Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Zastanawiam się nad jakąś grą Arcade. Myślałem nad Trials HD lub Shadow Complex (a może obydwie?). Dodam, że mam 2900MPS do wydania. ^_^
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l obydwie wymienione przez Ciebie gry to perełki na XBLA. bez wahania powinieneś w nie zainwestować. mam obie i nie żal mi najmniejszego wydanego na nie punkta.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l A opłaca się wydać 1600MPS na GoW2 All Fronts Collection, czy lepiej wydać punkty na Shadow Complex + Trials HD?
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l hm to zależy. dla mnie zdecydowanym lepszym wyborem jest bramka nr 2. ale jeśli jesteś fanem GOW to zestaw mapek urozmaica grę. problem z nim taki, że ma blokadę regionalną... ale to akurat łatwo obejść.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Przymierzam się do kupna Lego SW: The Complete Saga z tego co poczytałem to zawiera ona etapy i motywy ze starej i nowej sagi. Ale jest jeszcze Lego SW: The Original Trilogy która obejmuje tylko starą trylogie. I tu mam pytanie czy The Complete Saga zawiera wszystkie motywy z Original Trilogy? Którą wersje lepiej kupić?
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l complete saga, original trilogy ma tylko I,II,III czesci (lub IV,V,VI - nie pamietam) a complete saga wszystko : p
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l A opłaca się wydać 1600MPS na GoW2 All Fronts Collection, czy lepiej wydać punkty na Shadow Complex + Trials HD? Jeśli dużo grasz w multi w GoWa 2 to moim zdaniem mapki warto kupić - z tym zestawem jest już ich pokaźna ilość. Niestety wymienione przez ciebie gry arcade kosztują nie po 800, ale po 1200 punktów. Obie są ciekawe i warte kupienia, ale kupując 2100 punktów nie kupisz ich jednorazowo. Chyba lepszym zestawem byłoby Monkey Island + któraś z tych dwóch gier, oczywiście jeśli lubisz przygodówki.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Właśnie skonczyłem grać w batmana i czuję niedosyt tych psychodelicznych horrorkowatych klimatów. MOżecie podać jakieś tytuły w tych klimatach? Grałem w conndamned, silent hill najnowszego, psychonauts i już w sumie sam nie wiem co.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Clive Barker's Jericho też straszy. FEAR już niekoniecznie. ale to wciąż solidna gra.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l No właśnie fear to bardziej fps niż horrorek, moze obczaję choć za fpsami za bardoz nie przepadam. Clive Barker's Jericho, patrze na screny na szybko i wydaje się być tym czego szukałem. Dzięki! i będe wdzieczny za wiecej propozycji Edytowane 31 sierpnia 200915 l przez sznurek
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Tylko looknij najpierw demko, jakbys nie wiedzial ze jest imo gra srednia ~.~ Edytowane 31 sierpnia 200915 l przez Trufs
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l nie jest najwyższych lotów to fakt, ale przestraszyć potrafi. imo gra ma przedni klimat, kuleje nieco mechanika. ale jak poszukuje emocji, to może przymknąć na to oko. no i design przeciwników uważam za jeden z lepszych w grach horrorowych.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Ani Fear czy Jericho nie sa straszne. Chyba ze ktos gdy gra odplywa calkowicie do swiata gry + ma sluchawki na uszach. Na plusy Jericho zaliczylbym fajny klimacik, postacie (tzn ich moc i bronie + alt fire (sterowanie pociskiem ), przeciwnikow. Jest demo ale zablokowane, ja sie przy niej dobrze bawilem choc gra ma b. srednie oceny.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Niedawno zakupiłem trochę MS Points i mam dylemat co kupić...Mógł by mi ktoś rozpisać 10 najlepszych gier typu arcade ? Dzięki Aha i czy ktoś mógłby polecic jakąś grę która jest w najwyższej rozdzialce tzn. ma najlepsze textury itp. ? Bo kupuje nowy tv i chce zobaczyc jego pełną moc EDIT- Pytam bo nie mam narazie jeszcze żadnych Edytowane 31 sierpnia 200915 l przez Mordo Ty Moja
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Wejdz na marketplace i posciagaj triale gier najlepiej ocenianych i najwiecej razy sciaganych. Jedne z lepszych xla: Shadow Complex, Battlefield, Magic the Gathering, Castle Crashers, Trails, Marble Blast, Prince of Persia, Small Arms, Portal, Splosion Man.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Arcade: Shadow Complex Banjo-Kazooie Banjo-Tooie REZ HD Braid Pinball FX Outrun Ikaruga A najładniejszą grą są Gears of War 1 i 2
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Niedawno zakupiłem trochę MS Points i mam dylemat co kupić...Mógł by mi ktoś rozpisać 10 najlepszych gier typu arcade ? Dzięki Aha i czy ktoś mógłby polecic jakąś grę która jest w najwyższej rozdzialce tzn. ma najlepsze textury itp. ? Bo kupuje nowy tv i chce zobaczyc jego pełną moc EDIT- Pytam bo nie mam narazie jeszcze żadnych Z Arcade Castle Crashers, Geometry Wars 2 (zobacz na nowym TV przy zgaszonym świetle), zapewne Trials HD (choć jeszcze nie mam)... Najładniejsze gry? IMO GoW2, GRID, Assassin's Creed (choć nie licząc grafiki to średniak), w przyszłości pewnie też Forza 3.
Opublikowano 1 września 200915 l Od siebie polecam Battlefielda i Shadow Complex Także polecam ww tytuły
Opublikowano 2 września 200915 l dzięki chłopaki !! skuszę sie na trials HD i castle crashers. Co do tv to rozwale megaton w falloucie 3 (wieczorem) to będzie MOC ! Dzięki
Opublikowano 14 września 200915 l Riddick AoDA - co sądzicie, polecacie? Jedynka na pierwszym Xie była super, ale nie skończyłem. Jak wygląda długość gry i ogólna grafika w pierwszej części (dla drugiej mam demko). Warto?
Opublikowano 14 września 200915 l A ta druga część to strzelanka czy bardziej przygodówka, tak jak EFBB?