Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 532 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Pewnie, niech od razu z FC zrobią UT3 ^_^

Moim zdaniem każdy z tych tytułów powinieneś zaliczyć. Kupić jeden i się zamienić ;)

Opublikowano
Warto wziąć Kameo, za ~30zł?

Warto.

Opublikowano

Dwugrowy zestaw z tych gier (nie patrzac pod wzgledem multiplayera)

-GTA4

-Gow1

-Lost

-HP:zakon feniska

-Halo3

-Far Cry 2

-NFS:MW lub inny nfs

Edytowane przez morros

Opublikowano

GoW & GTA IV

Na GoWa ok 15h + multiplayer ( pochalniacz czasu :E ) ,GTA IV min 50H na przejscie fabuly a na calaka ... ponad 100 h to lekko :)

Opublikowano
proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili?

Javal Quest ,BOOM BOOOM ROCKET, Castel Crasher .Metal slug -jesli lubisz platformowki z automatow :)

Opublikowano
GoW & GTA IV

Na GoWa ok 15h + multiplayer ( pochalniacz czasu :E ) ,GTA IV min 50H na przejscie fabuly a na calaka ... ponad 100 h to lekko :)

Jakie 50 godzin? :) Spokojnie można zmieścić się w 25 :) Calak to około 50 godzin.

Opublikowano

oks castle crashers mam, ale reszty possam triale i obadam. dajcie więcej propozycji, ściągne, obadam i może wydam pointsy.

Opublikowano

Trudna decyzja... dotyczy w zasadzie mojego kumpla, ale jako, że prawdopodobnie będę się z nim za coś wymieniać to sprawa też mnie pośrednio dotyczy.

Co byście wybrali Fallout 3 czy Far Cry 2? Tylko nie interesuje mnie czy gra zawiodła bo ma za dużo uproszczeń względem poprzednich, czy się nie trzyma z kanonem świata Fallout. Pytanie jest bardziej o to która z tych gier zapewni wciągającą rozgrywkę na (kilka)naście wieczorów.

Ciężko dowiedzieć się coś z recenzji - niby oba tytuły mają wysokie oceny, ale chociażby na naszym forum widać dużo zawodu na temat Far Cry 2, nie wspominając już o Falloucie.

Opublikowano
Trudna decyzja... dotyczy w zasadzie mojego kumpla, ale jako, że prawdopodobnie będę się z nim za coś wymieniać to sprawa też mnie pośrednio dotyczy.

Co byście wybrali Fallout 3 czy Far Cry 2? Tylko nie interesuje mnie czy gra zawiodła bo ma za dużo uproszczeń względem poprzednich, czy się nie trzyma z kanonem świata Fallout. Pytanie jest bardziej o to która z tych gier zapewni wciągającą rozgrywkę na (kilka)naście wieczorów.

Ciężko dowiedzieć się coś z recenzji - niby oba tytuły mają wysokie oceny, ale chociażby na naszym forum widać dużo zawodu na temat Far Cry 2, nie wspominając już o Falloucie.

w wersje na X360 nie gralem ,ale obadalem na PCcie Fc2 i falouta 3 i chyba zbytnio nie roznia sie niczym od wersji konsolowych.

FC2 - gra cholernie nudna ,o ile pierwsze 15 min w grze chce sie grac bo ma sie nadzieje z gra sie rozkreci to po 20min gry spisz przy klawiszach :D :D szkoda kasy

Falout3 -bug na bugu wywal gre co 10-15 minut <_< w konsoli tego chyba nie ma .rozgrywka hmmm taka sobie klimatu zero ( jak dla mnie ) -szkoda kasy

Zada z gier nie jest warta nawet 120zl a co dopiero 179zl, porownam te gry do TOOHUMAN duzo halasu i zapowiedzi o mega hitach a wyszlo ... :yucky::down:

Opublikowano

Gram w obie i mogę powiedzieć jedno bierz FALLOUT 3 :) Far Cry 2 nie ruszyłem od 2 tygodni bo mnie znudził po paru godzinach a w fallouta grałem 2 dni prawie non stop a to mi się nie zdarzyło od czasów Mass Effect. Gdyby nie praca i studia pewnie też bym dziś cały dzień grał. Dziś od rana się uczyłem a w głowie miałem quest który robiłem w grze dzień wcześniej po prostu moc :)

Opublikowano

Z tego co widzę to FC2 ma slabe opinie. Wezme wiec co innego

CO sadzicie od mass effect assasins' creed, devil may cry 4, czy tez Forza 2+ drugi pad z pewnego sklepu

co jest dluzsze i bardziej wciagajace?

Edytowane przez morros

Opublikowano

UNO :)

Opublikowano

ile masz MSP do wydania? Jest masa fajnych gier - np. Assault Heroes na 2 plajerow, Castle Crashers, Schizonoid, Castlevania, itd itd

Opublikowano

Worms'y rządzą :)

Opublikowano

spoko spoko, przebadałem jeszcze stronę oficjalną i bede ssał triale. fęks!

Opublikowano

Co wybrac: Saints Row 2 nowke za 129zł, czy Mirrors Edge tez nowa za 149zł ? Glownie sie pytam o SR2 czy jest dobry, jedynka byla chwalona, ale nie wiem jakie opinie zebrala druga czesc. Na gamerankings srednia ponad 80%, wiec raczej jest dobrze. Gralem w demo ME i kopara mi nie opadla, podobno jest krotka. Na ile H wystarczy SR2 ?

Edytowane przez Strong

Opublikowano

A gdzie ty masz ME za 149zł? :D Ja bym brał ME, ale niech lepiej wypowie się ktoś kto grał w SR2.