Opublikowano 12 maja 200816 l Ja sie pisze, tyle ze na weekend mam zjazd na studiach i mogę nagle odpaść
Opublikowano 12 października 200816 l Chciałem sprawdzić jak się gra w MS przez sieć ale coś mi nie wychodzi:/ Gra chce się updatować po wybraniu "online" ale za każdym razem pasek postępu nie dochodzi do końca i konsola się zawiesza. Jak zrobić ten update?
Opublikowano 12 października 200816 l ile czasu czekasz jak się zacznie upload ? ja rozwiązałem go tak , że zostawiłem włączaną konsole na dłuższy czas jak się to ściągało na kilkadziesiąt minut albo więcej i wtedy się ściągnęło daj jej trochę czasu i powinno zaskoczyć aha i prędkość łącza też się liczy
Opublikowano 13 października 200816 l No łącze mam kiepskie - 1mb. Ale ściagać to się ściąga tylko raz pasek doszedł (na oko) do 98% potem ok 75% i następuje zwis. Przestaje migać dioda od karty i konsola nie reaguje na nic (i trzeba resetować). Dema ładnie się ściągają a MS jakiś uparty:/
Opublikowano 13 października 200816 l no to nie wiem co może być tego przyczyną może serwery dostosowują do MS2 które już jest bardzo blisko
Opublikowano 29 listopada 200816 l mozna jeszcze grac online? bo dzisiaj probowalem i wyskoczylo: unable to connect... juz jest ok:) moj isp cos nawalal jak cos to: juventino_PL all night Edytowane 2 grudnia 200816 l przez gianbuffon
Opublikowano 28 lutego 200916 l Pytanie do tych, którzy jeszcze graja w MS 1. Parę dni temu (konsole w końcu kupiłem niedawno) udało mi się sciągnąć update do MS i pograc dwa dni. Na tą chwile nie łączy mi z serwerem - czy jest cos u mnie, czy ktos posiadajacy pierwszą część Ms też ma taki problem teraz?
Opublikowano 20 marca 200916 l Chętnie pośmigam w MS. PSN ID Floovver Edytowane 20 marca 200916 l przez qbes