Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Mi osobiście bardziej od CoD3 przypasowało CoD2: Big Red One, także biorąc pod uwagę, że tytuł ten jest o wiele tańszy (mówimy oczywiście o wersji na X1) to ja bym brał właśnie jego.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 536,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Zagrałem dzisiaj w demo CoD3 i po nim daję grze 8+/10.Gra jest genialna, czuć klimat wojny i chyba tylko zapatrzony w IW gracz tego nie dostrzeże.Must have.

Nawet grafika, jak na 2009 rok prezentuje się całkiem nieźle, a to przecież gra z 2006r.

Jeszcze jedno pytanie: jak wygląda multi? Zdobywa się jakieś rangi, awanse?

Opublikowano

Watpie aby w ktos to gral teraz. Multi raczej nie byl jakis interesujacy. No, graficznie jest ladnie, czytelnie i PLYNNIE (czyt. 60fps) mimo iz gierka ma kilka late juz.

Opublikowano

Fajnie się grało online, achievementy nawet były, ale teraz pewnie dość pusto na tym multi.

CoD 3 ma jeszcze taką zaletę, że gra się także Polakami.

Opublikowano

Doradzicie mi cos?

Chcialbym kupic sobie jakas gre na razie mam na mysli Borderlands albo Assassins Creed 2 moze cos mi jeszcze polecicie bo nie mam pomyslu :/

Opublikowano

Z tych dwu to AC2. Jeżeli w ogóle to bierz Forze 3, jest za(pipi)ista. Jak do tego lubisz wyścigi, to jest za(pipi)ista w (pipi). Jak lubisz sim racing to masz zabawę na następny cały rok. :thumbsup:

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Doradzicie mi cos?

Chcialbym kupic sobie jakas gre na razie mam na mysli Borderlands albo Assassins Creed 2 moze cos mi jeszcze polecicie bo nie mam pomyslu :/

CoD :MW 2 ,Batman :AA ,FIFA10 Swietne kopanie na multi ,Dead Space ,

Opublikowano

+ Forza 3, + Halo 3 ODST, + Left 4 Dead 2 ;]

BTW, jak prezentuje się multiplayer w Borderlands? Gra ktoś? Fajnie się gra, są lagi?

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

The Saboteur ? Warto ?

Tak btw. jest w ogóle jakieś porządne rpg do kupienia w Polsce na X360 ?

Opublikowano

Sądząc po opiniach i ocenach to taki średniaczek .

Co do RPG to masz Mass Effect ,DA,Fable 2 ,Fallout 3 ,ToV , ... jest tego w cholerę :), niestety ja w tym gatunku nie gustuję wiec za bardzo nie pomogę

Opublikowano

IMO wielki zawod, srednia i nudna gra... choc coz, sa rozne gusta, a moze by Ci sie spodobalo :P

Opublikowano

Ja bym bral Mass Effecta, swietna gra. Mam nawet do spylenia ;]

Opublikowano

Mass Effecta na PC przeszedłem całego , Fallout 3 też , Fable I i II tak samo .

Myślałem raczej o takim RPG ''w starym stylu'' typu właśnie final fantasy . Walki turowe , dużo możliwości zmiany gearu , perków postaci .

A ToV to skrót od ?

Opublikowano

ja polecam AC 2 gra po prostu miażdży gra jest długa ale w ogóle się nie nudzi misje są na prawdę ciekawe i nie monotonne ;)

Opublikowano

witam Panowie, mam dylemat - Left 4 dead 2 czy Forza 3

wiem że gry zupełnie inne, ale może ktoś akurat grał w obie i może się wypowiedzieć.

Mam golda wiec coop jak najbardziej,

Opublikowano

L4D2 to pełna niedoróbek, bezmyślna młócka o grafice z zeszłej dekady (po demku mówię). Forza 3 najlepsza ever gra o tematyce motoryzacyjnej, prawdziwy must have dla fana samochodów.

Opublikowano

gra pełna niedoróbek po raptem dwóch aktach jednej kampanii ?

zaiste jestem pod wrażeniem tego osądu. a jakież to niedoróbki wychwyciłeś ?

Edytowane przez zimzvm

Opublikowano

gra pełna niedoróbek po raptem dwóch aktach jednej kampanii ?

zaiste jestem pod wrażeniem tego osądu. a jakież to niedoróbki wychwyciłeś ?

Te zombie tak dziwnie chaotycznie biegają, strzelam tu, one są już gdzie indziej, może to kwestia strasznych lagów, ale i tak grafika jest słabiutka. Z broni strzela się dziwnie, wszystko jest nienaturalnie szybkie, ogólnie nie umywa się do tego co zobaczyłem w CoD: WaW.

Ogólnie jeśli Forza 3 to klasa sama w sobie, L4D2 jest średniakiem. Do wyżynania zombie lepiej kupić CoD: WaW i zestawy mapek, do ciekawszej rozgrywki z fabułą Dead Rising.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Nie zartuj Wampis, Nazizombie jest fajne na poczatku, mapki kosztuja swoje. Pozatym w COD masz jako tryb ala Horda a nie gre gdzie w L4D poza coopem, jest jeszcze survival (horda), gra druzynowa vs, ludzie kontra zombaki i zbieranie paliwa. Kazdy z tych trybow jest szybki przez co dynamiczny a nie jak w WAW trzeba przejsc 5 pierwszych fal by miec kase na cos fajniejszego, gra sama powoli sie rozkreca, im trzymasz dluzej tym staje sie to nudne - strzelaj, zbieraj amunicje/kupuj bron, strzelaj az tak do 15 fali badz wyzej, czasami jest tak ze bedac na tej 12 fali juz ci sie nie chce tego samego robic. W Left4 wytrzymanie 5minut jest trudne, poza zwyklym miesem ktore idze na ciebie trzeba uwazac na innych, dzialac razem a nie przykampic w jakiejs slepej uliczce by zabijac zombie nim wejdzie.

Bierz Lefta i niesluchaj Wampisa, on widocznie nie umial w to grac, wolal wolne nazizombie gdzie po 15min robi sie nuda