Skocz do zawartości

WipEout HD

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 214,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odsłona na ps3 chodząca o dziwo w glorious 1080/60 i wzbogacona o mega dopasiony dodatek Fury, to jeden z najlepszych racerów jakie kiedykolwiek powstały. Żal że sprzedała się tak słabo, bo Janusze wo

• Ok, WipEout HD Cup się dla mnie skończył, zająłem 3rd miejsce, jestem zadowolony   Mój przeciwnik bazzman32 też głównie gra venom/flash, ale zamiast 3x Weap on (tak jak texesalex), wybrał sobie 3x

• Wipeout HD Królem Obecnej Generacji

Opublikowano

W jakich to będzie godzinach? dniach tygodnia? Odpadnę po pierwszej rundzie ale wolę zapytać :thumbsup:

Opublikowano

No więc tak, na początek wszyscy zostaną rozlosowani w pary. Od rozpoczęcia rundy, należy w przeciągu 72 godzin wymienić się z rywalem wybranymi przez siebie trasami. I od tego momentu macie 3 tygodnie na zaliczenie pojedynku, tak więc godzinę i dzień możecie sobie ustalić sami.

Czyli rozumiem da$io, że chcesz się zgłosić? :)

Opublikowano

Aż 3 tygodnie? Przy 256 graczach drabinka będzie więc rozgrywana pół roku ; D

Opublikowano

ja również bym się dopisał ;]

psn id: timo862

Opublikowano

Ok! Proszę mnie umieścić na liście chętnych :)

PSN ID: dasio_PL

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Losowanie par nastąpi po zamknięciu zapisów, są jeszcze 73 miejsca. Strona poświęcona turniejowi jest TU.

I powiem wam, że zebraliśmy już całkiem całkiem sporą liczbę Polaków :)

triboy, phaeton_pl, dariusz1230, Tar-Elendil, QjonPL, Tiduch, PLazarou, zero3growlithe, whatevermannn, Morelka, rychu130, jakub_mantaj, bi4l4s0pl0, meesiash, enterrulez, LipaPL, guanabankupa, Aresgracz, rubygracz, Ziolo_rastamaN, timo862, dasioPL, hamsterPL.

Na liście widzę jeszcze tragedia3 i Zabijaka, ale ich nie znam.

A w ramach treningu polecam inne miejsce na tym forum, O TU. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oki, konkrety:

Zamkniecie zapisów nastąpi 17 XII.

Początek turnieju 20 XII.

Na obecną chwilę jest jeszcze 39 wolnych miejsc.

A na podgrzanie emocji 2 nowe filmiki:

Opublikowano

Obejżałem pierwszy filmik i się wkręciłem. Zapisuje się :thumbsup:

Świetne wykorzystanie tekstu z GoW3 i Uprowadzonej.

Opublikowano
  • Autor

Gdyby WipEout dostał taki trailer przed premiera, to sprzedałby się dwa razy lepiej.

Opublikowano

Według mnie, pierwszy trailer jest genialny, super robota. Jedyne co mi się nie podobało to te ostrzeżenia "missile", "quake".

Opublikowano

Nonono, kolejni chętni się pojawili :)

triboy, phaeton_pl, dariusz1230, Tar-Elendil, QjonPL, Tiduch, PLazarou, zero3growlithe, whatevermannn, Morelka, rychu130, jakub_mantaj, bi4l4s0pl0, meesiash, enterrulez, LipaPL, guanabankupa, Aresgracz, rubygracz, Ziolo_rastamaN, timo862, dasioPL, hamsterPL, Zabijaka, emwu23, Wreckedge, kundox1, GrzesPL, Slawolk, klocki_LEGO, KoDeks, CalopS-PL

Ciekaw jestem ilu zrezygnuje :whistling:

Edytowane przez triboy17@o2.pl

Opublikowano

Sign me IN CalopS-PL, dosyc dlugo nie gralem ale jak zobaczylemn co ludzie robia na tym trailerze to widze ze mam troche do nadrobienia

Edytowane przez CalopS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zawsze chciałem wziąć udział w turnieju Wipeouta :D mam szczęście że zajrzałem na forum bo nie było mnie tu kawał czasu.

Dobra, zarejestrowałem sie na tamtym forum, jak długo muszę czekać żeby wstawić pierwszego posta? bo tam jest napisane ze nie moge wstawic zadnego posta bo jestem w kolejce do modernizacji czy coś tędy, czy wystarczy ze się tutaj wpisze? :P

Tak czy siak, możecie mnie dodać do znajomych to poćwiczymy (uwaga: jestem bardzo dobry, do wzorowego mi jeszcze troche brakuje :P)

PSN: Sick_Martin

Opublikowano
(uwaga: jestem bardzo dobry, do wzorowego mi jeszcze troche brakuje :P)

Tri zobacz, on Cie straszy :D

Opublikowano

Z kumplem na YT zaczelismy sobie przesyłać techno-muze ze starych gierek, w pewnym momencie mnie olśniło - Wipeout! No i masz, chyba dzisiaj mi coś z konta ubędzie, tak się wkręciłęm, pomimo ze od wczoraj lezy na półce nowy Asassyn ;) Wyścig z własną muzą to ogromna zaleta, producenci powinni to częściej stosować w innych grach. Ile w ogóle stoi teraz ta gierka na PSS?

Opublikowano

Ile by nie kosztował to warto :) A jeżeli uważasz, że wkręcisz się na dobre, to bierz tylko z PSN. W innym razie zajedziesz laser :lol:

(uwaga: jestem bardzo dobry, do wzorowego mi jeszcze troche brakuje :P)

Tri zobacz, on Cie straszy :D

<snif snif> hmm <snif snif> taaaak <snif> wyczuwam wyzwanie ;)

Nie no, żartuję ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratulacje, świetny filmik :thumbsup: No i bonus daje radę :potter:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki dzięki ;)

Link do nowego:

- sebenco poniżej 21.00 + internal view + kilka br'ów ;)

Gra ktoś jeszcze w wipka? :ninja: