Opublikowano 7 października 201014 l W jakich to będzie godzinach? dniach tygodnia? Odpadnę po pierwszej rundzie ale wolę zapytać
Opublikowano 8 października 201014 l No więc tak, na początek wszyscy zostaną rozlosowani w pary. Od rozpoczęcia rundy, należy w przeciągu 72 godzin wymienić się z rywalem wybranymi przez siebie trasami. I od tego momentu macie 3 tygodnie na zaliczenie pojedynku, tak więc godzinę i dzień możecie sobie ustalić sami. Czyli rozumiem da$io, że chcesz się zgłosić?
Opublikowano 8 października 201014 l Aż 3 tygodnie? Przy 256 graczach drabinka będzie więc rozgrywana pół roku ; D
Opublikowano 8 października 201014 l Ok! Proszę mnie umieścić na liście chętnych PSN ID: dasio_PL Edytowane 8 października 201014 l przez da$io
Opublikowano 10 października 201014 l Kiedy losowanie par?? Będzie jakaś strona, blog poświęcony turniejowi??
Opublikowano 11 października 201014 l Losowanie par nastąpi po zamknięciu zapisów, są jeszcze 73 miejsca. Strona poświęcona turniejowi jest TU. I powiem wam, że zebraliśmy już całkiem całkiem sporą liczbę Polaków triboy, phaeton_pl, dariusz1230, Tar-Elendil, QjonPL, Tiduch, PLazarou, zero3growlithe, whatevermannn, Morelka, rychu130, jakub_mantaj, bi4l4s0pl0, meesiash, enterrulez, LipaPL, guanabankupa, Aresgracz, rubygracz, Ziolo_rastamaN, timo862, dasioPL, hamsterPL. Na liście widzę jeszcze tragedia3 i Zabijaka, ale ich nie znam. A w ramach treningu polecam inne miejsce na tym forum, O TU.
Opublikowano 24 października 201014 l Oki, konkrety: Zamkniecie zapisów nastąpi 17 XII. Początek turnieju 20 XII. Na obecną chwilę jest jeszcze 39 wolnych miejsc. A na podgrzanie emocji 2 nowe filmiki:
Opublikowano 24 października 201014 l Obejżałem pierwszy filmik i się wkręciłem. Zapisuje się Świetne wykorzystanie tekstu z GoW3 i Uprowadzonej.
Opublikowano 24 października 201014 l Autor Gdyby WipEout dostał taki trailer przed premiera, to sprzedałby się dwa razy lepiej.
Opublikowano 24 października 201014 l Wykonanie jak najbardziej ok, ale muza zupełnie nie pasuje... :potter:
Opublikowano 24 października 201014 l Według mnie, pierwszy trailer jest genialny, super robota. Jedyne co mi się nie podobało to te ostrzeżenia "missile", "quake".
Opublikowano 27 października 201014 l Nonono, kolejni chętni się pojawili triboy, phaeton_pl, dariusz1230, Tar-Elendil, QjonPL, Tiduch, PLazarou, zero3growlithe, whatevermannn, Morelka, rychu130, jakub_mantaj, bi4l4s0pl0, meesiash, enterrulez, LipaPL, guanabankupa, Aresgracz, rubygracz, Ziolo_rastamaN, timo862, dasioPL, hamsterPL, Zabijaka, emwu23, Wreckedge, kundox1, GrzesPL, Slawolk, klocki_LEGO, KoDeks, CalopS-PL Ciekaw jestem ilu zrezygnuje Edytowane 28 października 201014 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 28 października 201014 l Sign me IN CalopS-PL, dosyc dlugo nie gralem ale jak zobaczylemn co ludzie robia na tym trailerze to widze ze mam troche do nadrobienia Edytowane 28 października 201014 l przez CalopS
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Oki, niedługo rusza turniej. Dla wszystkich zainteresowanych powstała stronka: http://wipeouthdcup.challonge.com/ Poznacie swojego rywala Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, to najlepiej tutaj
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Zawsze chciałem wziąć udział w turnieju Wipeouta mam szczęście że zajrzałem na forum bo nie było mnie tu kawał czasu. Dobra, zarejestrowałem sie na tamtym forum, jak długo muszę czekać żeby wstawić pierwszego posta? bo tam jest napisane ze nie moge wstawic zadnego posta bo jestem w kolejce do modernizacji czy coś tędy, czy wystarczy ze się tutaj wpisze? Tak czy siak, możecie mnie dodać do znajomych to poćwiczymy (uwaga: jestem bardzo dobry, do wzorowego mi jeszcze troche brakuje ) PSN: Sick_Martin
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Pisz do Triboy może Cie wkręci jeszcze do turnieju widziałem jeszcze jedno wolne miejsce.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l (uwaga: jestem bardzo dobry, do wzorowego mi jeszcze troche brakuje ) PSN: Sick_Martin Tri zobacz, on Cie straszy
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Z kumplem na YT zaczelismy sobie przesyłać techno-muze ze starych gierek, w pewnym momencie mnie olśniło - Wipeout! No i masz, chyba dzisiaj mi coś z konta ubędzie, tak się wkręciłęm, pomimo ze od wczoraj lezy na półce nowy Asassyn Wyścig z własną muzą to ogromna zaleta, producenci powinni to częściej stosować w innych grach. Ile w ogóle stoi teraz ta gierka na PSS?
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Ile by nie kosztował to warto A jeżeli uważasz, że wkręcisz się na dobre, to bierz tylko z PSN. W innym razie zajedziesz laser (uwaga: jestem bardzo dobry, do wzorowego mi jeszcze troche brakuje ) PSN: Sick_Martin Tri zobacz, on Cie straszy <snif snif> hmm <snif snif> taaaak <snif> wyczuwam wyzwanie Nie no, żartuję
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Dzięki dzięki Link do nowego: - sebenco poniżej 21.00 + internal view + kilka br'ów Gra ktoś jeszcze w wipka?