Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

mi bardziej przypadl Prince of Persia. Dostajesz bardzo ladnie napisana przygode i rozgrywke, ktorej sie nie chce przerywac ; ) Mirror's Edge jest podobnym tytulem i tez mi sie starszni espodobal, ale w tak dobra platformowke jak PoP to gralem za czasow ratcheta i wtym czasie jak platformowek jest jak na lekarstwo oba tytuly sa genialne i wartio kupic. Mimo tego prince of persia wg mnie wygrywa

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 512,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Ja proponuje Prince of Persia . Mirror;s Edge to dla mnie największe rozczarowanie roku , nie wiem czego to ja się spodziewałem :ziew: , natomiast jeżeli chociaż trochę podobał ci się Assassin's Creed i nie pogardziłeś baśniową oprawą FableII , POP będzie jak znalazł ;)

Opublikowano

ja bym wzial pop'a

Opublikowano
cod 5 fable 2 fallout 3 prince of persia

kupie wszystkie ale co polecacie pierwsze :):):)

Na początek proponuje przeprawe przez baśniowy świat FableII , by potem wskoczyć na pierwszy front COD5 . Następnie wyluzuj się przy bezimiennym Prince of Persia , by ponownie wskoczyć w zniszczony przez ludzkość świat , tym razem F3 ;)

Ewentualnie możesz zamienić miejscami 1-wszy tytuł z 2-gim i jednocześnie 3-ci z 4-tym . Jednak dobrze zaliczyć FableII przed Falloutem , aby się później nie rozczarować , oraz nie grać jedna po drugiej Fable i POP , gdyż baśniowość może się przejeść :P

Opublikowano

sporo ludzi gra jeszcze w gow 1 ?? i jak sie ma multi w tej grze do czesci drugiej ?

pozdro

Opublikowano

Poczytaj ostatnie strony tematu o GOW2 - fani 1 przezucaja sie na GOW1 gdyz 2 ma jakies tam uproszczenia czy bugi ktore przeszkadzaja w grze.

Opublikowano

Chce zaczac przygode w Call of Duty na multiplayer (nigdy w ta gre jeszcze nie gralem) i mam dylemat,ktora czesc kupic?Modern Warfare czy World at War?Cenowo mi to wszystko jedno,ale widzialem podzielone opinie stad to pytanie.

Opublikowano

Modern Warfare,ale to juz wszystko zależy od tego,czy wolisz WWII,czy czasy współczesne.

Opublikowano
Chce zaczac przygode w Call of Duty na multiplayer (nigdy w ta gre jeszcze nie gralem) i mam dylemat,ktora czesc kupic?Modern Warfare czy World at War?Cenowo mi to wszystko jedno,ale widzialem podzielone opinie stad to pytanie.

bierz cod'a 4 imo jest lepszy w multi chociaz malo gralem w waw ale wybralbym mw

duzo polakow w to gra :)

Opublikowano

tez bardziej pollecam czworeczke. Piatka nie ma jakos klimatu : / i mapy tez mi jakos nie pasily

Opublikowano

COD5 to klon COD4 tylko zmieniona sceneria ,mapy i bronie reszta to kalka .TEraz tylko piytanie jaki klimat bardziej lubisz -współczesny czy IIWŚ ?

Sam wybrałem COD4 na konsole pomimo tego za na PCcie tez gralem w COD4 jak i ostatnio w 5 .Prawde mówiąc pograłem tylko 20min na lulti imoze z 20 singla i podziękowałem nie wessało mnie ...

Opublikowano

Wedlug mnie mapy lepsze w 5, chociaz czworka tez ma niezle. CoD 4 ma za to lepszego singla. Bierz ta czesc ktorej klimat ci bardziej odpowiada.

Opublikowano

Witam wszystkich mam taki dylemat, co wybrać z gier na poziomie ~150zł z wysyłką?

(chyba że już mam w profilu)

Moje propozycje:

1. Gears Of War 2

2. Call of Duty 5 - prawdopodobnie będę miał pożyczone na 1tydzień, więc samą kampanię łyknę, warto dla multi?

3. Prince of Persia PL

4. Fallout 3 (dołożyć i poczekać na PL)

5. Banjoo Kazooie

_____________ II Liga

5. Mirrors Edge?

6. Midnight Club LA?

Może coś starszego (troche dołożyć), za to dwa tytuły, np Mass Effect/Orange Box/Ninja Gaiden 2/DMC 4

P.S.

Po gatunkach lubie: przygodowe, strzelaniny, platformowe, RPG, wyścigi

Opublikowano

ninja gaiden i dmc 4 ;]

Opublikowano

Co byś nie wybrał nie będziesz zawiediony. Proponuje wszystko tylko po kolei , możesz zacząć np. od Mass Effect i Orange Box. Zapewniam cię , że zanim je skończysz nowsze gierki które wymieniłeś sporo spadną z ceny.

Opublikowano

Tak jak wyżej, polecam Mass Effect + Orange Box. A jak wolisz coś nowszego, to Mirror's Edge, GoW2 lub też Fable II.

Opublikowano

GOW 2 - na single, jesli masz kogos kto umie grac na padzie to zabawa bedzie lepsza niz samemu - chyba ze masz Live'a to kogos znajdziesz - przejdziesz gre to S/Z ;)

Opublikowano

witam, potrzebowalbym pomocy w wyborze dobrego hack&slash-a, po sprawdzeniu dema ninja gaiden niebardzo przypadlo mi do gustu tak samo jak dmc 4, czy zna ktos wartego polecenia h&s-a najlepiej w klimacie podobnym do god of war-a??

Opublikowano

Co wybrać Skate 2, Far Cry 2 czy Gears of war 2??

Strasznie się napaliłem na skate2 ale znowu cena gears aż się uśmiecha :)

Znowu w podobnej cenie jak wyjdzie skate 2 jest far cry 2 Pl a tą gierką też na pewno bym nie pogardził.

Opublikowano

ja z tego bym wybral skate 2, ale to tylko moje zdanie. Multi wg mnie na necie w gow2 takie sobie, tak samo jak fc2, a w skacie mozna sie bawic i bawic, genialna gra : )