Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

@krzychu: Najpierw weź jedynkę, potem dwójkę, a w maju trójeczkę :)

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie w sprawie Batmana: AA i ME2.

Chodzi mi o to czy lepiej będzie wydać narazie te 100 złotych na używanego Batmana i poczekać aż stanieje ME? Czy być na czasie i kupić od razu ME za pewnie jakies 150zł?(tak w ogóle to po tym jak widziałem gameplay Batmana to bardzo mi się podobał. No i jeszcze jest ten Splinter Cell: Conviction).

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie w sprawie Batmana: AA i ME2.

Chodzi mi o to czy lepiej będzie wydać narazie te 100 złotych na używanego Batmana i poczekać aż stanieje ME? Czy być na czasie i kupić od razu ME za pewnie jakies 150zł?(tak w ogóle to po tym jak widziałem gameplay Batmana to bardzo mi się podobał. No i jeszcze jest ten Splinter Cell: Conviction).

:)

Opublikowano

Batman: AA to rewelacyjna gra nawet jak się Batmana nie lubi, jak się ma go w awatarze, to... A tak jak piszesz, ME stanieje, jeszcze wyjdzie do niego kilka DLC, więc pośpiechu nie ma.

Opublikowano

Znalazłem na pewnym portalu aukcyjnym Max Payne'a w bardzo przystępnej cenie na Xbox'a. Nie grałem nigdy w żadnego Maxa. Warto? Jak z jakością na odbiorniku HD?

Opublikowano

co do jakości to Ci nie pomogę ale co do samej gry - jeżeli wcześniej nie grałeś (choć nie wiem jak to możliwe), to wręcz musisz nadrobić zaległości. jest to jedna z najlepszych gier w historii, serio. sporo obecnych super gier może tylko pomarzyć by dorównać Maxiowi klimatem i stylem.

Opublikowano

Grałem tylko chwilkę w drugiego Maxa u kolegi na PC i nie zdążyłem się wciągnąć. Czekam tylko, aż ktoś powie coś na temat jakości na x'ie i biorę ; )

Opublikowano

Max Payne ładnie chodzi, płynnie :) nie wiem jak z 2 częścią bo nie grałem, na allegro masz tanio 15 zł w folii

Opublikowano

No właśnie wiem dlatego chcę kupić ; ) Dzięki za pomoc i już biorę się za zamawianie.

Opublikowano

W marcu zaczynam moją przygodę z xboxem 360. Napewno kupuję dodatki do gta i mam jeszcze 110zł do wydania na jakąś grę. Co byście mi poradzili na sam początek? Mówię od razu że jestem fanem strzelanek (szczególnie multi),a gears of war 2 pożyczam od kolegi (pewnie jeszcze halo 3).

Edytowane przez terror

Opublikowano

No to moze modern warfare 2, wkoncu masz ja w avatarze :P

Opublikowano

Wystarczyloby :) BS2 pewno za drogi... moze Battlefield z arcade.

Opublikowano

szukam jakiego w miare nowego fpp//tpp, jakas radosna rozwalka. Oproc coda i aot.

Opublikowano

Najbardziej lubię strzelanki,gry przygodowe(prince of persia, assasins creed ...) i czasami wyścigi.

A może lepiej jak bym na samym początku kupił xboxa360 z samymi dodatkami do gta a w kwietniu dołożył i kupił Bad Company 2 bo grałem w betę i mi się podobało ?

Edytowane przez terror

Opublikowano

Chciałbym zakupić jedną z tych dwóch gier: FORZA 3 lub FALLOUT 3.Którą bardziej polecacie?Dodam, że w poprzedni FALLOUT'y grałem z wypiekami na twarzy, FORZA też jest mi bliżej znana :) Ciężki wybór a ceny porównywalne...więc?

Edytowane przez haloogen

Opublikowano

poczekaj dwa tygodnie i będzie BFBC2.

a jeśli jeszcze nie grałeś w pierwszą część, to polecam. rozwałka jest radosna.

poza tym Left 4 Dead 2 - przeciwnicy padają setkami, świetny co-op. jeden z lepszych FPSów aktualnie.

Opublikowano

o, bf mnie ominal. L4d mam jedynke poki co. A co do borderlands - jest sens bez live'a?

Opublikowano

Chciałbym zakupić jedną z tych dwóch gier: FORZA 3 lub FALLOUT 3.Którą bardziej polecacie?Dodam, że w poprzedni FALLOUT'y grałem z wypiekami na twarzy, FORZA też jest mi bliżej znana :) Ciężki wybór a ceny porównywalne...więc?

Gry tak różne, że powinieneś wiedzieć na co masz ochotę. Forza to najlepsza gra o tematyce wyścigów, ale nie jest taka, żeby ją włączyć i przejść, raczej żeby kupić i jeździć kolejne wyścigi kiedy przyjdzie ochota (w kalendarzu jest koło 1000 z góry zaplanowanych, poza tym oczywiście quick race i multi). Wykonanie, grafika, model jazdy, wszystko najwyższa półka. Fallout to za to gra na kilkadziesiąt (calak lub w miarę kompletne zaliczenie wszystkich questów) lub nawet kilkaset godzin (dla maniaków chcących zwiedzić każdy kąt), jak wsadziłem raz do napędu to dwa tygodnie nie wyjmowałem, a świat gry wciągnął mnie na maksa.

Jeśli masz ochotę na przygodę i chcesz mieć grę, która cię wciągnie jak dobra książka, to bierz Fallouta, jeśli czasem nachodzi cię ochota na wirtualne wyścigi i jesteś fanem motoryzacji Forzę. Jak dla mnie oba tytuły to i tak absolutne must have.