Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano
A czy ultimate jest po polsku (w sensie, że z Pazurą i Baką w singlu, a w multi z polskimi napisami) oraz czy wszystkie kody działają (czytałem, że komuś nie działało)???

Dubbing i w singlu i w multi jest, a kody działają. Pewnie nie którym nie działało bo byli niepełnosprytni, mieli polskiego liva i nie skapnęli się, że niektóre rzeczy (w tym 1943 i onslaught) nie były dostępne od razu. Ja poczekałem z tydzień i już się pojawiły. :potter:

Więc wszystkie kody działają.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 531,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Dzięki! Lecę do sklepu za 2-3 dni i kupuję Ultimate'a. Muszę nadrobić zaległości - mój kolega ma 181h (!) ogólnie, ponad 104h w multi, calaka w BC2 i Vietnamie... Nie ma Onslaught Mode ani SPECACT, więc nie ma jak zdobyć wszystkiego... No i będę się starać mieć tyle co on... :( Nieco dużo...

Jeszcze jedno - wg strony Saturna nie ma dubbingu - http://www.saturnpolska.com/bydgoszcz/produkty/software-i-konsole/gry/xbox-360/battlefield-bad-company-2-ultimate-edition , a to właśnie tam chcę kupić... Czy taki błąd wynika z B1943?

Opublikowano

Ja też mam napisane, że tylko instrukcja jest PL, a dubbing jest. Więc powinno być dobrze.

Opublikowano

Battlefield 1943, warto kupić? ludzie jeszcze w to grają?

Opublikowano

Warto, przed zakupem możesz jeszcze sprawdzić demko. Co prawda na xboxa nie mam pełnej wersji ale jestem pewny, że serwery są nadal pełne.

Opublikowano

szukam gry w ktorej trzeba powysilac szare komorki co polecacie?(xbla lub pudelkowe)

polecam limbo albo portal

Opublikowano

zdecydowanie portal, w limbo nie ma tyle kombinowania

Opublikowano

Battlefield 1943, warto kupić? ludzie jeszcze w to grają?

Ja będę grał jutro bądź pojutrze. Kupuję jutro B:BC2 Ultimate (jak wyżej, pytałem się o to), a B1943 to główny powód, dlaczego wydaję 60 zeta więcej...

Opublikowano

Który ma lepszego singla: Assasin's Creed 2, Borderlands czy F.E.A.R. 2? Fakt, różne gatunki, ale interesuje mnie najlepszy klimat i różnorodność podczas gry.

Edytowane przez reqamst

Opublikowano

Borderlands nie polecam szczególnie. Na początku wydaję się być fajny, a otwarty świat daje nadzieje na przygodę i sporo zwiedzania. Niestety szybko okazuje się wcale nie taki duży, mało zróżnicowany i wypełniony głównie przeciwnikami. Backtracking też nie polepsza sprawy, a denne i nudno przedstawione questy nie motywują do gry.

Wielu osobom gra bardzo się podobała, ale jak dla mnie to zupełnie inna liga niż wciągający, pełen zagadek i smaczków świat przedstawiony w Falloucie.

Opublikowano

tak jak Wampis zjechał Borderlands'a tak ja polecę Assasin's Creed'a 2 , ciekawa fabuła, dość różnorodne misje: jazda "karetą"(?), morderstwa, latanie, skradanie, gonienie. Dzieje się dużo i różnorodnie w przeciwieństwie do pierwszej części.

Opublikowano

Borderlands długie, dosc różnorodne tereny, nawet fabuła, wiele kombinacji broni, dodatki też niezłe (własnie przechodze 3 z 4). Najlepsze porównanie to takie Diablo w fps, czyli zabijanie, zabijanie, i jaka ciekawa kombinacja broni wypadnie z wroga. Niby Diablo nudne a każdy grał i grał - tak jak tu.

Assasin's Creed'a 2 dobra fabuła, ciekawsze i bardziej zróżnicowane misje niż w jedynce (choć kareta czy latanie jest tak naprawde tylko przez moment), duzo popierdułek do zbierania, bardziej rozbudowana walka.

Obie gry swietne.

F.E.A.R. 2 widziałem, nie grałem - uważam ze trzeba lubić ten dziwny gatunek horrora

Opublikowano

powiem tak

z tej trójki to na równi poleciłbym ci borderlands i ac2, fear2 nawet do końca nie chciało mi się przechodzić, gierka słaba. jeżeli chodzi o borderlands to jedyny imo mankament to nieciekawie przedstawione misje, poza tym gra jest na wypasie, humor, design creepów, fun ze strzelania design świata, wszystko mega. w ac2 z kolei przeszkadzała

mi tylko zbytnia łatwość tego tytułu, gierke można przejść nie przykładając się wcale, później przeszkadza jeszcze schematyczność walk ale to akurat niewielki fail biorąc pod uwagę, że w sumie to skradanka, poza tym mega, eksploracja, skakanie po dachach zbieractwo, zagadki i fabuła na wypasie. więcej czasu spędziłem przy borderlands więc dla mnie kolejność border -> ac2 a o fear zapomnij

Opublikowano

Borderlands

Opublikowano

Jeśli idzie o 3 do kampanii w sieci to L4D 1 i 2 by się sprawdziły.

Opublikowano

Zdecydowanie Scott Pilgrim vs. the World. Świetny, oldskulowy klimat.