orion50 632 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 może i nie znudzi, ale ja polecam GoW2 a FC2 później Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Dead Space, czy Far Cry 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 DS - FC jest troche takie zbyt wolne jak na FPP Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Pewnie, niech od razu z FC zrobią UT3 ^_^ Moim zdaniem każdy z tych tytułów powinieneś zaliczyć. Kupić jeden i się zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Warto wziąć Kameo, za ~30zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jesli z przesylka. Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Warto wziąć Kameo, za ~30zł? Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
morros 2 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Dwugrowy zestaw z tych gier (nie patrzac pod wzgledem multiplayera) -GTA4 -Gow1 -Lost -HP:zakon feniska -Halo3 -Far Cry 2 -NFS:MW lub inny nfs Edytowane 11 Listopada 2008 przez morros Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 gow halo3 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 GoW & GTA IV Na GoWa ok 15h + multiplayer ( pochalniacz czasu :E ) ,GTA IV min 50H na przejscie fabuly a na calaka ... ponad 100 h to lekko Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili? Javal Quest ,BOOM BOOOM ROCKET, Castel Crasher .Metal slug -jesli lubisz platformowki z automatow Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 GoW & GTA IV Na GoWa ok 15h + multiplayer ( pochalniacz czasu :E ) ,GTA IV min 50H na przejscie fabuly a na calaka ... ponad 100 h to lekko Jakie 50 godzin? Spokojnie można zmieścić się w 25 Calak to około 50 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 oks castle crashers mam, ale reszty possam triale i obadam. dajcie więcej propozycji, ściągne, obadam i może wydam pointsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Trudna decyzja... dotyczy w zasadzie mojego kumpla, ale jako, że prawdopodobnie będę się z nim za coś wymieniać to sprawa też mnie pośrednio dotyczy. Co byście wybrali Fallout 3 czy Far Cry 2? Tylko nie interesuje mnie czy gra zawiodła bo ma za dużo uproszczeń względem poprzednich, czy się nie trzyma z kanonem świata Fallout. Pytanie jest bardziej o to która z tych gier zapewni wciągającą rozgrywkę na (kilka)naście wieczorów. Ciężko dowiedzieć się coś z recenzji - niby oba tytuły mają wysokie oceny, ale chociażby na naszym forum widać dużo zawodu na temat Far Cry 2, nie wspominając już o Falloucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Trudna decyzja... dotyczy w zasadzie mojego kumpla, ale jako, że prawdopodobnie będę się z nim za coś wymieniać to sprawa też mnie pośrednio dotyczy. Co byście wybrali Fallout 3 czy Far Cry 2? Tylko nie interesuje mnie czy gra zawiodła bo ma za dużo uproszczeń względem poprzednich, czy się nie trzyma z kanonem świata Fallout. Pytanie jest bardziej o to która z tych gier zapewni wciągającą rozgrywkę na (kilka)naście wieczorów. Ciężko dowiedzieć się coś z recenzji - niby oba tytuły mają wysokie oceny, ale chociażby na naszym forum widać dużo zawodu na temat Far Cry 2, nie wspominając już o Falloucie. w wersje na X360 nie gralem ,ale obadalem na PCcie Fc2 i falouta 3 i chyba zbytnio nie roznia sie niczym od wersji konsolowych. FC2 - gra cholernie nudna ,o ile pierwsze 15 min w grze chce sie grac bo ma sie nadzieje z gra sie rozkreci to po 20min gry spisz przy klawiszach :D szkoda kasy Falout3 -bug na bugu wywal gre co 10-15 minut <_< w konsoli tego chyba nie ma .rozgrywka hmmm taka sobie klimatu zero ( jak dla mnie ) -szkoda kasy Zada z gier nie jest warta nawet 120zl a co dopiero 179zl, porownam te gry do TOOHUMAN duzo halasu i zapowiedzi o mega hitach a wyszlo ... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Trudna decyzja... dotyczy w zasadzie mojego kumpla, ale jako, że prawdopodobnie będę się z nim za coś wymieniać to sprawa też mnie pośrednio dotyczy. Co byście wybrali Fallout 3 czy Far Cry 2? Tylko nie interesuje mnie czy gra zawiodła bo ma za dużo uproszczeń względem poprzednich, czy się nie trzyma z kanonem świata Fallout. Pytanie jest bardziej o to która z tych gier zapewni wciągającą rozgrywkę na (kilka)naście wieczorów. Ciężko dowiedzieć się coś z recenzji - niby oba tytuły mają wysokie oceny, ale chociażby na naszym forum widać dużo zawodu na temat Far Cry 2, nie wspominając już o Falloucie. Gram w obie i mogę powiedzieć jedno bierz FALLOUT 3 Far Cry 2 nie ruszyłem od 2 tygodni bo mnie znudził po paru godzinach a w fallouta grałem 2 dni prawie non stop a to mi się nie zdarzyło od czasów Mass Effect. Gdyby nie praca i studia pewnie też bym dziś cały dzień grał. Dziś od rana się uczyłem a w głowie miałem quest który robiłem w grze dzień wcześniej po prostu moc Cytuj Odnośnik do komentarza
morros 2 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) Z tego co widzę to FC2 ma slabe opinie. Wezme wiec co innego CO sadzicie od mass effect assasins' creed, devil may cry 4, czy tez Forza 2+ drugi pad z pewnego sklepu co jest dluzsze i bardziej wciagajace? Edytowane 12 Listopada 2008 przez morros Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili? UNO Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili? ile masz MSP do wydania? Jest masa fajnych gier - np. Assault Heroes na 2 plajerow, Castle Crashers, Schizonoid, Castlevania, itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili? Worms'y rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 spoko spoko, przebadałem jeszcze stronę oficjalną i bede ssał triale. fęks! Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Co wybrac: Saints Row 2 nowke za 129zł, czy Mirrors Edge tez nowa za 149zł ? Glownie sie pytam o SR2 czy jest dobry, jedynka byla chwalona, ale nie wiem jakie opinie zebrala druga czesc. Na gamerankings srednia ponad 80%, wiec raczej jest dobrze. Gralem w demo ME i kopara mi nie opadla, podobno jest krotka. Na ile H wystarczy SR2 ? Edytowane 14 Listopada 2008 przez Strong Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 A gdzie ty masz ME za 149zł? Ja bym brał ME, ale niech lepiej wypowie się ktoś kto grał w SR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 w saturnie jest Mirrors Edge za 150. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi