T0MEK 1 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) wii + d2ckey + 2 pary controlerow gierki: ssx blur dragon ball z 2 zelda mario galaxy resident evil umbrella chronicles manhunt 2 excutive truck (czy jak to sie pisze ) metal slug anthology wii play call of duty 3 Rayman RR Tony hawk downhill jam Edytowane 6 Stycznia 2008 przez T0MEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gresh 5 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Wii Zelda Mario Galaxy Zack & Wiki Metroid Wii Sport DS Lite Zelda Hourglass Mario Bross Edytowane 18 Lutego 2008 przez Gresh Cytuj Odnośnik do komentarza
mogarycz 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 no to ja też się dopiszę.. Wii 3x Wii-lot 2x nunchuk Wii Sports Super Mario Galaxy Mercury Meltdown Revolution Zack & Wiki Quest for Barbados Treasure Mario & Sonic at the Olympic Games. a skąd wziąć ten kod (friend code)? Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a skąd wziąć ten kod (friend code)? Wejdź do wiadomości (ikonka koperty na dole po prawej) -> Create Message -> Address Book -> i tam będzie numer twojego Wii. A swoją droga, masz fajny wybór gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Cybercotlet 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Wii Wii sports Zelda TP UPDATE: MadWorld Zack & Wiki Excite Truck Wario Land Shake Dimension No More Heroes Manhunt 2 Edytowane 18 Lipca 2009 przez Cybercotlet Cytuj Odnośnik do komentarza
Seph 0 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Wii Wii Sport Zelda Resident 4 Nights : Journey Of Dreams Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Wii dwa Wiimoty, tylko jedna grucha Mario Galaxy Paper Mario Zack & Wicki RE: Umbrella Chronicles Cytuj Odnośnik do komentarza
Bart4wii-ds-psp-xbox 1 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 2x Wiilot 2x Nunchak Guitar Hero III : Legends Of Rock + gitara Boogie + mikrofon WarioWare : Smooth Moves Rayman : Raving Rabits Wii Sports Wii Play Sonic And The Secret Rings Mario & Sonic At The Olympic Games Harry Potter And The Order Of Phoenix Super Monkey Ball Banana Blitz (za 3 tygodnie) Seph fajne Nights : Journey Of Dreams ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość roxas Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Wii Zelda Super paper mario Edytowane 16 Marca 2008 przez roxas Cytuj Odnośnik do komentarza
Schaboszczak 1 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 dwa zestawy wiilot&grucha zelda tp ssx blur super mario galaxy wii sports Cytuj Odnośnik do komentarza
Bart4wii-ds-psp-xbox 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 2x Wiilot 2x Nunchak Guitar Hero III : Legends Of Rock + gitara Boogie + mikrofon WarioWare : Smooth Moves Rayman : Raving Rabits Wii Sports Wii Play Sonic And The Secret Rings Mario & Sonic At The Olympic Games Harry Potter And The Order Of Phoenix Super Monkey Ball Banana Blitz Dancing Stage : Hottest party + mata Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Wii Wii Sports Wii Play Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez jakbu Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Wii Wii Sports Zelda Cytuj Odnośnik do komentarza
woyciq 0 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Wii + 2 pady +Wii sports + cooking mama Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Konsola Wii, przewód component oryginalny Nintendo Wii, Wii-lot, Nunchuck, Wii Sport, Metroid 3, Trauma Center, Lost Winds[Wii Ware] oraz masa zabawy:) Edytowane 29 Września 2008 przez hayami Cytuj Odnośnik do komentarza
Marth 0 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Wii + 2x Wiilot + 2x Nunchuck Mario Galaxy Mario Kart Zelda: Twilight Princess Super Smash Bros. Brawl Wii Sports Wii Play Animal Crossing: Let's Go to the city + Wii Speak! Edytowane 2 Stycznia 2009 przez Marth Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) no i mam wii 2x wiilot 1x nunchuck resident evil 4 wii edition star wars rogue squadron II gc viewtiful joe gc pad wavebird memorka 251 a w drodze super mario galaxy mario kart no more heroes i za jakis czas wszystkie residenty Edytowane 3 Stycznia 2009 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
SoQ_ 22 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A to i ja się dopiszę :] Konsolkę kupiłem jakiś miesiąc temu. Zestaw zawiera: - 2 x Wiilot i Nunczako - ładowarka do Wiilota od BigBena (całkiem praktycznie urządzonko) - Super Marian Galaxy - Super Paper Marian - Metroid Prime 3 Corruption - Wii Sports - Wii Play + sporo stuffu z Virtual Console Poza tym już do mnie leci zestawić Hous of the Dead Overkill z dwoma gunami, a lada dzień licze położyć łapska na MadWorld Cytuj Odnośnik do komentarza
Średnio zaawansowany Gracz 0 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Konsola Wii, Wii-key, Wii-lot, Nunchuk, Classic Controler, Wii Sports, Wii fit, Sports Island, Chicken Shoot, Big Brain Academy, The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon, Mario: Strikers Charged Football, Need for Speed: Carbon, Super Paper Mario, Spongebob Atlantis SquarePantis, Zack and Wiki, PES 2009, Kung fu Panda: Legendary Warriors, Rayman Raving Rabbids: TV Party, Petz. Nazbierało się tego Niedługo dojdzie: Okami i Super Mario Galaxy Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 wii 2x wiilot 2x nunchuck wii sports i wii play, reszta po sesji, a może i wii fit Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Wii z WiiSport. SUPER PAPER MARIO Nights Edytowane 7 Lipca 2009 przez Afroman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja również mam Przyciągnęła mnie najdoskonalsza wersja mojej najukochańszej gry (mowa o Resident Evil 4), kontroler, oldschoolowy klimat poprzedniej generacji, japoński duch oraz sporo fajnych tytułów, choćby zajefajna platformówka z Warianem A nawet przesłodzony Mario jest do zniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Wii+wiikey v2+2 pary kontrolerow Cytuj Odnośnik do komentarza
dżony 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Choć kupiłem WII zaraz po premierze to posiadam tylko: WII sport WII play Mario kart WII Madworld WII fit Aktualnie gram na x-360 ale obiecałem sobie że wszystkie hity łykne jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi