Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

ja jako fan GoW... odradzam Ci GoW 2... dla mnie to taki "polski kawior", a z drugiej strony możesz zakupić przejść i sprzedać bo chętnych pewnie nie zabraknie

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 532,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

zdecydowanie Gear of War 1. Singla masz na jakieś 8 godzin, a multi jest wciąż żywe. Ewentualnie Orange Box, za 50 zł masz 5 gier w tym świetne (na multi) Team Fortress 2

Opublikowano
Co wybrać Skate 2, Far Cry 2 czy Gears of war 2??

Skate 2! Ciągle sobie powtarzam: "Jeszcze trzy tygodnie, jeszcze trzy tygodnie".

Opublikowano
zdecydowanie Gear of War 1. Singla masz na jakieś 8 godzin, a multi jest wciąż żywe. Ewentualnie Orange Box, za 50 zł masz 5 gier w tym świetne (na multi) Team Fortress 2

GOW1 to 4-5h zabawy, GOW2 daje dodatkowe ze 3h

Opublikowano
Szukam czegoś taniego

GOW1 to 4-5h zabawy, GOW2 daje dodatkowe ze 3h

GoW 2 faktycznie jest dłuższe ale też jakieś 2 x droższe prawda?

Edytowane przez opall

Opublikowano

jak na gre 2 miesiaczna 120/130zl to nie duzo za uzywke - Halo 3 choc ma juz wiecej latek chodzi za polowe GOW2 pozatym to sie tyczylo posta JPek'a ;)

Opublikowano

Jaką grę możecie mi polecić?:< tylko nie piszcie GoW2 (1 też), bo ta gra jakoś mnie nie przyciąga (mam gow2) oraz Fable 2 (wystarczy, że grałem w 1).

:))

Opublikowano

heh, a moze bys napisal chociaz o jaki gatunek Ci chodzi i na czym ci najabrdziej zalezy ; )

Opublikowano

Call of duty 5 czy left4dead ??

Opublikowano

L4D

Grid,Pure,Shaun White, Tiger Woods? Co z tego?

Opublikowano
arcade, fun, gameplay i przyjemna graficzka

To samo Grid.

Opublikowano

Pure znacznie lepszy w mojej ocenie :} - najlepszy racer oraz "nowosc" na rynku.

Opublikowano
heh, a moze bys napisal chociaz o jaki gatunek Ci chodzi i na czym ci najabrdziej zalezy ; )

hmm, świetnie bawiłem się przy dead space, chodzi mi o grę na kilkanaście godzin, z dobrą fabułą (i elementami akcji ofc:))

Opublikowano

dead space czy left 4 dead ?

Opublikowano
L4D

Grid,Pure,Shaun White, Tiger Woods? Co z tego?

pure, chyba najwieksze zaskoczenie tego roku bo raczej nikt na to nie czekal a tu prosze

Opublikowano

nie tyle co czekal a slyszal :P - moje 1 spotkanie z nazwa PURE to bylo demko z Live z ciekawosci

left 4 dead - online, coop, split - DS jest w sumie na 2/3 gdy ktos chce zebrac 1000

Edytowane przez signap

Opublikowano

Jaką ścigałkę podobną do Pgr4 czy Grida polecacie ? Obie gry mam już zaliczone i brakuje mi dobrych ściganek. Zastanawiałem się nad MC: LA, jednak przeraża mnie to, że grę robił R*, czy to nie oznacza dorysowywania się terenu i spadków animacji ?

Opublikowano

Nie. Owszem zdarzały się problemy z teksturami ale sporadycznie i przez chwilę w niektórych okolicznościach. Bierz śmiało.

Ze ścigałem mogę polecić jeszcze TDU. Stary dobry tytuł. Forze też można atrakcyjnie wyrwać ale jest dość monotonna a czasami wręcz dobijająco nudna. Tyle z własnego doświadczenia. Z opinii innych pomyśl jeszcze nad Pure albo Dirt.

Opublikowano
Jaką ścigałkę podobną do Pgr4 czy Grida polecacie ? Obie gry mam już zaliczone i brakuje mi dobrych ściganek. Zastanawiałem się nad MC: LA, jednak przeraża mnie to, że grę robił R*, czy to nie oznacza dorysowywania się terenu i spadków animacji ?

midnajt nowy jest świetny, ^_^ jeśli masz hdd to z dorysowywaniem nie będzie problemów u mnie raz się zdarzyło że jezdnia na chwilę się rozmyła :] a tak bez większych dropów czy braku tekstur

pozdro