Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najtrudniejsza gra...

Featured Replies

Opublikowano

tak oglądam ten temat i tylko czekałem aż ktoś napisze o 'GETAWAY' tym starym hehe, mam ps2 od niedawna, ostatnio mialem okazję grać w geta.. to mogla byc swietna gra gdyby nie tragiczna kamera, ktora nie da sie sterowac analogiem...

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 60,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Może nie najtrudniejsza gra, ale na pewno najtrudniejszy moment. Oznaczenie Grand Blockhead'a w Okami. Wydaje mi się, że bez nagrania tej sekwencji, nie da rady tego wykonać. Bo trzeba wszystkie punkt

• Jak na razie najwięcej czasu spędziłem przy GT4. Aktualnie wg. mnie najtrudniejsza część. Szczególnie nabicie wszystkiego na złoto

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Jak zdążyłeś te punkty tak szybko odrysować? Zaznaczysz jeden to za moment pojawi się kilka następnych. I tak jak pisałem, najgorsze w razie pomyłki jest to, że wylosuje nowe punkty w innych miejsca

Opublikowano

BLACK na HARDZIE. Nerwica gwarantowana. Przechodzisz misje prawie godzine a tu dwa strzaly i lezysz,do widzenia. Przypomne tylko,ze misje sa tu bardzo dlugie,a checkpointy rzadko. Ale ta ostatnia zapamietam chyba do konca zycia, Ile razy podchodzilem-nie zlicze. Az w koncu przeszedlem. Hardcore pelna geba.

• 1 rok później...
Opublikowano

To powinna być raczej ankieta bo same posty nie dadzą żadnych wniosków. Dla mnie też DMC3 jest najtrudniejszą grą w jaką grałem.

Edytowane przez Spuczan

Opublikowano

Może nie tyle "najtrudniejsza gra" co "najtrudniejszy moment":

Burnout 3: Takedown, 4-minutowy wyścig z czasem (trzeba było zmieścić się w ok 4 minutach aby zaliczyć go na złoto) pod koniec gry.

Ze względu na niewielki telewizor musiałem non stop jechać pod prąd (aby widzieć samochody jadące z naprzeciwka).

Męczyłęm się cały dzień, nie mogłem sobie tego wyścigu darować;). W końcu nauczyłem się go niemal na pamięći po ok 100 próbach (kilka razy docierałem do mety z kilkoma dziesątymi sekundy spóźnienia) udało mi się go zaliczyć.

PS: Żeby nie było, dopiero niedawno sprzedałem PC (kurzył się tylko) i kupiłem PS2, nadrabiam konsolowe zaległości

Opublikowano

Może nie najtrudniejsza gra, ale na pewno najtrudniejszy moment. Oznaczenie Grand Blockhead'a w Okami. Wydaje mi się, że bez nagrania tej sekwencji, nie da rady tego wykonać. Bo trzeba wszystkie punkty oznaczyć po kolei, a w razie pomyłki, losuje nowe w innych miejscach niż poprzednio. Dodatkowo pojawią się na krótko i jeszcze szybciej znikają. :] Hardkor i tyle.

Opublikowano

To ja dopisze God Hand, gra na poziomie easy to juz czasami kosmos, a co dopiero na hard.

Opublikowano

Też to nagrywałem, nie było opcji żeby ostatniego Blockera pokonać bez takiego cheata. ;]

Była, przykładałem kartkę do ekranu i rysowałem punkty :) Szkoda mi było ekranu...

Opublikowano

Jak zdążyłeś te punkty tak szybko odrysować? :blink: Zaznaczysz jeden to za moment pojawi się kilka następnych. I tak jak pisałem, najgorsze w razie pomyłki jest to, że wylosuje nowe punkty w innych miejscach niż poprzednio.

• 1 rok później...
Opublikowano

Niektórzy twierdzą że Viewtiful Joe (1 i 2) jest trudne.ja to przeszłem bez problemów HeHe. :ph34r:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dla mnie jak na razie Shadow of the Collosus jest trudna, ale nie katuję jej codziennie, żeby nie było.

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...