Opublikowano 21 listopada 200816 l Czyli zajebista sprawa. Ja właśnie idę pograć online To wszystkie zmiany ? Jest gdzieś napisane co zmienili ?
Opublikowano 21 listopada 200816 l no zaraz jak odpalisz grę po patchu jest wielka notka co zmienili ;p
Opublikowano 21 listopada 200816 l Ekstra, a mi po uruchomieniu gry zadnego patcha nie sciaga Dodam, ze gry nie posiadam w calosci (kupilem slota)
Opublikowano 21 listopada 200816 l U mnie to samo, żadnego patch'a. Kupowałem na US PSS. Edytowane 21 listopada 200816 l przez FaRgAtE
Opublikowano 21 listopada 200816 l Czyli teraz jest łatwiej?? Coś mi się wydaje ze za dużo ludzi dało sobie spokój z graniem i teraz Studio Liverpool stara się ratować jakoś.
Opublikowano 21 listopada 200816 l Nie da sie ukryc ze z poziomem trudnosci przegieli. Na poziomie Novice to taki ktos jak ja powinien byc w stanie powalczyc, a sa tory, gdzie po prostu nie istnieje. Musze przyznac ze dalem sobie spokoj - troche tez dlatego ze LBP, Bioshock czy FIFA 09. No ale jesli poczuje ze moge powalczyc to z rozkosza wroce od czasu do czasu. W obecnych okolicznosciach przyrody trudno poswiecic 100 procent mojego zycia by na ktoryms tam poziomie jako novice osiagnac braz...
Opublikowano 21 listopada 200816 l Nie no, aż tak tragicznie z poziomem nie jest, jak taki cieć jak ja zrobił na elite wszystko na złoto. Co prawda akurat trofea są przegięte, ale ogólnie gra nie jest. Wystarczy nie pić przy posiedzeniu z grą, refleks to mus xD.
Opublikowano 21 listopada 200816 l Chlopie, w Twoim wieku to pewnie tez nie mialbym wiekszych problemow zreszta wsrod rowiesnikow wtedy uchodzilem za killera. Dzis to krzywa uczenia ledwie sie podnosi u mnie (choc pewnie wsrod rowiesnikow dalej bym brylowal ) Moich chrzesniakow to loje jeszcze dzieki sposobom i doswiadczeniu, niedlugo pewnie... a cora to mnie pewnie zloi jak tylko bedzie w stanie siasc z ojcem przed konsola (a troche genow ma wiec raczej tak bedzie)...
Opublikowano 22 listopada 200816 l Nie przesadzajcie z tym poziomem trudności Po wyuczeniu się tras i mniej więcej fizyki można nakręcić czasy o jakich nawet się nie marzyło na początku gry. Serio Wczoraj grałem z mastahami online, i żeby wygrać, musiałem podnieść znacznie poprzeczkę. Jeden z wyścigów skończyłem z 6 czasem na świecie...
Opublikowano 22 listopada 200816 l jak ktos nie gral w pure i pulse i mysli ze po fusion nagle zacznie kozaczyc. grubo sie pomylił ?? sory ale scena wipe od kilku lat podnieca sie dosc dobrym pure i o wiele lepszym pulse. zapomnielismy juz o istnieniu fusion. trzeba trzymac forme zeby nie zdziadziec, taka prawda. po psx'owych wipeoutach nie pozostał ślad, niz nie ma po tamtych wipeout';ach. fizyka lotu zapomniana, przebudowana od nowa. teraz mamy o wiele latwiejsze sterowanie bolidem, gra zyskała wiele na dynamiźmie dzięki zone. osobiscie zaluje ze nie ma nowych tras przez co i HD wcale nei jest nowy tylko grafa lepsza ale nie 1080p i jakies ciekawsze tryby rozgrywki. fakt ze jak sam kiedys gralem do upadlego w wip3out to nie moglem sie przestawic ale jakos sie udalo. zajelo to dla mnie sporo czasu i to naprawde sporo ale nie zaluje bo pare razy rzucalem te nowe wersje w chnj. dzis nie zaluje :] rozumiem ze moze sie nie podobac sytuacja gdy wciaz na mete przylatujesz 5 czy 6 ale za to spojrz na czasy jak niewiele sie roznią od czolowki to zazwyczaj tylko tysięczne, nigdy cala sekunda. tak ejst w wipe ze o sukcesie decydują juz tylko tysięczne. jak w zadnej innej grze.
Opublikowano 22 listopada 200816 l Wipeout nie jest taki trudny, fakt na dzień dobry jak odpali się elite bez znajomości trasy to nie ma bata żeby nie być ostatnim. Czasy do pierwszej 50-100 robię po przynajmniej kilku próbach, a jak ide na nowy tor (tutaj reversy) to na elite jest przesrane ;p Na online to przeważnie ludzie tylko na zabijanie idą, ja tak samo, mam trofea z wygrywaniem więc AG Assasin teraz ;p i większość ludzi tak samo, ale czasem się trafi dobry wyścig z naprawdę przegiętymi ludźmi co wykręcają czasy z kosmosu... ;p
Opublikowano 22 listopada 200816 l Mi się ściągnął zaraz po wypuszczeniu go. Nie wiem skąd te wasze opóźnienia... PS: Sol2 Reverse Global Records #6
Opublikowano 22 listopada 200816 l Studio Liverpool jest z EU, EU jest 6-8h przed US, nic dziwnego, że mają opóźnienie z patchem ;p
Opublikowano 23 listopada 200816 l Zone 101 - http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=3565
Opublikowano 23 listopada 200816 l Ja (pipi)e, zone 101? Nie wiem jakim cudem oni dochodza do takich zonow, niektorzy to potrafia wymiatac
Opublikowano 24 listopada 200816 l To nie ludzie tylko Jedai kierują się mocą inaczej nie jestem tego sobie w stanie wyobrazić...
Opublikowano 25 listopada 200816 l Ekstra, a mi po uruchomieniu gry zadnego patcha nie sciaga Dodam, ze gry nie posiadam w calosci (kupilem slota) U mnie to samo, żadnego patch'a. Kupowałem na US PSS. Czyli co - jesli mamy gre ze slota od znajomego to patch sie nie sciagnie ? Edytowane 25 listopada 200816 l przez saptis
Opublikowano 25 listopada 200816 l Ja kupiłem sam, widocznie dla wersji z US patch był do ściągnięcia później - tyle w temacie.
Opublikowano 25 listopada 200816 l Tia, dokladnie, jak 1-2 dni pozniej uruchomilem gierke to normalnie zaczelo sciagac patcha
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Ja (pipi)e, zone 101? Nie wiem jakim cudem oni dochodza do takich zonow, niektorzy to potrafia wymiatac To nie ludzie tylko Jedai kierują się mocą inaczej nie jestem tego sobie w stanie wyobrazić... Anulpha Pass 1. xtianoPL- 157 zone To pewnikiem jakis pszybysz z odleglej galaktyki...Miilo, ze reprezentuje nasz kraj Co ciekawe tylko 2 perfect zones
Opublikowano 25 grudnia 200816 l hmmmm jak tylko 2 pz... to cos mi tu niepasuje... pewnie wyczaił jakiegos glitcha w grze.... przy tylu zone powinien miec przynajmniej 20 poczatkowych na perfect
Opublikowano 25 grudnia 200816 l też mi się wydaje to niemożliwe,może wyskoczył za trasę itp.To jest nierealne wykręcić takiego zone.Ciekawe jak szybko jest wtedy i czy są oznaczenia klas prędkości bo wątpię by twórcy przewidzieli,że ktoś będzie takie zony zaliczać