qvstra 3 210 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zastanawiam się nad jakąś grą Arcade. Myślałem nad Trials HD lub Shadow Complex (a może obydwie?). Dodam, że mam 2900MPS do wydania. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 obydwie wymienione przez Ciebie gry to perełki na XBLA. bez wahania powinieneś w nie zainwestować. mam obie i nie żal mi najmniejszego wydanego na nie punkta. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A opłaca się wydać 1600MPS na GoW2 All Fronts Collection, czy lepiej wydać punkty na Shadow Complex + Trials HD? Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 hm to zależy. dla mnie zdecydowanym lepszym wyborem jest bramka nr 2. ale jeśli jesteś fanem GOW to zestaw mapek urozmaica grę. problem z nim taki, że ma blokadę regionalną... ale to akurat łatwo obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Przymierzam się do kupna Lego SW: The Complete Saga z tego co poczytałem to zawiera ona etapy i motywy ze starej i nowej sagi. Ale jest jeszcze Lego SW: The Original Trilogy która obejmuje tylko starą trylogie. I tu mam pytanie czy The Complete Saga zawiera wszystkie motywy z Original Trilogy? Którą wersje lepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 complete saga, original trilogy ma tylko I,II,III czesci (lub IV,V,VI - nie pamietam) a complete saga wszystko : p Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jezeli original trilogi no to musi byc IV-VI Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A opłaca się wydać 1600MPS na GoW2 All Fronts Collection, czy lepiej wydać punkty na Shadow Complex + Trials HD? Jeśli dużo grasz w multi w GoWa 2 to moim zdaniem mapki warto kupić - z tym zestawem jest już ich pokaźna ilość. Niestety wymienione przez ciebie gry arcade kosztują nie po 800, ale po 1200 punktów. Obie są ciekawe i warte kupienia, ale kupując 2100 punktów nie kupisz ich jednorazowo. Chyba lepszym zestawem byłoby Monkey Island + któraś z tych dwóch gier, oczywiście jeśli lubisz przygodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Właśnie skonczyłem grać w batmana i czuję niedosyt tych psychodelicznych horrorkowatych klimatów. MOżecie podać jakieś tytuły w tych klimatach? Grałem w conndamned, silent hill najnowszego, psychonauts i już w sumie sam nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 FEAR? Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Clive Barker's Jericho też straszy. FEAR już niekoniecznie. ale to wciąż solidna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) No właśnie fear to bardziej fps niż horrorek, moze obczaję choć za fpsami za bardoz nie przepadam. Clive Barker's Jericho, patrze na screny na szybko i wydaje się być tym czego szukałem. Dzięki! i będe wdzieczny za wiecej propozycji Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Tylko looknij najpierw demko, jakbys nie wiedzial ze jest imo gra srednia ~.~ Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Trufs Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nie jest najwyższych lotów to fakt, ale przestraszyć potrafi. imo gra ma przedni klimat, kuleje nieco mechanika. ale jak poszukuje emocji, to może przymknąć na to oko. no i design przeciwników uważam za jeden z lepszych w grach horrorowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ani Fear czy Jericho nie sa straszne. Chyba ze ktos gdy gra odplywa calkowicie do swiata gry + ma sluchawki na uszach. Na plusy Jericho zaliczylbym fajny klimacik, postacie (tzn ich moc i bronie + alt fire (sterowanie pociskiem ), przeciwnikow. Jest demo ale zablokowane, ja sie przy niej dobrze bawilem choc gra ma b. srednie oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Niedawno zakupiłem trochę MS Points i mam dylemat co kupić...Mógł by mi ktoś rozpisać 10 najlepszych gier typu arcade ? Dzięki Aha i czy ktoś mógłby polecic jakąś grę która jest w najwyższej rozdzialce tzn. ma najlepsze textury itp. ? Bo kupuje nowy tv i chce zobaczyc jego pełną moc EDIT- Pytam bo nie mam narazie jeszcze żadnych Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Mordo Ty Moja Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Od siebie polecam Battlefielda i Shadow Complex Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Wejdz na marketplace i posciagaj triale gier najlepiej ocenianych i najwiecej razy sciaganych. Jedne z lepszych xla: Shadow Complex, Battlefield, Magic the Gathering, Castle Crashers, Trails, Marble Blast, Prince of Persia, Small Arms, Portal, Splosion Man. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Arcade: Shadow Complex Banjo-Kazooie Banjo-Tooie REZ HD Braid Pinball FX Outrun Ikaruga A najładniejszą grą są Gears of War 1 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Niedawno zakupiłem trochę MS Points i mam dylemat co kupić...Mógł by mi ktoś rozpisać 10 najlepszych gier typu arcade ? Dzięki Aha i czy ktoś mógłby polecic jakąś grę która jest w najwyższej rozdzialce tzn. ma najlepsze textury itp. ? Bo kupuje nowy tv i chce zobaczyc jego pełną moc EDIT- Pytam bo nie mam narazie jeszcze żadnych Z Arcade Castle Crashers, Geometry Wars 2 (zobacz na nowym TV przy zgaszonym świetle), zapewne Trials HD (choć jeszcze nie mam)... Najładniejsze gry? IMO GoW2, GRID, Assassin's Creed (choć nie licząc grafiki to średniak), w przyszłości pewnie też Forza 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Od siebie polecam Battlefielda i Shadow Complex Także polecam ww tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 dzięki chłopaki !! skuszę sie na trials HD i castle crashers. Co do tv to rozwale megaton w falloucie 3 (wieczorem) to będzie MOC ! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Riddick AoDA - co sądzicie, polecacie? Jedynka na pierwszym Xie była super, ale nie skończyłem. Jak wygląda długość gry i ogólna grafika w pierwszej części (dla drugiej mam demko). Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Mysle ze warto 2in1 za niska cene Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A ta druga część to strzelanka czy bardziej przygodówka, tak jak EFBB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi