Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 90 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Szukam co najmniej 3 osób do przejścia misji z paczki " Collection Pack"w coopie w GRAW'ie 2. Dobrze byłoby gdyby osoby posiadały więcej niż 1 pada. Do zgarnięcia 125 GS .Jeśli jest ktoś chętny niech pisze na GT: Spliff PL

Opublikowano

Szukam 8 osób do porobienia achivów w Burnoucie: Paradise, między innymi za wygranie 20 wyścigów, challenge. Gt: Slupek

Opublikowano

A ja z kolei troszkę od d... strony tym razem ;) Jeśli ktoś CHCE achievementa Bug's Bug w Looney Toons AAA: EUR to słac mssg na lukkPL. Z chęcią pomogę (do poniedziałku, potem sprzedaje gierke)

Opublikowano
szukam osoby do ustawki na osiagniecia w table tennis

Ja chętnie. Jaki gamertag?

Opublikowano

Ustawie sie na gry :

-Halo 3

-FIFA08

pisac PW

lub tag:MEFI23

Edytowane przez Mefi23

Opublikowano

Blacksite - ktoś chętny? Pustki ma online niestety :) (przynajmniej jak wczoraj w nocy próbowałem pograć :P)

Opublikowano

Poszukuję ludzi (wystarczy jedna osoba) do porobienia achievementów online w F.E.A.R. Jeśli ktoś chętny, proszę pisać.

Edytowane przez Robert542

Opublikowano

Potrzebuje kilku osób do achievementa w skate (chodzi o tego z oddaniem głosu na zdjęcie i film). Prosił bym was o zagłosowanie na moje foto i film. Jeżeli chcecie także moge zagłosować na wasze. Wystarczy, że podacie GT najlpiej na XBL.

Mój GT w sygnaturce. Z góry dziękuj.

Opublikowano

Szukam kogos do acziwów rainbow 6 vegas

jak ktos chetny pisac

Opublikowano

Table Tennis

Test Drive Unlimited

Stranglehold

GamerTag masz poniżej.

Edytowane przez _Kroolik_

Opublikowano

Poszukuje kogoś do zrobienia online achievmentów w Fuzion Frenzy 2 :D