Posted March 7, 200817 yr Temat mam nadzieję wciąż aktywny, więc się wypowiem. Gierke kupiłem niedawno, przeszedlem grę na normal, co nieco w multi nabiłem i... Gra mnie zirytowała głupimi bugami i dziwnymi algorytmami SI jak w sytuacji gdy celujesz ze snajperki ok. 0,3 km a facet nie dość że od razu wie gdzie jestesmy, to strzela lepiej (nawet z jakiejs assault, huh) od nas. Wkurzające. Pytanie: jakieś porady na przechodzenie na hardzie? Taktyka? Cokolwiek? Z góry dzieki
March 8, 200817 yr jasne, wpisz kod na niesmiertelnosc i jedziesz. achievy sie nie zablokuja albo mecz sie dalej z ta glupia strzelanka od ubisoftu ( imo ubi nie potrafi zrobic dobrej strzelanki )
July 18, 200816 yr To aczivy za przechodzenie na hard daja odrazu normal? Bo widzialem aczivy jakie zrobil, mial jakies 5-6misji na hard zaliczone ale za Normal juz nie .
July 19, 200816 yr nie daja, wlasnie musisz dwa razy przejsc gre ale spox, jesli wpiszesz kod to bedzie latwo [ mniej funu = wiecej gs ]
July 19, 200816 yr szkoda ze nie zrobili 4 poziomow trudnosci . Gralem na COOP, wpadl mi za 1 mapke, potem dalem 2 ale z respanwami, ukonczylem i nic nie wpadlo
November 22, 200915 yr Troche odkopie temat , ale mam pytanie: Czy jak przejdę grę na hardzie to odblokują sie achy za normal?
December 3, 200915 yr No zazwyczaj tak bywa w grach, jest tylko kilka wyjątków od tego, więc na 99% tak.
December 3, 200915 yr Niestety ta gra jest wyjątkiem i trza ją iść dwa razy Ale luzik, kod na nieśmiertelnośc nie blokuje osiągnięć, więc jest łatwo i przyjemnie