Opublikowano 7 sierpnia 200816 l szukam fps'a by móc z kumplem pograć na split screenie. Niestety dostępu do neta nie mam więc tylko tak mogę skosztować multiplayera. Najlepiej takie coś jak np było w killzone na ps2,czyli mapy do multi,z tym że na dwóch graczy i z botami. Bez botów nie ma sensu. Z góry dzięki
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Zrobiles do tego specjalnie nowy temat, odpowiedzialy Ci dwie osoby ,to na cholere pytasz jeszcze raz?
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Zrobiles do tego specjalnie nowy temat, odpowiedzialy Ci dwie osoby ,to na cholere pytasz jeszcze raz? Jakbyś raczył ten temat przeczytać to byś wiedział czemu pisze
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l To juz lepiej patrz na gametrailers rozdzialke masz 100x wieksza. Ale moje łącze nie jest 100x szersze
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l @zibby - jakos przeczytalem go po raz drugi i nie widze niczego co jest nie tak, skoro Ci odpowiedzieli @fisiu - nie no to faktycznie bardzo zobaczysz czy fifa czy pes jest ladniejszy z jakoscia ,ktora daje YT
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l I tak już zamówiłem PES2008 - zobaczymy co to - najwyżej na rynek pójdzie. Przecena jest w PSXE
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l A masz narazie grac w GTA lub cos podobne/scigalke jakas? Wez taki gatunek jakiego nie masz obecnie, bo obie gry sa swietne.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l W sumie to obie. Na początek wybierz tą, która pasuje do preferencji Wiem, nic nowego i mądrego. Po prostu obie gry są naprawdę świetne i warte zakupu.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Bierz Cracka, musisz to nadrobić, tym bardziej, że Crackdown nie powstanie zbyt szybko, o ile w ogóle powstanie. Ścigałek masz też duży wybór. Oczywiście przed zakupem obadaj demka.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Crackdown czy TDU? Crack, TDU jest glownie na multi, jesli nie grasz tam to gra cie znudzi po kilkunastu wyscigach
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Czy ja wiem, przeszedlem calego singla w TDU jakies 30/40h nie pamietam dokladnie, a multi nie tknalem. Dopiero pod koniec, dema nie sprawdzaj ,bo to dwie rozne gry.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Ja przeszedłem również TDU, niestety mój egzemplarz nie pozwolił mi odblokować achievementu za klubowe wyścigi (których wygrałem z 10). Strasznie długi loading miałem (scharatana płyta). Którą? Weź obie Edytowane 7 sierpnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Turok/Jericho mimo ze wysokich ocen nie maja (srednia tak 6/7)to warto zagrac?
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Jericho - nie grałem Turok - średniak... do tego potwornie krótki. Niektóre momenty tylko trzymają w napięciu, ale jest ich dosłownie kilka... Edytowane 9 sierpnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Turok/Jericho mimo ze wysokich ocen nie maja (srednia tak 6/7)to warto zagrac? w turoka nie gralem, ale jericho jest imo syfiasty. niemal wszystkie lokacje wygladaja tak samo, gameplay jest repetatywny jak cholera, na twoim miejscu wzialbym turoka [ wydaje sie byc lepszy, chociaz nie gralem w niego ]
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l turok jak najbardziej wart zagrania. dobra grafa, piękna, żyjąca dżungla, dobre ai przeciwników i motywy z napuszczaniem na nich dinozaury. do tego fajnie przedstawiona, filmowa fabuła. podobno znacznie się różni od starych turoków, ale ogólnie porządny tytuł.