roxasa).

Edytowane przez Renton

Opublikowano

e nie zagrasz sobie nim grając w tryb fabularny, dopiero jak przejdziesz gre, będziesz mogł sobie grac w misje wszystkimi członkami organizacji.

Opublikowano

To znaczy, że Axelem (jak i zresztą każdym innym członkiem Organizacji) zagrać można jedynie w osobnym trybie mini-misji (swoisty dodatek przedłużający żywotność).

E: Pikolczu mnie uprzedził.

Edytowane przez Renton

Opublikowano

teraz rozumiem czyli tam nie ma drużyny w stylu kh1,2....

Opublikowano

W głównym wątku sterujesz tylko Roxasem, często mając do pomocy któregoś bolka z Organizacji.

Opublikowano

Jest Riku, Namine i Podmine, Sora jest w stanie w jakim skończył w Chains of memories, wszyscy są, tylko że nimi nie grasz. Gra skupia sie na Roxasie.

Opublikowano

Btw, skoro już jesteśmy przy fabule, to rozwalił mnie motyw z migawką

Ventusa

pod koniec.

Opublikowano

Z czym ? to co widział Xigbar ?

Ogólnie grając w BBS można sie domyśleć czemu Roxas zemdlał wchodząc do Castle oblivion ; )

Opublikowano

Nom.

Inna sprawa, która mnie zaciekawiła (zmieniając temat na BBS), to podobieństwo

Vanitasa do Sory

. Biorąc pod uwagę, że ci goście zwyczajnie nie mogli mieć ze sobą nic wspólnego, zalatuje mi tu jakimś błędem w fabule.

Opublikowano

GÓWNO CHUJ I GÓWNO

Edytowane przez Mitabrin

Opublikowano

Tak, rzeczywiście była taka scena na samym początku gry, która pokazywała powstanie więzi między sercami

Ventusa i Sory

. Jakoś musiało mi to umknąć, dzięki za wyjaśnienie.

Z innej beki:

http://www.youtube.com/watch?v=X1rmfe7uOGA&translated=1

Europa, jak mniemam, obejdzie się smakiem.

Opublikowano

z innej beczki ciekawe kiedy wrzucą do serii postacie z ff12 i 13 :P (a może już dodali po 2 a ja nic o tym nie wiem :P )

Opublikowano

nie bo w BbS występuje z Finalowych postaci tylko Zack, choć nie wiem jak z tymi częściami na Dsa.

Opublikowano

W 358/2 Days jest pod tym względem trochę lipa, bo z racji tego, że fabuła skupia się głównie na Organizacji XIII, to zarówno postaci Finalowych, jak i tych z Disney'a jest jak na lekarstwo (no dobra, tych pierwszych w zasadzie nie ma wcale).

Opublikowano

GÓWNO GÓWNO GÓWNO

Edytowane przez Mitabrin

Opublikowano

Grafa mnie rozwala, jest przynajmniej o klasę lepsza niż w Daysach (prawie niewidoczna pikseloza). Niesamowite, że potrafią jeszcze tyle wyciągnąć z leciwego DS'a.

Opublikowano

CHUJ CHUJ CHUJ CHUJ

Edytowane przez Mitabrin